IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    Затваряме. Кои разбира, ...
    Според мен може и още шорт ...
    един ,два дни....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      25 eврота имах предвид.

Ми: неголям портфейл.

Да вземеш да кажеш на твойте в ПФ Алианц че ако карат така със загубите на ДАХ и БФБ ще има на края на годината големи проблеми ,а ако има и проблеми с британците и испанците ....

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
        50% от портфолиото Short rwe ag от12.41
        Затваряме. Кои разбира, ...

Коментар

25 eврота имах предвид.

това говори по 1-2 акции от "гигантски" компании. към момента минуса е вече над 25

Коментар

• айде и днес пак пропада дакса

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Импе кав е тоз златен портефел да е 12 евро назад при таз корекция ще ни го покажеш ли?
              Мега яко е това
              25 eврота имах предвид.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Напрежението скоро ще избие това е неминуемо може да започне и от Европа, но основния проблем ще е Китай и Русия!
                Русия сама по себе си е второстепенна икономическа сила ,Китай е най-централизираната империя която при нужда може да вземе крайно радикални решения и мерки,дори да се изолира от външния свят ако това се налага независимо от цената

Коментар

Ми нали ти написах.
                  Импе кав е тоз златен портефел да е 12 евро назад при таз корекция ще ни го покажеш ли?
                  Мега яко е това

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                    Брекзитът е само капката която ще прелее чашата причините са много,много по-дълбоки.Ако не е той ще се намери друга причина да започне най-голямата криза която можем да си представим че съществува,след нея много неща ще се променят и е без особенно значение дали ще е през 2016 или 2017,факта е че огромното напрежение ще избие някаде и това някаде се очертава да е ЕС,най-слабата от трите империи
                    Напрежението скоро ще избие това е неминуемо може да започне и от Европа, но основния проблем ще е Китай и Русия!

Коментар

е в кинти колко си назад
                      Ми нали ти написах.

Коментар

Ти сигурно - чувстваш се злочест.

Аз: портфейл навън неголям - вътре съм с 23-25 кинта - затова: спокоен. Могъщо: да - защото знаеш ли колко ще им се накривят на Daimler шапчичките, ако някакви пияници напуснат ЕС? - Ми никак - те си продават в Китай безчет автомобили.

А че щели дап родават (не като на Софикс) - хубаво - ама и ще купуват.
                        е в кинти колко си назад

Коментар

Трудна работа. Никой няма да продава на Дакс 9000, защото ако Брекзитът не стане, после ще се чувства като пълен идиот и дрислю.
                          Брекзитът е само капката която ще прелее чашата причините са много,много по-дълбоки.Ако не е той ще се намери друга причина да започне най-голямата криза която можем да си представим че съществува,след нея много неща ще се променят и е без особенно значение дали ще е през 2016 или 2017,факта е че огромното напрежение ще избие някаде и това някаде се очертава да е ЕС,най-слабата от трите империи

Коментар

та колко могъщо си на минус към момента е тъка за спорта ни кажи?
                            Ти сигурно - чувстваш се злочест.

Аз: портфейл навън неголям - вътре съм с 23-25 кинта - затова: спокоен. Могъщо: да - защото знаеш ли колко ще им се накривят на Daimler шапчичките, ако някакви пияници напуснат ЕС? - Ми никак - те си продават в Китай безчет автомобили.

А че щели дап родават (не като на Софикс) - хубаво - ама и ще купуват.

Коментар

Трудна работа. Никой няма да продава на Дакс 9000, защото ако Брекзитът не стане, после ще се чувства като пълен идиот и дрислю.
                              Импе бъркаш Дакс с Софикс .ще продават не се притеснявай

Коментар

И аз не я следя - не се кефя на бамки - взех HSBC защото е твърде могъща и снася добре.
                                та колко могъщо си на минус към момента е тъка за спорта ни кажи?

Коментар

Working...
                                X