IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
    може да е от възрастта а може и да знае пак нещо повече от масите
    това със сигурност. този не е от случайните и който му вярва, значи не си е научил урока, кои са най-злите хора на света!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Вместо да шорти англииска той немска ...нещо се е чалнал този път...
      Вярно със златото направи пачка ама...
      може да е от възрастта а може и да знае пак нещо повече от масите

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
        Драги говори, Сорос шорти!
        http://www.bloomberg.com/news/articl...brexit-turmoil

забележете че е шортил ден след вота, петък DBK отвориха na -16% след което вдигнаха малко intraday и понеделник пак се потопиха здраво....
        Вместо да шорти англииска той немска ...нещо се е чалнал този път...
        Вярно със златото направи пачка ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Драги е говорел затова е било за по големи и съвместни действия тъка прочетох в един форум ,според мен им правят стрес тестове момента е идеален и реален ...
          Драги говори, Сорос шорти!
          http://www.bloomberg.com/news/articl...brexit-turmoil

забележете че е шортил ден след вота, петък DBK отвориха na -16% след което вдигнаха малко intraday и понеделник пак се потопиха здраво....

Коментар

Златото пада ,долара пада , петрола се качва...
            индексите се качват с по 2 процента...
            Това е само опит да се спре банковото рали, но без банково рали няма да се оправи положението така че ако не днес утре ще има... .
            да живеят интервенциите, какво ли щеше да прави пазара без тях
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Сега погледнах БФБ там контрол и натиск няма

Коментар

Драги е говорел затова е било за по големи и съвместни действия тъка прочетох в един форум ,според мен им правят стрес тестове момента е идеален и реален ...
                Златото пада ,долара пада , петрола се качва...
                индексите се качват с по 2 процента...
                Това е само опит да се спре банковото рали, но без банково рали няма да се оправи положението така че ако не днес утре ще има... .

Коментар

Мене само ДБ ме притеснява...ама те са отвчера на дъното...

Коментар

Не знам но дано сме в правилната лодка
                    Мене само ДБ ме притеснява...ама те са отвчера на дъното...

Коментар

И париба и уникредит се стабилизираха...по плюс 4,5 процента..
                      къде е проблема...
                      Не знам но дано сме в правилната лодка

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Едва ли. По-скоро големите (JPM, GS ...) ще се опитат да изместят от пазара DB, CS, BCS ... Засега успяват.
                        Въпросът е дали го правят с подкрепата на Белия дом
                        Възможно е политиците от Вашингтон са предприели друга стратегия за световно господство - след като се оказа, че поддръжката и използване на самолетоносачи е скъпо и много се набива на очи
                        всичко върви по план. времето е само инструмент в изпълнението му. средства колкото искаш. основната цел е още повече средства да се концентрират в определен кръг властимащи и тотален контрол над гоите!

Коментар

Само каквото е на Ибекс яд ме за Банкиа но сега съм в Сантандера и не се притеснявам за момента ,едва ли ще ги оставят преди някоя яснота в UK
                          И париба и уникредит се стабилизираха...по плюс 4,5 процента..
                          къде е проблема...

Коментар

Едва ли. По-скоро големите (JPM, GS ...) ще се опитат да изместят от пазара DB, CS, BCS ... Засега успяват.
                            Въпросът е дали го правят с подкрепата на Белия дом
                            Възможно е политиците от Вашингтон са предприели друга стратегия за световно господство - след като се оказа, че поддръжката и използване на самолетоносачи е скъпо и много се набива на очи .
                            В подкрепа на тезата - от експерт на JPM
                            http://www.boerse-frankfurt.de/nachr...PMorgan-822882
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Май всички наред... но най- им се услажда Credit Suisse ... дори Барклис си пое въздух за малко...
                              Имаш ли мнение за Credit Suisse ? Февруари на нивата малко над 10 EUR официално я подкрепи Норвежкия фонд , което според мен не е за пренебрегване
                              Само каквото е на Ибекс яд ме за Банкиа но сега съм в Сантандера и не се притеснявам за момента ,едва ли ще ги оставят преди някоя яснота в UK

Коментар

Меркел много да внимава с игрите ,че Англия може да не подаде документ за отказ по чл. 50 още е една година....и хем е вътре хем да не плаща за ЕС
                                Много и се иска да хване англичаните с общия маркет ама да не я уволнят и нея швабите ,преди това стане факт...
                                странни са ти очакванията. кой нормален би позволил курвенски номера на гърба на стотиците милиони еу данъкоплатци!?
                                еу ще намери механизми да предотврати подобна ситуация.

нЕма игрички бате, ще го духат британците

те и без т'ва го духат вече: аут от еу, аут от ЕМ2016
                                Last edited by Ferry; 28.06.2016, 14:11.

Коментар

Working...
                                X