IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Според мен в понеделник следобед ,но да видим ,днес е ясно ,ще пием на червено

Мисля че истинското обръщане ще бъде по другия понеделник ,следобед....
    До тогава ще се люшкаме на тези нива....
    базирам се на референдума на британците ,ще избиват късите преди да ги затворят и ако е в четвъртък референдума от понеделник до сряда требва да са ликвидирали късите....

Коментар

Пързалката не случайно я направиха в петък - паникьорите се шашкат допълнително от следващите два почивни дни ... дни на неизвестност
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Май се готвят за обръщане нагоре - ей така без причина

Коментар

• Май се готвят за обръщане нагоре - ей така без причина
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
            С още две изречения и ще го занулиш
            Toй Импето не мож го уплаши понеже тъй и тъй участва колкото за спорта...
            А пък за индексо - нищо чудно и да се оказат оптимистични споделените числа ако реши да гърми бонд маркета.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Как е Импе, нервят ли те мишкуните...
              Споко, те това нищо - брекзитосат ли се нещата поне до 8К ще му отцепи.
              Ако/когато и оттатък локвата решат малко да поотдуят балоня - отиде на 7-ка без проблем..ако се не запъти към 6 де...
              С още две изречения и ще го занулиш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ако/когато и оттатък локвата решат малко да поотдуят балоня - отиде на 7-ка без проблем..ако се не запъти към 6 де...
                Недей тъка импето може някой инфаркт да получи

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Анализът ми е:

"Тяхната кожа розава на немските свини !!!"

Коментар

Според мен пазарът се движи около една определена линия 9950-10 000 и само силно сътресение може да го отклони от - поне в близко време. Този спад е нормален, както нормален бе и възходът до около 10 300.
                    Грешиш. В по голям план погледнато индексите са свръх купени, като цяло данните от Китай и САЩ са лоши и е време всичко да си дойде на мястото, тоест следване на негативния тренд. Това, че излизат от време на време новини, които уж коригират или са причина за движения, е без особено значение за основната посока.
                    Ако сега бях в акции, не бих си подсвирквал спокойно с мисълта за линия около 10 000 пункта, но добре е, че не съм.
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Отвори си на седмична времева рамка и зяпай..
                      За този канал споменах още през март, за сега стойността се движи точно в него
                      и дойде ред за движение надолу, което ми радва доволно акаунтеца.
                      Според мен пазарът се движи около една определена линия 9950-10 000 и само силно сътресение може да го отклони от - поне в близко време. Този спад е нормален, както нормален бе и възходът до около 10 300.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Гледам сега пък дебнете някакви каналченца - вие сте някакви шамани, бе.
                        Отвори си на седмична времева рамка и зяпай..
                        За този канал споменах още през март, за сега стойността се движи точно в него
                        и дойде ред за движение надолу, което ми радва доволно акаунтеца.
                        The strongest stand last.

Коментар

Анализът ми е:

Защо ни бият така? - Аз мисля, че тоя спад е твърде дълбок, но в същото време непанически - и вероятно ако не днес, то понеделникът, ще тръгне да обръща. Мррррръсни мишкуняци.
                          не са немските.... американските са... с еврейски имена

Коментар

• Гледам сега пък дебнете някакви каналченца - вие сте някакви шамани, бе.

Коментар

Импето къде е да направи един анализ .кво стана с Дакса
                              Анализът ми е:

Защо ни бият така? - Аз мисля, че тоя спад е твърде дълбок, но в същото време непанически - и вероятно ако не днес, то понеделникът, ще тръгне да обръща. Мррррръсни мишкуняци.

Коментар

• да, на седмична даже може би се вижда по-добре
                                Last edited by pepe1234; 10.06.2016, 15:46.

Коментар

Working...
                                X