Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНачи отиваме до 10050 и пълниш преди да падне?Last edited by GiRo; 20.05.2016, 15:22.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗа какво говоря не знаеш, но както и да е.
Ясно е, че се бориш за едничката такса по обслужването и не ти пука особено, на къде ще е посоката. А, да.. Правиш се и на дългосрочен с дивидентен характер, но всички ние знаем, че файда от тая работа няма. Подобна доходност не си струва въобще тракането по клавиатурите, да не говорим за полагане на усилия по разни разсъждения.
Та остава въпроса, така или иначе таксата ти не се губи, защо кибичиш тук по цял ден?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз пък мисля да излизамсамо ме е яд, че дремах когато даксът беше 10400+
засега съм се 'хеджирал' с къс дакс, но мисля наближава момента да се освободим от кеша по фондчера,застраховки и тн и да вземем реални активи ( метали примерно) или на кеш да чакаме ниски нива за стокпикинг на дивидентни акцииА най-сериозната част от активите ми така и така е в суперстабилна нумизматика.
Имам и какво да кеширам, та да понапълня умерено най-секси акции в Америка основно на сгодни цени като стане спад.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз пък мисля да излизамсамо ме е яд, че дремах когато даксът беше 10400+
засега съм се 'хеджирал' с къс дакс, но мисля наближава момента да се освободим от кеша по фондчера,застраховки и тн и да вземем реални активи ( метали примерно) или на кеш да чакаме ниски нива за стокпикинг на дивидентни акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЧе какво толкова има да желаят някакъв дивидент съмнителен веднъж в годината?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРазказвал съм: защо аз - така - заради движенията на нашите фондове основно и зарад клиентите ми - някои искат да избягат към консервативни фондове, други - да довнасят пари и дебнат сгоден момент и т.н. Тоест професионално следя пазарите ежедневно, като частен инвеститор в конкретни компании - не толкоз.само ме е яд, че дремах когато даксът беше 10400+
засега съм се 'хеджирал' с къс дакс, но мисля наближава момента да се освободим от кеша по фондчета,застраховки и тн и да вземем реални активи ( метали примерно) или на кеш да чакаме ниски нива за стокпикинг на дивидентни акции
според мен (а и не само) задаващате се криза ще бъде тотално обиране на спестителите и средната класа. Ударът този път няма да бъде поет от Правителствата (те поеха удара 2008, но се осраха с либералната си политика и престъпна небрежност...)
сега наред са хората с депозити, застраховки и пенсии... никой няма да им вземе парите директно ..просто ще ги обезцени, за да изглеждат националните дългове прилични...Last edited by bertram; 20.05.2016, 14:45.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПисна ми от тази консолидация. Кво го мъдрят толкоз не знам. Или падаме, или отиваме към 10000-10050 и после падаме. Ако стане второто ще допълвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХубаво, Богов, ще се оправя някак си и без тебе.Така и така желаещи отвред се стичат.
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениехА дано тях поне да не ги облъчваш с глезотийките си...
Не че някой би станал клиент ако чуе такъв "инвестговор" от служител..
Аз не бих.Така и така желаещи отвред се стичат.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗаради клиентите ми, драги Богов. Уведомявам ги ежедневно за движенията на пазарите...а и моите инвестиции навън не са само в дивидентни акции, но и във фондове. Пък и - дявол знае - може да се пробвам някой път със спекулантство? Хората се променят, ситуацията - тоже.
Не че някой би станал клиент ако чуе такъв "инвестговор" от служител..
Аз не бих.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТе и шотландците се пънаха ама избраха топлия ... дом
Дедите им навярно се обръщат в гробовете ...
Къде пак се сурна надолу тоя келяв Дакс?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОще не се знае какво ще направят пиянденцата.И аз мисля, че ще останат, но не съм сигурен.
Дедите им навярно се обръщат в гробовете ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
.....мисля си: дали да не избягам Жабешки облизвации и да жертвам едни около 6.2% доходност до падежът, за да имам известно количество кешовица - та ако като паднат пазарите - да мога да си напълня сосно?Засега ме възпира туй, че мога да изчакам самият спад - но те пък са нисколиквидни - а и са на половин година от падеж... поне се продават на мръсна цена.... а примерно октомврий трудно ще ги шитна.
Май ще почакам поне още известно време.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар