IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Точно така, над 10К ще допълвам, къси. Ако стигне дотам, разбира се
    Раздвижва се, тръгваме нагоре ...
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Начи отиваме до 10050 и пълниш преди да падне?
      Точно така, над 10К ще допълвам, къси. Ако стигне дотам, разбира се
      Last edited by GiRo; 20.05.2016, 15:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        За какво говоря не знаеш, но както и да е.
        То много трудно да го предугади човек.
        Ясно е, че се бориш за едничката такса по обслужването и не ти пука особено, на къде ще е посоката. А, да.. Правиш се и на дългосрочен с дивидентен характер, но всички ние знаем, че файда от тая работа няма. Подобна доходност не си струва въобще тракането по клавиатурите, да не говорим за полагане на усилия по разни разсъждения.
        Та остава въпроса, така или иначе таксата ти не се губи, защо кибичиш тук по цял ден?
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          аз пък мисля да излизам само ме е яд, че дремах когато даксът беше 10400+
          засега съм се 'хеджирал' с къс дакс, но мисля наближава момента да се освободим от кеша по фондчера,застраховки и тн и да вземем реални активи ( метали примерно) или на кеш да чакаме ниски нива за стокпикинг на дивидентни акции
          Хъх. Мене едната ми застраховка е в ного стабилен консервативен фонд, другата мога да и сменя портфейлът доста бръзо при нужда към дълбока консервация, директните ми акции навън са за не ного пари, а акциите ми на БФБ са основно в твърде стабилни дивидентаджийски компании, дето няма накъде толкова да падат, а и БФБ реагира на световните борсови сътресения като умрял кокошляк. А най-сериозната част от активите ми така и така е в суперстабилна нумизматика.

Имам и какво да кеширам, та да понапълня умерено най-секси акции в Америка основно на сгодни цени като стане спад.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            засега съм се 'хеджирал' с къс дакс, но мисля наближава момента да се освободим от кеша по фондчера,застраховки и тн и да вземем реални активи ( метали примерно) или на кеш да чакаме ниски нива за стокпикинг на дивидентни акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Че какво толкова има да желаят някакъв дивидент съмнителен веднъж в годината?
              За какво говоря не знаеш, но както и да е.

Коментар

Разказвал съм: защо аз - така - заради движенията на нашите фондове основно и зарад клиентите ми - някои искат да избягат към консервативни фондове, други - да довнасят пари и дебнат сгоден момент и т.н. Тоест професионално следя пазарите ежедневно, като частен инвеститор в конкретни компании - не толкоз.
                засега съм се 'хеджирал' с къс дакс, но мисля наближава момента да се освободим от кеша по фондчета,застраховки и тн и да вземем реални активи ( метали примерно) или на кеш да чакаме ниски нива за стокпикинг на дивидентни акции

според мен (а и не само) задаващате се криза ще бъде тотално обиране на спестителите и средната класа. Ударът този път няма да бъде поет от Правителствата (те поеха удара 2008, но се осраха с либералната си политика и престъпна небрежност...)

сега наред са хората с депозити, застраховки и пенсии... никой няма да им вземе парите директно ..просто ще ги обезцени, за да изглеждат националните дългове прилични...
                Last edited by bertram; 20.05.2016, 14:45.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                  Писна ми от тази консолидация. Кво го мъдрят толкоз не знам. Или падаме, или отиваме към 10000-10050 и после падаме. Ако стане второто ще допълвам
                  Начи отиваме до 10050 и пълниш преди да падне?

Коментар

• Писна ми от тази консолидация. Кво го мъдрят толкоз не знам. Или падаме, или отиваме към 10000-10050 и после падаме. Ако стане второто ще допълвам

Коментар

Хубаво, Богов, ще се оправя някак си и без тебе. Така и така желаещи отвред се стичат.
                      Че какво толкова има да желаят някакъв дивидент съмнителен веднъж в годината?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        хА дано тях поне да не ги облъчваш с глезотийките си...
                        Не че някой би станал клиент ако чуе такъв "инвестговор" от служител..
                        Аз не бих.
                        Хубаво, Богов, ще се оправя някак си и без тебе. Така и така желаещи отвред се стичат.

Коментар

Заради клиентите ми, драги Богов. Уведомявам ги ежедневно за движенията на пазарите...а и моите инвестиции навън не са само в дивидентни акции, но и във фондове. Пък и - дявол знае - може да се пробвам някой път със спекулантство? Хората се променят, ситуацията - тоже.
                          хА дано тях поне да не ги облъчваш с глезотийките си...
                          Не че някой би станал клиент ако чуе такъв "инвестговор" от служител..
                          Аз не бих.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Те и шотландците се пънаха ама избраха топлия ... дом
                            Дедите им навярно се обръщат в гробовете ...
                            Това е другото - ако британците решат да се отделят от ЕС, травеститите пък може да се отделят от тях...

Къде пак се сурна надолу тоя келяв Дакс?

Коментар

Още не се знае какво ще направят пиянденцата. И аз мисля, че ще останат, но не съм сигурен.
                              Те и шотландците се пънаха ама избраха топлия ... дом
                              Дедите им навярно се обръщат в гробовете ...
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• .....мисля си: дали да не избягам Жабешки облизвации и да жертвам едни около 6.2% доходност до падежът, за да имам известно количество кешовица - та ако като паднат пазарите - да мога да си напълня сосно? Засега ме възпира туй, че мога да изчакам самият спад - но те пък са нисколиквидни - а и са на половин година от падеж... поне се продават на мръсна цена.... а примерно октомврий трудно ще ги шитна.

Май ще почакам поне още известно време.

Коментар

Working...
                                X