Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха: Вермахтът се разлюти и започна да бие мишкунякът !!!!
Само хапчеджийницата още пада - на 80 кинта ще се замисля за нея.
Аз обичам да дъвча аспирин, когато има нужда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, Богов - нали петък бяхме нагоре?
В момента продават австрия....лев и десен кандидат единия ще иска да сваля правителството ,другия да отпаднат мерките срещу Русия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИзнанадва ли те нещо?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКа-а-ак ни затиснаха гнъсно от сутринта - тяхната кожа розава...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВъобще не ми беше скучен като гледах как катерят Сантандер и Уникредит ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеБаси скучния ден, а аз си мислех, че ще е интересен. Оставиха за понeделника да решават дали ще го вдигнат още с процент или направо ще го суркат надоле...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеДнес продължих да акумулирам колове със страик 100 и акции на цена 89.30, средна 89.15. Става дума за Bayer AG. Позицията е около 52% от спекулативното ми портфолио. Цел 93Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТо много трудно да го предугади човек.
Ясно е, че се бориш за едничката такса по обслужването и не ти пука особено, на къде ще е посоката. А, да.. Правиш се и на дългосрочен с дивидентен характер, но всички ние знаем, че файда от тая работа няма. Подобна доходност не си струва въобще тракането по клавиатурите, да не говорим за полагане на усилия по разни разсъждения.
Та остава въпроса, така или иначе таксата ти не се губи, защо кибичиш тук по цял ден?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар