IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз имам 1 питане относно това как ще реагират вчт при следната ситуация да речем че имам огромен портфейл състоящ се от десетки трилиони и имам огромна отворена дълга позиция на индекс и за да стигне индекса където е предвидено ще трябва и мен да нахранят но парите няма да им стигнат та как биха процедирали....приемаме че дори да занулят индекса пак няма да фалирам
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Жълтите са важни за утре.... ако ДАУ се задържи на тези нива и азия запази съотношението утре ще тестваме 10,300 и 18К на ДАУ но това е мноого далече от този час...
      Мисля - сега вече може да повървим дългосрочно малко нагоре - но днес пазарите някак не забелязаха поредното поевтиняване на парите с Косматият - малко лекомислено-еуфорическо бе днес. Утре може и да върнем отчасти, но като цяло ще порастем още малко може би, преди следващият трус. Ного скъпи станаха щатските и това е притеснителното - трудно ще удържат нива над 18 000 (Дау) дълго време засега. Стабилен ръст към 20 000 виждам около втората година от господството на Доналдът.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Какво мислите за Кока Кола .че мислят да се листват и в Мадрид
        В моментът я смуча, правя си оборот така да се каже

Иначе съм доволен от акцията и бих си купил още, ама сега са ми скъпички - ще чакам Доналдът да опозори публично жената на саксофонистът.

Коментар

Когато писах за газпром и сбербанк мълчахте.... сега почва да става късничко...
          Аз - нали знаеш - обичам секси дивидентни акции - затова Сбербамк не ме кефи, но Газпром ме кефи - тоя е секси и могъщ и половин Европа чака на него, за да си грее трътката. Знам, че зимата - по-евтино, ама то тогаз всичко бе по-евтино. Днес - скъпичко - но на около 3.83 кинта може би бих пробвал да си купя няколко. Дивидентна доходност - над 5%, ама дали г-н Путин ного дере с данък дивидент?

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
            the same posittion again (above was soled at 60 + 0.5):

Long Daimler @ 57.73 (shares) + options @ 0.43 (Strike 72 / 19.12.2018)

http://www.zertifikate.commerzbank.d...508131627&pc=3
            Position closed @ 60 + options @ 0.5

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
              Close Apple @ 94,25

Short Apple @ 94.29
              Short Yahoo @ 37.7
              Short Alibaba @ 79,65
              Close yahoo @ 35.96 , close alibaba 75.66

Коментар

Петрола докато е на горе и банките са така но да видим утре
                Жълтите са важни за утре.... ако ДАУ се задържи на тези нива и азия запази съотношението утре ще тестваме 10,300 и 18К на ДАУ но това е мноого далече от този час...

Коментар

• Какво мислите за Кока Кола .че мислят да се листват и в Мадрид

Коментар

Дали ще видим тази седмица ДАУ над 18 К.....
                    което значи че ще видим нови висини на ДАХ.....
                    Банките са в подем....
                    Петрола докато е на горе и банките са така но да видим утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Мда, чак започвам да се услушвам за изход ..но към 5

Дали ще видим тази седмица ДАУ над 18 К.....
                      което значи че ще видим нови висини на ДАХ.....
                      Банките са в подем....

Коментар

• Short Daimler @ 60.10

Коментар

Подозрително ми, че тези дни банките които гледам качват при нисък обем и свалят при голям .... Май гласят пързалката
                          Тези 2 дена е малко съмнителен тоз оптимизъм да видим УСА как ,ще почнат BBVA и тя яко драпа 2 ден но да видим
                          Излязох на 4 .440 доволно успех колега
                          Last edited by lobos; 25.05.2016, 17:58.

Коментар

Aз се чудя утре или петък.утре може би имам повече ясното
                            Подозрително ми, че тези дни банките които гледам качват при нисък обем и свалят при голям .... Май гласят пързалката
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Мда, чак започвам да се услушвам за изход ..но към 5
                              Aз се чудя утре или петък.утре може би имам повече ясното

Коментар

• Bmw Vorzüge Sold @ 64.95

Коментар

Working...
                                X