If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се разделям с него преди 5
В момента има калкулиран страх от неизвестния изход от референдума, но след 23-ти очаквам рали и основното което ме мъчи колко дълго ще е то ...Смятам да заложа на 2 седмично преди да продам и после за чакам спих на индексите преди нови покупки...
Доколкото си писал следиш изкъсо ситуацията в Испания. Излязоха добри икономически данни, но ще ги бъде ли с ново правителство ?
Да намалява безработицата за новото правителство предполагам да но те и в момента са добре аз мисля че до 5 евро може се направи поне още 2 врътки ,но да видим а за референдума и аз се чудя може би ще бъда 50 кеш . ще видя ако направят правителство Bankia може би .ще се изтреля .ще видим
Не се разделям с него преди 5
В момента има калкулиран страх от неизвестния изход от референдума, но след 23-ти очаквам рали и основното което ме мъчи колко дълго ще е то ...Смятам да заложа на 2 седмично преди да продам и после за чакам спих на индексите преди нови покупки...
Доколкото си писал следиш изкъсо ситуацията в Испания. Излязоха добри икономически данни, но ще ги бъде ли с ново правителство ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Е, днес се бием... иначе бе нормално лекинко спад, след няколко дни ръст.
Само да мине - с правилно решение, референдумът на ония пропадняци. И да си правят сметка мерзавците арогантни, щото ако таковата:
1. На Слънчакът само с визи;
2. Гибралтараджиите отиват към Испания;
3. Северните травестити се отцепват и отиват в ЕС.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
По-принцип смятах да затварям около 10100, но в момента картинката ми е супер неясна и предпочитам да си вържа шортите Така или иначе скоро очаквам ръст до около 10400, може и повече.
Нещо което се очаква от всички не става веднага , ще чакаме тези дни и ако стане срив без да докосне 18К ,тогава ще сменям кълбото...
Всъщност за Дау е важно да мине последния връх за да си сменя мнението за надолу, подобно е положението и за Дакса. Даучо дори и да мине 18К не значи нищо. Трябва да преодолее последния връх.
Кристалната ми топка ,показва че ДАХ чака къде ще го поведе ДАУ а там мисля че ще бъде нагоре.... немците не бяха много успешни с данните днес та се мъчат но американците не би трябвало и да тестват 18 К....
Тия с детските колички , памперсите и детските храни ли бяха....
Да не очакваш арабеските да им качат потреблението в Германия .........
Шегувам се....
A на империтора му препоръчвам вместо коли и газ, да погледне RTL Group около 72-75 €
Монти за теб купувам голяма броика на windeln.de ag на 5.90
Тия с детските колички , памперсите и детските храни ли бяха....
Да не очакваш арабеските да им качат потреблението в Германия .........
Шегувам се....
Кристалната ми топка ,показва че ДАХ чака къде ще го поведе ДАУ а там мисля че ще бъде нагоре.... немците не бяха много успешни с данните днес та се мъчат но американците не би трябвало и да тестват 18 К....
Коментар