IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Не се разделям с него преди 5
    В момента има калкулиран страх от неизвестния изход от референдума, но след 23-ти очаквам рали и основното което ме мъчи колко дълго ще е то ...Смятам да заложа на 2 седмично преди да продам и после за чакам спих на индексите преди нови покупки...
    Доколкото си писал следиш изкъсо ситуацията в Испания. Излязоха добри икономически данни, но ще ги бъде ли с ново правителство ?
    Да намалява безработицата за новото правителство предполагам да но те и в момента са добре аз мисля че до 5 евро може се направи поне още 2 врътки ,но да видим а за референдума и аз се чудя може би ще бъда 50 кеш . ще видя ако направят правителство Bankia може би .ще се изтреля .ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Утре да ли .ще видим сантандера на 4.50
      Не се разделям с него преди 5
      В момента има калкулиран страх от неизвестния изход от референдума, но след 23-ти очаквам рали и основното което ме мъчи колко дълго ще е то ...Смятам да заложа на 2 седмично преди да продам и после за чакам спих на индексите преди нови покупки...
      Доколкото си писал следиш изкъсо ситуацията в Испания. Излязоха добри икономически данни, но ще ги бъде ли с ново правителство ?
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Утре да ли .ще видим сантандера на 4.50

Коментар

• Out bayer flat 86.5 много ми е бавно, ще чакам новини

Коментар

• Е, днес се бием... иначе бе нормално лекинко спад, след няколко дни ръст.

Само да мине - с правилно решение, референдумът на ония пропадняци. И да си правят сметка мерзавците арогантни, щото ако таковата:
            1. На Слънчакът само с визи;
            2. Гибралтараджиите отиват към Испания;
            3. Северните травестити се отцепват и отиват в ЕС.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Не мислиш ли, че си затворил раничко?
              По-принцип смятах да затварям около 10100, но в момента картинката ми е супер неясна и предпочитам да си вържа шортите Така или иначе скоро очаквам ръст до около 10400, може и повече.
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                Closed @10185.
                Не мислиш ли, че си затворил раничко?
                The strongest stand last.

Коментар

Short DAX 10296
                  Closed @10185.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Нещо което се очаква от всички не става веднага , ще чакаме тези дни и ако стане срив без да докосне 18К ,тогава ще сменям кълбото...
                    Всъщност за Дау е важно да мине последния връх за да си сменя мнението за надолу, подобно е положението и за Дакса. Даучо дори и да мине 18К не значи нищо. Трябва да преодолее последния връх.

Коментар

Смени кълбото

Нещо което се очаква от всички не става веднага , ще чакаме тези дни и ако стане срив без да докосне 18К ,тогава ще сменям кълбото...

Коментар

Кристалната ми топка ,показва че ДАХ чака къде ще го поведе ДАУ а там мисля че ще бъде нагоре.... немците не бяха много успешни с данните днес та се мъчат но американците не би трябвало и да тестват 18 К....
                        Смени кълбото

Коментар

Тия с детските колички , памперсите и детските храни ли бяха....
                          Да не очакваш арабеските да им качат потреблението в Германия .........
                          Шегувам се....
                          A на империтора му препоръчвам вместо коли и газ, да погледне RTL Group около 72-75 €

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                            Монти за теб купувам голяма броика на windeln.de ag на 5.90
                            Тия с детските колички , памперсите и детските храни ли бяха....
                            Да не очакваш арабеските да им качат потреблението в Германия .........
                            Шегувам се....

Коментар

• Монти за теб купувам голяма броика на windeln.de ag на 5.90

Коментар

Даксчо преплете стъпката нещо
                                Кристалната ми топка ,показва че ДАХ чака къде ще го поведе ДАУ а там мисля че ще бъде нагоре.... немците не бяха много успешни с данните днес та се мъчат но американците не би трябвало и да тестват 18 К....

Коментар

Working...
                                X