IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ау-у-у-у - как сме набили злостно мишкунякът следобед: аферим.

Какво стана, Волов надалавери ли се от Даймлерчето и Аспиринчето?

Бертрам, драги - а защо пък Дау да може да се върне на 18 000, а Даксът да не се върне поне до 10 800, щом е бил на 12 000?
    М-да, мишкуняка набит, а аз отново съм къс от 10072 Да видим утре дали ще ми накъсат шортите
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Това е добра новина за акционерите на байер...това да се бориш с регулатора на ес си е пълнене на продънена бъчва...
      В момента е над 88 евро утре ще правим пачка може би...
      89 after market boom

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
        Монсанто отхвърли. Нема ли да им еба маиката на Бйер
        Това е добра новина за акционерите на байер...това да се бориш с регулатора на ес си е пълнене на продънена бъчва...
        В момента е над 88 евро утре ще правим пачка може би...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
          сметни ако си ационер от 1995 до днес, дали има нещо за теб??? Какво искаш повече???
          Тя е най добрата в момента спекулативна акция .....
          Не знам дали я следиш но по време на финансовата криза в щатите тя беше на върхове от 44 евра....а коба рухна на центове, така че всичко с времето си .
          Не говоря за лемън и сити ...както и за дженерал моторс и Даймлер когато се спихнаха....
          Сега коба се държи по добре а най добре ареалбанк...
          те ще са са ракети при качването на лихвите и успешен британски референдум а и до избирането на Клинтановица ....
          А може и да греша....боже и да стане обратното на тези мероприятия....

Коментар

• Монсанто отхвърли. Нема ли да им еба маиката на Бйер

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
              Браво
              Дай сега едно сериозно мнение / прогноза какво следва там?
              Ще фалира ли?
              сметни ако си ационер от 1995 до днес, дали има нещо за теб??? Какво искаш повече???

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                ДАКС-а все едно някой от немската финансова система е открил философският камък, а от индустрията са открили перпетуум мобиле - на часовите е чудо чарта...тия готвят нещо (машинките имам предвид) ...
                Здравей,
                Днес политиката е на челно място в Европа...
                малко добри политически данни и малко добри икономически данни...
                Финансите се качват защото англичанте да излезнат от ЕС май почва да става имагинерно....за лихвите е ясно....
                Плюс малко бой по късите и затварянето им...
                утре продължаваме по боя на оживелите къси според мен и ако жълтите са на линия това ще продължи до четвртък........
                Затворих вчера като спечели зеления в австрия при Даймлер и купих аспирин и държа Коба и Ареал...за сега е добре....
                Утре ще го мисля...

Коментар

• Ау-у-у-у - как сме набили злостно мишкунякът следобед: аферим.

Какво стана, Волов надалавери ли се от Даймлерчето и Аспиринчето?

Бертрам, драги - а защо пък Дау да може да се върне на 18 000, а Даксът да не се върне поне до 10 800, щом е бил на 12 000?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ДАКС-а все едно някой от немската финансова система е открил философският камък, а от индустрията са открили перпетуум мобиле - на часовите е чудо чарта...тия готвят нещо (машинките имам предвид) ...
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Абе много са предвидими нещата. Че оптималните точки за влизане и излизане нямат да бъдат уцелини е ясно, но който разбира си цъка.

Коментар

• DAX е нормално да отиде на 10,800, особено при този силен долар. В момента се ебават с шортващите индекса с цел хеджиране на дълги

Коментар

woher weiss du, ob ich Scheisser, oder Piesser bin??
                          wieso nicht einfacher Arschloch und das Thema mit der Fremdsprache in einem bulgarischsprachigen Forum gleich zu beenden, hm!?

Коментар

• Стоянчо офшорката да предложи "short products" на БФБ, за да докаже, че разбира нещо от фин.пазари!! Надявам се да не му продължат договора, ако нищо не предлага!!

Ако предложи, пожелавам му много здраве и щастие!!!

Реално продуктивна работа на КФН през последните 10 години - поне няма...

Коментар

От ДБ съм РЕАЛИЗИРАЛ седем4ислена печалба от "short" s
                              Браво
                              Дай сега едно сериозно мнение / прогноза какво следва там?
                              Ще фалира ли?

Коментар

Working...
                              X