IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе време лие за покупки ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Немски проклети свине, розовоануси разпоретници, планктони, подплашени плешивоопашати мишкуняци, суяци, сулювци страхливи, безполезни арапоотдадени тъпаци - баси гапът се беше отворил отзарана - изкараха ми акълът, розхлопаха ми сърчицето, създадоха ми астигматизъм от опулване - добре че го позатвориха, че: техните кожи !!!!

Така реагираха, все едно референдумът на ония алкохолици е бил вчера и те са напуснали съюзът !!! Аман от планктонаджийство.

Дръпнатооките мишкуняци като затворят, Европа може да обърне, ако получи и подкрепа от САЩ - въобще виждам даксът да завърши около или не ного над нивото на подкрепа от около 9750.
      ще получиш инфаркт. няма смисъл от бълване на змии и гущери.

Коментар

• Добър ден, ще правим ли евра днес? Късата ми едрее.
        Импето, върви ли непукизма с дивидентната стратегия?
        The strongest stand last.

Коментар

• Утре ше върне ли малко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Според зависи - може един или повече. Може да не взема всички от своят списък, просто тези следя... макар че то ако издънят пазарите - мога да ги напиша на листченца и да тегля от една шапка какво да си купя - сигурно ще окастря някои позиции на БФБ, за да грабя повече навън.
            Ми спо 1 лот каде ти се вързва незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              По един лот ли от компания ?
              Според зависи - може един или повече. Може да не взема всички от своят списък, просто тези следя... макар че то ако издънят пазарите - мога да ги напиша на листченца и да тегля от една шапка какво да си купя - сигурно ще окастря някои позиции на БФБ, за да грабя повече навън.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не съм го - и имам: зареден и готов за. Тази година искам да си купя P&G, J&J, Pfizer, Sanofi, General Electric, Газпром, още от Ford и Coca cola, чакам само мишкуняците да свалят цените докъм където ги искам. Може и от сегашните да предпочета да си подобавя... бях готов да долея Даймлерченца преди около месец, ама не слезе достатъчно, за да. Нека компанията направи печалбица, за към около например 3.5 кинта дивидентец догодина, а ценичката да падне докъм напримерно петдесетуна или под...

Ти не би си взел ли?
                По един лот ли от компания ?

Коментар

Импе корекция бре кво пишеш глупости
                  Корекция: какво корекция?

Коментар

Импе стига дрънка глупости яде го млъкваи поне сигурно и кеш нямаш
                    Не съм го - и имам: зареден и готов за. Тази година искам да си купя P&G, J&J, Pfizer, Sanofi, General Electric, Газпром, още от Ford и Coca cola, чакам само мишкуняците да свалят цените докъм където ги искам. Може и от сегашните да предпочета да си подобавя... бях готов да долея Даймлерченца преди около месец, ама не слезе достатъчно, за да. Нека компанията направи печалбица, за към около например 3.5 кинта дивидентец догодина, а ценичката да падне докъм напримерно петдесетуна или под...

Ти не би си взел ли?

Коментар

Индексите са по-балонизирани в САЩ, не в Европа. Забавянето на китайското икономика не е проблем за другите - казвал съм защо смятам така. Аз: доволен от моите компании - ето:

DAIMLER - ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО ПЕЧАЛБА ЗА 15-А ГОДИНА:

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...2015-g-217926/

СОСЕН РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ НА BMW и DAIMLER И ЗА МАЙ:

http://www.investor.bg/novini/444/a/...aimler-218720/

Това е по-важното... иначе ако някой реши - при такива резултати - да продава акции на Daimler на 38 кинта и на BMW на 41.78 кинта - това са си лично негови извращения.
                      Импе корекция бре кво пишеш глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Грешиш. В по голям план погледнато индексите са свръх купени, като цяло данните от Китай и САЩ са лоши и е време всичко да си дойде на мястото, тоест следване на негативния тренд. Това, че излизат от време на време новини, които уж коригират или са причина за движения, е без особено значение за основната посока.
                        Ако сега бях в акции, не бих си подсвирквал спокойно с мисълта за линия около 10 000 пункта, но добре е, че не съм.
                        Индексите са по-балонизирани в САЩ, не в Европа. Забавянето на китайското икономика не е проблем за другите - казвал съм защо смятам така. Аз: доволен от моите компании - ето:

DAIMLER - ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО ПЕЧАЛБА ЗА 15-А ГОДИНА:

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...2015-g-217926/

СОСЕН РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ НА BMW и DAIMLER И ЗА МАЙ:

http://www.investor.bg/novini/444/a/...aimler-218720/

Това е по-важното... иначе ако някой реши - при такива резултати - да продава акции на Daimler на 38 кинта и на BMW на 41.78 кинта - това са си лично негови извращения.

Коментар

• В понеделник май .ще ми идат стоповете

Коментар

Не можеш ме уплаши по друга причина: аз чакам да паднат, за да се налапам на сгода в Щатите тая година... малко ми е рано сега ако - ама то края на годината пак ще има. Иначе сега - да - нямам ного - не знам - може би при Брекзит ще ги избягам временно - казвам "може би" не само защото нямам ного, но и защото са в най-могъщи компании, дето неминуемо ще възстановят - аз съм ги пазарувал да ми носят дивидент над средният за БФБ и не ми е особено важно дали ще паднат за месец или година, ако ного паднат, тъкмо ще допълня... ама искам и в Щатите да купувам - ако мога - на подобни съотношения на цената спрямо продажби, дивидент и печалби.
                            Иначе инвестициите си през фондове - вероятно ще ги избягам към полуконсервативен-полубасиконсервативен портфейл в навечерието на (евентуалният) Брекзит, защото ми струва 0.00 като разходи... е, после ако се върна към - има такса, но е минимална.
                            Импе стига дрънка глупости яде го млъкваи поне сигурно и кеш нямаш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Toй Импето не мож го уплаши понеже тъй и тъй участва колкото за спорта...
                              А пък за индексо - нищо чудно и да се оказат оптимистични споделените числа ако реши да гърми бонд маркета.
                              Не можеш ме уплаши по друга причина: аз чакам да паднат, за да се налапам на сгода в Щатите тая година... малко ми е рано сега ако - ама то края на годината пак ще има. Иначе сега - да - нямам ного - не знам - може би при Брекзит ще ги избягам временно - казвам "може би" не само защото нямам ного, но и защото са в най-могъщи компании, дето неминуемо ще възстановят - аз съм ги пазарувал да ми носят дивидент над средният за БФБ и не ми е особено важно дали ще паднат за месец или година, ако ного паднат, тъкмо ще допълня... ама искам и в Щатите да купувам - ако мога - на подобни съотношения на цената спрямо продажби, дивидент и печалби.
                              Иначе инвестициите си през фондове - вероятно ще ги избягам към полуконсервативен-полубасиконсервативен портфейл в навечерието на (евентуалният) Брекзит, защото ми струва 0.00 като разходи... е, после ако се върна към - има такса, но е минимална.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Пързалката не случайно я направиха в петък - паникьорите се шашкат допълнително от следващите два почивни дни ... дни на неизвестност
                                Съгласен съм с теб за Китай бе очаквано за данните но да видим сега 2 дена сме на ,футбол а в понеделник ,ще видим ,предполагам янките ,ще затворят на зелено ,дори няма ме изненада ако е над 1%

Коментар

Working...
                                X