IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    вече сме под 9500.
    Мани това , какво мислиш за референдума мисля да вложа над 70% от всичко....
    Такъв случай не се преставя често.....
    но ако не оцелим.... няма да си играя с 5 ст дивидент при хим....пиша да десетки левове загуба или печалба....
    късо или дълго....
    Мисля за дългото с малко предимство....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      чичо миткоооо.... приготви ли пачките да влизащ мощно в "ного секси" компании, а, а ,а!???
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Желязко - дядо ти е дядо.

Не пълня нищо - чакам ниски нива. И тия - добри - но ще има и по-сгодни - ако не стане Брекзитът - по изборите в Щатите. Тая година ще купувам приоритетно в Америка.
        чичо миткоооо.... приготви ли пачките да влизащ мощно в "ного секси" компании, а, а ,а!???

Коментар

• вече сме под 9500. Аз си мислех за 8400, вие сте още по черни корекция 60,8% фибоначи 7800.
          Last edited by pepe1234; 16.06.2016, 09:39.

Коментар

Не пълня нищо - чакам ниски нива. И тия - добри - но ще има и по-сгодни - ако не стане Брекзитът - по изборите в Щатите. Тая година ще купувам приоритетно в Америка.

Днес май ще бъде голяма сеч на запад....
            Гледам банките ще тестват февруарските спадове...
            Ако оцелим референдума може да направим пачки от поне 20%....
            какво мислите по въпроса....за англичаните
            При мен надделява мнението за оставане....
            Психиката на неизвестното може да обърне резултата при дъртаците който са основните, който искат излизането....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              заприличва на поемане на глътка въздух за по-дълбоко потапяне

дедооо... пълниш ли кошничката с даймлерчета и санофчета?
              запаси се и с антистенокардинче.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                Няма да го убедиш - за него тва са 'шамански' истории. Жалко само за клиентите.

Иначе за дакс смятам, че тази година може да видим 7800-8000. След това евентуално ново бичене догодина, колкото съвсем да им замае главите на тези като импето. И чак тогава - страшното.
                Шамански истории са, защото всяко движение "ТРЯБВА" да е свързано с конкретни факти и събития. Неслучайно пиша с главна буква и в кавички, защото:
                1. Ако не е свързано с, това означава, че играем някакъв комар и движението на индексите и на компаниите в тях няма никаква логика с реалното им представяне - като бизнеси. Тогава защо акциите на Дойче Бамк да не струват 140 кинта, а тия на Allianz - 14... пък нека Allianz да си дават по 7 еврака дивидент, колкото си щат?
                2. За жалост по пазарите има колкото си щеш ИГРАЧИ (без кавички), които гледат само графиките и така изкривяват пазарната логика. Ако всички бяха такива - след няколко години наистина нямаше да има връзка между цената на акцията и това, което стои зад нея.

НЕ ОТРИЧАМ значението на графиките - и аз - преди да си купя нещо - винаги гледам графиката на - но само за да преценя на какви нива да си купя... но гледам графиката чак СЛЕД като съм видял действително важните неща.

Сега ако вие гледате само графики - ваша си работа, но това е само една идея по-добро от хвърлянето на бобец.

Коментар

• заприличва на поемане на глътка въздух за по-дълбоко потапяне

дедооо... пълниш ли кошничката с даймлерчета и санофчета?
                  запаси се и с антистенокардинче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Импето, колко време ти трябва на пазарите, за да спреш, да се връзваш на причини за движенията им като brexit-а. Повярвай ми, с или без него движението щеше, да си е такова. Истинските причини за случващото се са съвсем други. Няма да се учудя, като мине референдума без изход от съюза, индексите да продължат надолу. Всъщност го очаквам. Очаквам спад с около 1/5 от стойността на щатските, ДАКС и останалите ще ги следват разбира се.
                    Няма да го убедиш - за него тва са 'шамански' истории. Жалко само за клиентите.

Иначе за дакс смятам, че тази година може да видим 7800-8000. След това евентуално ново бичене догодина, колкото съвсем да им замае главите на тези като импето. И чак тогава - страшното.
                    Last edited by exxs; 15.06.2016, 12:20.

Коментар

Знам, че е така, Богов - просто ного бръзо се плъзна надолу и бе нормално да възстанови отчасти.

Е, от инвестициите си в агресивни фондове вече избягах, акциите не са ми ного - не съм сигурен дали ми се бяга на тия нива - че ако ония пропадняци не напуснат ЕС, ще се озъбя.

По-скоро, ако се сринат по-жестоко пазарите, ще си купя още и така ще усредня. Не съм решил, де...
                      Импето, колко време ти трябва на пазарите, за да спреш, да се връзваш на причини за движенията им като brexit-а. Повярвай ми, с или без него движението щеше, да си е такова. Истинските причини за случващото се са съвсем други. Няма да се учудя, като мине референдума без изход от съюза, индексите да продължат надолу. Всъщност го очаквам. Очаквам спад с около 1/5 от стойността на щатските, ДАКС и останалите ще ги следват разбира се.

Коментар

• Ха-ха - ама Вермахтът яко бие мишкунякът - дори и временно да е и само засега - все пак: кефи - да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Импето, това е временно освестяване и задържане на пързалката, нищо не си познал, преориентирай се към бягство от рисковите позиции овреме..
                          Знам, че е така, Богов - просто ного бръзо се плъзна надолу и бе нормално да възстанови отчасти.

Е, от инвестициите си в агресивни фондове вече избягах, акциите не са ми ного - не съм сигурен дали ми се бяга на тия нива - че ако ония пропадняци не напуснат ЕС, ще се озъбя.

По-скоро, ако се сринат по-жестоко пазарите, ще си купя още и така ще усредня. Не съм решил, де...

Коментар

Според мен - днес ще е на зелено. Както казах - твърде ного пропаднаха - заради ВСЕ ОЩЕ неясният изход от.

Желязко - смешен-несмешен - ама ето: става каквото вчера рекох.

Пак казвам: НЕ се гордея с правилна (засега) прогноза - логично беше това.
                            Импето, това е временно освестяване и задържане на пързалката, нищо не си познал, преориентирай се към бягство от рисковите позиции овреме..

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              До обят да ли ,ще задаржи на зелено
                              Според мен - днес ще е на зелено. Както казах - твърде ного пропаднаха - заради ВСЕ ОЩЕ неясният изход от.

Желязко - смешен-несмешен - ама ето: става каквото вчера рекох.

Пак казвам: НЕ се гордея с правилна (засега) прогноза - логично беше това.

Коментар

Желязко: както казах - ето.

То беше очевидно - просто ного се излупкаха надолу.

Относителничке: защо да купувам днес, щом след 10 дни може да има още ного по-примамливи нива?

Ако стане Брекзит, на Даксът ще съм във възторг, кат` арапски терорист в Ню Йорк.
                                До обят да ли ,ще задаржи на зелено

Коментар

Working...
                                X