If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За следващата петилетка страната ще реновира 52 от съществуващите инфраструктурни обекти и ще изгради 14 нови летища. Решението е прието на ниво Главно управление по гражданска авиация на Китай.
Сега в Пекин се строи ново летище, което по думите на властите, ще се превърне в най-големия в света. Плановете са летището да бъде пуснато в експлоатация през 2019 г. и първоначално годишно през него да преминават 45 млн. пътници, а през 2025 г. техният капацитет ще бъде вече 72 млн. пътници.
те и Гърците строиха яко (надолу не в северна Гърция)
строенето на инфраструктура е един начин държавата да налее пари в частния бизнес макар и доста неефективно в смисъл, че в Корумпирани общества за 2 лева изхарчени имаш макс 1 лев ефект. 2008-ма Китай не беше балонизирал така дълговете държавни, общински и части, НО сега е страшно.
Това е основният проблем на идващата КРИЗА, че правителствата са затънали в огромни дългове, дефицити и не знам откъде ще вкарат поредната инжекция на икономиката....сещам се за 2 неща Печатница - суперинфлация или Фалити и смяна на парите...
За следващата петилетка страната ще реновира 52 от съществуващите инфраструктурни обекти и ще изгради 14 нови летища. Решението е прието на ниво Главно управление по гражданска авиация на Китай.
Сега в Пекин се строи ново летище, което по думите на властите, ще се превърне в най-големия в света. Плановете са летището да бъде пуснато в експлоатация през 2019 г. и първоначално годишно през него да преминават 45 млн. пътници, а през 2025 г. техният капацитет ще бъде вече 72 млн. пътници.
отказвам да приема че има криза там
Те и голямата депресия са борили с инфраструктурни обекти, язовири, чудеса
Много е вероятно да си прав Искаше ми се да съм къс от по-високо, но явно е трябвало да го направя на 10100 Както и да е, така като гледам гориво за 185 трудно ще има и спадът, който чаках следващата седмица е на хоризонта сега. Крайна цел следващите дни 9500 макс. Ако имаш друго мнение (за крайната цел) сподели и ти, че само аз казвам конкретни числа тук и после си го отнасям
По-скоро до две седмици ще мине през 9750, но колкото повече, толкова повече.
Коментар