IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Sell order Daimler + Options @ 60

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Santander днес кърти направо
      Мда, чак започвам да се услушвам за изход ..но към 5
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Santander днес кърти направо
        да не са решили, че на всички от ЕЗ ще им обръснат по 20% от дълга и ще го плати ЕЦБ
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Santander днес кърти направо

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            http://www.finanznachrichten.de/akti...nd-d-index.htm

виж къде са им дъната .... почвате да купувате на върха още малко....
            Не ме брой , само се оглеждам - напоследък само тези с двойни дъна

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Късно ли ...За същите ли става въпрос
              http://finance.yahoo.com/echarts?s=OGZD.IL+Interactive#{"range":"ytd","allo wChartStacking":true}
              http://www.finanznachrichten.de/akti...nd-d-index.htm

виж къде са им дъната .... почвате да купувате на върха още малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Когато писах за газпром и сбербанк мълчахте.... сега почва да става късничко...
                Късно ли ...За същите ли става въпрос
                http://finance.yahoo.com/echarts?s=OGZD.IL+Interactive#{"range":"ytd","allo wChartStacking":true}

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Учудващо малко за мен - днес: пак на зелено.

Аз пък се зарибих да си купя малко Газпром - вий какво ще речете?

Когато писах за газпром и сбербанк мълчахте.... сега почва да става късничко...

Коментар

• Учудващо малко за мен - днес: пак на зелено.

Аз пък се зарибих да си купя малко Газпром - вий какво ще речете?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Къде е уловката тогава ... твърде лесно - шах-мат в два хода ...
                      Та аз имам едно наум - че може да направят приличен гап надолу десетина дни преди 23.07 и да одрусат маймуните повярвали, че са уцелили и заложили на точния резултата от гласуването ....
                      Иначе за тази седмица ми изглежда, че мечки няма да видим .. освен при златото и петрола
                      Понякога нещата са по прости отколкото очакваш. Забелязал съм дори, че най големите ми печалби реализирам по време на почивки кадето информацията достига по бавно или дори не я виждам... Просто човек се абстрахира от шума дори и като търгува къси периоди от време...

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        Съгласен съм, това и играя
                        Къде е уловката тогава ... твърде лесно - шах-мат в два хода ...
                        Та аз имам едно наум - че може да направят приличен гап надолу десетина дни преди 23.07 и да одрусат маймуните повярвали, че са уцелили и заложили на точния резултата от гласуването ....
                        Иначе за тази седмица ми изглежда, че мечки няма да видим .. освен при златото и петрола
                        Last edited by Protokol; 24.05.2016, 22:30.

Коментар

Рано е да се каже дали си уцелил посоката ама според мен избързваш, защото :
                          - играта напоследък я водят политиците . А те само добри новини ще продуцират - поне до референдума
                          - очаквам утре Лагард да каже колко е доволна от напредъка на гърците и куп брюкселски зелки да потвърдят ...
                          ... така, че още 2 % нагоре до края на седмицата .... минимум
                          Съгласен съм, това и играя

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            М-да, мишкуняка набит, а аз отново съм къс от 10072 Да видим утре дали ще ми накъсат шортите
                            Рано е да се каже дали си уцелил посоката ама според мен избързваш, защото :
                            - играта напоследък я водят политиците . А те само добри новини ще продуцират - поне до референдума
                            - очаквам утре Лагард да каже колко е доволна от напредъка на гърците и куп брюкселски зелки да потвърдят ...
                            ... така, че още 2 % нагоре до края на седмицата .... минимум

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                              Short GBP поzции доста се увели4иха. според мен сте останат. zатова влиzам далаг и о4аквам short squeez

EUR/GBP Put Strike 0.65 2017/06 / bid 0.54 (decison around 23/24 of June)

https://www.sg-zertifikate.de/de/pro...ection=DETAILS
                              От средата на април. Цената на линка днес може да се види. Чакам 1 евро опцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Ау-у-у-у - как сме набили злостно мишкунякът следобед: аферим.

Какво стана, Волов надалавери ли се от Даймлерчето и Аспиринчето?

Бертрам, драги - а защо пък Дау да може да се върне на 18 000, а Даксът да не се върне поне до 10 800, щом е бил на 12 000?
                                Всичко е възможно импе, въпросът е в голямата картинка - как ще свърши филмът с отрицателните лихви в европа, липсата на реформи и финансовите машинации на определни групи. Може и до 15 000 да го закарат дакса ако Драги и излезе и каже лихвите още 1% надолу и ЕЦБ почва да пазари акциии .... (шегичка...дано не стане истина)

ситуацията е драматична, защото много скоро Франция и Италия ще влязат в кофти положение с дълговете си и тогава ще има торнадо....

аз лично ще използвам всяко добро ниво на ДАКС да изляза от определени позиции и да остана на кеш и метали.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X