IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Надали ще е малък, дакса ще пострада повече и от ингилизите мисля.
    Последните ако си бият камшика, пак ще е главно Германия де ще и се наложи да запълва дупката във финансите на ЕС.
    Според мен едвам го задържат да пада по лека но да видим другата седмица как .ще бъде

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      може пък жмуца да не е толкова голям, АКО решат да се чупят.
      обикновено подготовката за жмуца е по-разрушителна от самият предполагаем жмуц.
      Надали ще е малък, дакса ще пострада повече и от ингилизите мисля.
      Последните ако си бият камшика, пак ще е главно Германия де ще и се наложи да запълва дупката във финансите на ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
        Дайте някакъв сайт в който има коефицентите на немските акции , че днес не издържах и купих за десетина хил. лева дойче акции .
        Не става много ясно какво точно ти трябва, но:
        1. www.topyields.nl - групирани по пазари и сортирани по дивиденти. Допълнително - P/E и бета.
        2. google finance - може да си правиш групи (portfolios). При избор на конкретна компания дава информация за подобни (по бранш или по местоживеене).
        3. google sheets - правиш си табличка с компаниите, които те вълнуват, и с функцията googlefinance си избираш параметри по вкус.
        Е, нищо от изброените не може да се сравни с NASDAQ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          може пък жмуца да не е толкова голям, АКО решат да се чупят.
          Ба ли го, вече нищо не може да се прогнозира. Мазалото е пълно и тотално.
          Знам, че ще има голям срив, но не предполагах, че ще е толкова скоро.
          Очаквах 2017-18г., но като гледам тази година ще е ...
          Както лека-полека си падаме с по 0,5-1% всеки ден вече ДАКС-а е на 20% от върха си, а като гледам дъното е още далеч.

Коментар

• може пък жмуца да не е толкова голям, АКО решат да се чупят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ти сигурно - чувстваш се злочест.

Аз: портфейл навън неголям - вътре съм с 23-25 кинта - затова: спокоен. Могъщо: да - защото знаеш ли колко ще им се накривят на Daimler шапчичките, ако някакви пияници напуснат ЕС? - Ми никак - те си продават в Китай безчет автомобили.

А че щели дап родават (не като на Софикс) - хубаво - ама и ще купуват.
              Какви 25 кинта бе, Импе?
              Хиляди ли имаш предвид?
              Ако са 25 евро язък за писането .

Абе, при Брекзит какво правим с евроиндексите? Голям жмуц?
              Ако пък отговорът е "ЗА" оставане в ЕС би трябвало да мръднем някое и друго процентче на север?

Коментар

• Телекоми , автомобили

Коментар

Кои съм купил ли ?
                  Да

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                    Кои
                    Кои съм купил ли ?

Коментар

Дайте някакъв сайт в който има коефицентите на немските акции , че днес не издържах и купих за десетина хил. лева дойче акции .
                      Кои

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        А според мен непоправимо.
                        Е вие сте форумни корифеи , аз си харча парите просто . Все пак някакъв линк ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          според мен си избързал доста
                          А според мен непоправимо.
                          The strongest stand last.

Коментар

според мен си избързал доста

Коментар

• Дайте някакъв сайт в който има коефицентите на немските акции , че днес не издържах и купих за десетина хил. лева дойче акции .

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                                Изкупих даимлер
                                Аз се каня в края на седмицата на ареалбанк...

Коментар

Working...
                                X