If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да вземеш да кажеш на твойте в ПФ Алианц че ако карат така със загубите на ДАХ и БФБ ще има на края на годината големи проблеми ,а ако има и проблеми с британците и испанците ....
Напрежението скоро ще избие това е неминуемо може да започне и от Европа, но основния проблем ще е Китай и Русия!
Русия сама по себе си е второстепенна икономическа сила ,Китай е най-централизираната империя която при нужда може да вземе крайно радикални решения и мерки,дори да се изолира от външния свят ако това се налага независимо от цената
Брекзитът е само капката която ще прелее чашата причините са много,много по-дълбоки.Ако не е той ще се намери друга причина да започне най-голямата криза която можем да си представим че съществува,след нея много неща ще се променят и е без особенно значение дали ще е през 2016 или 2017,факта е че огромното напрежение ще избие някаде и това някаде се очертава да е ЕС,най-слабата от трите империи
Напрежението скоро ще избие това е неминуемо може да започне и от Европа, но основния проблем ще е Китай и Русия!
Аз: портфейл навън неголям - вътре съм с 23-25 кинта - затова: спокоен. Могъщо: да - защото знаеш ли колко ще им се накривят на Daimler шапчичките, ако някакви пияници напуснат ЕС? - Ми никак - те си продават в Китай безчет автомобили.
А че щели дап родават (не като на Софикс) - хубаво - ама и ще купуват.
Трудна работа. Никой няма да продава на Дакс 9000, защото ако Брекзитът не стане, после ще се чувства като пълен идиот и дрислю.
Брекзитът е само капката която ще прелее чашата причините са много,много по-дълбоки.Ако не е той ще се намери друга причина да започне най-голямата криза която можем да си представим че съществува,след нея много неща ще се променят и е без особенно значение дали ще е през 2016 или 2017,факта е че огромното напрежение ще избие някаде и това някаде се очертава да е ЕС,най-слабата от трите империи
та колко могъщо си на минус към момента е тъка за спорта ни кажи?
Ти сигурно - чувстваш се злочест.
Аз: портфейл навън неголям - вътре съм с 23-25 кинта - затова: спокоен. Могъщо: да - защото знаеш ли колко ще им се накривят на Daimler шапчичките, ако някакви пияници напуснат ЕС? - Ми никак - те си продават в Китай безчет автомобили.
А че щели дап родават (не като на Софикс) - хубаво - ама и ще купуват.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар