If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен требва да има някаква подкрепа от ЕЦБ но каква ще е или ще има ли изобщо.....
При японците ще си проличи каква ще е хаавата...ако са над 3% минус и при нас ще има слаломи...Щатите в петък направиха голямо слизане ....
щом сме го докарали да се чака подкрепа от ЕЦБ значи нещата не са никак розови пък и тези избори в Испания са мътна и кървава аве като цяло се очертава интересно лято( дано и доходно )...ако не друго поне няма да е скучно
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
ей този Даймлер голямо хвалене му правиш пък знае ли човек то 38 не е лошо като цена ако се оплескат допълнително нещата и паниката вземе връх при вземането на инвестиционни решения
Не е Препоръка!!!!
Не, казах го само като например. Е, не съвсем - да не мислиш, че азиатските хора ще спрат да купуват мерцедесчета, само защото някакви пияни обратняци били излезли от ЕС?
38 не е лошо, то и 48 не е лошо - щото накраят продажбите печелят.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
за утре как ги виждате нещата колеги-нагоре или надолу при Дакс?
дано само омазването да не започва тепърва че може да видим цени доста под сегашните
Не е Препоръка!!!
Според мен требва да има някаква подкрепа от ЕЦБ но каква ще е или ще има ли изобщо.....
При японците ще си проличи каква ще е хаавата...ако са над 3% минус и при нас ще има слаломи...Щатите в петък направиха голямо слизане ....
Явно забравяш най-важното - че губиш само когато продадеш на загуба, освен ако после не купиш на по-ниско.
Неслучайно посъбрах малко повечко сухо, за да дебна да си купя нещо на тънко... въпросът е колко тънко. Тия, дето ги искам, почти не мръднаха надолу, може да променя плановете в някой момент и да допълня от тия, дето имам... защото знаеш ли как ще повлияе Брекзитът на моите компании? - Никак или почти никак.
Е, ако някой продава Daimler на 38 кинта, това си е негово лично извращение.
ей този Даймлер голямо хвалене му правиш пък знае ли човек то 38 не е лошо като цена ако се оплескат допълнително нещата и паниката вземе връх при вземането на инвестиционни решения
Не е Препоръка!!!!
дано само омазването да не започва тепърва че може да видим цени доста под сегашните
Не е Препоръка!!!
Зависи как ще се завърти колелото - ще видим как ще отворят азиатските хора.
Зависи от бамките, които спаднаха драстически и дали ще има накъде да падат още.
Даксът от 12 000 миналата година, бе 10 000 и малко над в четвъртък, без реални икономически причини. Бабето от близо 2.8 на върха, четвъртък бе 2.53 (мисля). Вероятността за Брекзит донякъде бе отиграна - понякога ефектът от очакването е по-силен от ефектът от самото събитие.
Петък очаквах по-голям спад, когато шокиран сутринта новината научих. Предборсовата ме учуди минус само малко над 7%. Тичайки по задачки, изпуснах големият спих в началото на сесията - като погледнах - пак същият минус от предборсовата.
Дявол знае утре как ще е - в такива случаи често емоциите заместват здравият разум.
ако не правят вербална подкрепа утре японците може да отворят с над 5%...минус а ДАХ с 4,5 %...банките с по 10%...
В момента мисля спекулативно...
да е стана като Императора за 2 евро да загубя 2К....
Мерси за информацията...
Явно забравяш най-важното - че губиш само когато продадеш на загуба, освен ако после не купиш на по-ниско.
Неслучайно посъбрах малко повечко сухо, за да дебна да си купя нещо на тънко... въпросът е колко тънко. Тия, дето ги искам, почти не мръднаха надолу, може да променя плановете в някой момент и да допълня от тия, дето имам... защото знаеш ли как ще повлияе Брекзитът на моите компании? - Никак или почти никак.
Е, ако някой продава Daimler на 38 кинта, това си е негово лично извращение.
Не е Препоръка!!!
подимос са не системна партия и комунисти....
Социалистите бяха втори преди ..ПЕС ...
Рахой е към десните и ЕНП..
Има и центристи..
какви са процентите..
За подеемос и социалистите и дали ще правят правителство...
По принцип това е очаквания вариант Подемос и социалистите http://www.expansion.com/
Ляво правителство с центристите
подимос са не системна партия и комунисти....
Социалистите бяха втори преди ..ПЕС ...
Рахой е към десните и ЕНП..
Има и центристи..
какви са процентите..
За подеемос и социалистите и дали ще правят правителство...
ако не правят вербална подкрепа утре японците може да отворят с над 5%...минус а ДАХ с 4,5 %...банките с по 10%...
Мерси за информацията...
Около 12 30 бг време ще имат точни резултати затвориха секциите сега чакаме подемос е дигнал доста вота май .ще могат с ПП да направят коалиция подемос доста дигат но според сондажите
Чакат Педро Санчез да каже .че иска правителство s podemost
Слаба избирателна активност мисля .че най слабата ами чакаме да видим кво става .аз мисля че Ецб и всички други банки са готови за подкрепа но не мислят да го трабят да създават паника тук долу може видиш компаниите с дивидент за този месец http://cincodias.com/cincodias/2016/...86_681379.html
Мерси за информацията...
Коментар