Импе време лие за покупки ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНемски проклети свине, розовоануси разпоретници, планктони, подплашени плешивоопашати мишкуняци, суяци, сулювци страхливи, безполезни арапоотдадени тъпаци - баси гапът се беше отворил отзарана - изкараха ми акълът, розхлопаха ми сърчицето, създадоха ми астигматизъм от опулване - добре че го позатвориха, че: техните кожи !!!!
Така реагираха, все едно референдумът на ония алкохолици е бил вчера и те са напуснали съюзът !!! Аман от планктонаджийство.
Дръпнатооките мишкуняци като затворят, Европа може да обърне, ако получи и подкрепа от САЩ - въобще виждам даксът да завърши около или не ного над нивото на подкрепа от около 9750.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпоред зависи - може един или повече. Може да не взема всички от своят списък, просто тези следя... макар че то ако издънят пазарите - мога да ги напиша на листченца и да тегля от една шапка какво да си купя - сигурно ще окастря някои позиции на БФБ, за да грабя повече навън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПо един лот ли от компания ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе съм го - и имам: зареден и готов за. Тази година искам да си купя P&G, J&J, Pfizer, Sanofi, General Electric, Газпром, още от Ford и Coca cola, чакам само мишкуняците да свалят цените докъм където ги искам. Може и от сегашните да предпочета да си подобавя... бях готов да долея Даймлерченца преди около месец, ама не слезе достатъчно, за да. Нека компанията направи печалбица, за към около например 3.5 кинта дивидентец догодина, а ценичката да падне докъм напримерно петдесетуна или под...
Ти не би си взел ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе корекция бре кво пишеш глупостиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе стига дрънка глупости яде го млъкваи поне сигурно и кеш нямаш
Ти не би си взел ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИндексите са по-балонизирани в САЩ, не в Европа. Забавянето на китайското икономика не е проблем за другите - казвал съм защо смятам така. Аз: доволен от моите компании - ето:
DAIMLER - ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО ПЕЧАЛБА ЗА 15-А ГОДИНА:
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...2015-g-217926/
СОСЕН РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ НА BMW и DAIMLER И ЗА МАЙ:
http://www.investor.bg/novini/444/a/...aimler-218720/
Това е по-важното... иначе ако някой реши - при такива резултати - да продава акции на Daimler на 38 кинта и на BMW на 41.78 кинта - това са си лично негови извращения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеГрешиш. В по голям план погледнато индексите са свръх купени, като цяло данните от Китай и САЩ са лоши и е време всичко да си дойде на мястото, тоест следване на негативния тренд. Това, че излизат от време на време новини, които уж коригират или са причина за движения, е без особено значение за основната посока.
Ако сега бях в акции, не бих си подсвирквал спокойно с мисълта за линия около 10 000 пункта, но добре е, че не съм.
DAIMLER - ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО ПЕЧАЛБА ЗА 15-А ГОДИНА:
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...2015-g-217926/
СОСЕН РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ НА BMW и DAIMLER И ЗА МАЙ:
http://www.investor.bg/novini/444/a/...aimler-218720/
Това е по-важното... иначе ако някой реши - при такива резултати - да продава акции на Daimler на 38 кинта и на BMW на 41.78 кинта - това са си лично негови извращения.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе можеш ме уплаши по друга причина: аз чакам да паднат, за да се налапам на сгода в Щатите тая година... малко ми е рано сега ако - ама то края на годината пак ще има. Иначе сега - да - нямам ного - не знам - може би при Брекзит ще ги избягам временно - казвам "може би" не само защото нямам ного, но и защото са в най-могъщи компании, дето неминуемо ще възстановят - аз съм ги пазарувал да ми носят дивидент над средният за БФБ и не ми е особено важно дали ще паднат за месец или година, ако ного паднат, тъкмо ще допълня... ама искам и в Щатите да купувам - ако мога - на подобни съотношения на цената спрямо продажби, дивидент и печалби.
Иначе инвестициите си през фондове - вероятно ще ги избягам към полуконсервативен-полубасиконсервативен портфейл в навечерието на (евентуалният) Брекзит, защото ми струва 0.00 като разходи... е, после ако се върна към - има такса, но е минимална.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеToй Импето не мож го уплаши понеже тъй и тъй участва колкото за спорта...
А пък за индексо - нищо чудно и да се оказат оптимистични споделените числа ако реши да гърми бонд маркета.
Иначе инвестициите си през фондове - вероятно ще ги избягам към полуконсервативен-полубасиконсервативен портфейл в навечерието на (евентуалният) Брекзит, защото ми струва 0.00 като разходи... е, после ако се върна към - има такса, но е минимална.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПързалката не случайно я направиха в петък - паникьорите се шашкат допълнително от следващите два почивни дни ... дни на неизвестност
Коментар
Коментар