If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е добра новина за акционерите на байер...това да се бориш с регулатора на ес си е пълнене на продънена бъчва...
В момента е над 88 евро утре ще правим пачка може би...
Монсанто отхвърли. Нема ли да им еба маиката на Бйер
Това е добра новина за акционерите на байер...това да се бориш с регулатора на ес си е пълнене на продънена бъчва...
В момента е над 88 евро утре ще правим пачка може би...
сметни ако си ационер от 1995 до днес, дали има нещо за теб??? Какво искаш повече???
Тя е най добрата в момента спекулативна акция .....
Не знам дали я следиш но по време на финансовата криза в щатите тя беше на върхове от 44 евра....а коба рухна на центове, така че всичко с времето си .
Не говоря за лемън и сити ...както и за дженерал моторс и Даймлер когато се спихнаха....
Сега коба се държи по добре а най добре ареалбанк...
те ще са са ракети при качването на лихвите и успешен британски референдум а и до избирането на Клинтановица ....
А може и да греша....боже и да стане обратното на тези мероприятия....
ДАКС-а все едно някой от немската финансова система е открил философският камък, а от индустрията са открили перпетуум мобиле - на часовите е чудо чарта...тия готвят нещо (машинките имам предвид) ...
Здравей,
Днес политиката е на челно място в Европа...
малко добри политически данни и малко добри икономически данни...
Финансите се качват защото англичанте да излезнат от ЕС май почва да става имагинерно....за лихвите е ясно....
Плюс малко бой по късите и затварянето им...
утре продължаваме по боя на оживелите къси според мен и ако жълтите са на линия това ще продължи до четвртък........
Затворих вчера като спечели зеления в австрия при Даймлер и купих аспирин и държа Коба и Ареал...за сега е добре....
Утре ще го мисля...
ДАКС-а все едно някой от немската финансова система е открил философският камък, а от индустрията са открили перпетуум мобиле - на часовите е чудо чарта...тия готвят нещо (машинките имам предвид) ...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Стоянчо офшорката да предложи "short products" на БФБ, за да докаже, че разбира нещо от фин.пазари!! Надявам се да не му продължат договора, ако нищо не предлага!!
Ако предложи, пожелавам му много здраве и щастие!!!
Реално продуктивна работа на КФН през последните 10 години - поне няма...
Коментар