IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Посоката е източна Европа и Азия.

Коментар

• Няма причина за световна криза.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        При отваряне, след това или в края на деня? Сега се мота около 9950-60 и ума ми не го побира как ще отвори на 9800
        Тренда е възходящ- пазарите са волативни. Малко и аз като Вас да пускам обратното

Коментар

• Гапа е запълнен. Сега или ще сме нагоре или надоле Следват интересни мигове
          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• За информация: онлайн семинар

Привет!

На 18 май можете да участвате безплатно в онлайн семинар "Инвестиционни възможности при суровини като кафе, какао и захар".

Коментар

Те и голямата депресия са борили с инфраструктурни обекти, язовири, чудеса
              китай се измъкнаха така 2008, да видим дали и този път ще мине номера
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                За следващата петилетка страната ще реновира 52 от съществуващите инфраструктурни обекти и ще изгради 14 нови летища. Решението е прието на ниво Главно управление по гражданска авиация на Китай.
                Сега в Пекин се строи ново летище, което по думите на властите, ще се превърне в най-големия в света. Плановете са летището да бъде пуснато в експлоатация през 2019 г. и първоначално годишно през него да преминават 45 млн. пътници, а през 2025 г. техният капацитет ще бъде вече 72 млн. пътници.

отказвам да приема че има криза там
                цанков камък, магистрала хемус дето боко развали на дебелото поръчките...все инфрастуктура

те и Гърците строиха яко (надолу не в северна Гърция)

строенето на инфраструктура е един начин държавата да налее пари в частния бизнес макар и доста неефективно в смисъл, че в Корумпирани общества за 2 лева изхарчени имаш макс 1 лев ефект. 2008-ма Китай не беше балонизирал така дълговете държавни, общински и части, НО сега е страшно.

Това е основният проблем на идващата КРИЗА, че правителствата са затънали в огромни дългове, дефицити и не знам откъде ще вкарат поредната инжекция на икономиката....сещам се за 2 неща Печатница - суперинфлация или Фалити и смяна на парите...

все гадни сценарии
                Last edited by bertram; 12.05.2016, 11:09.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  За следващата петилетка страната ще реновира 52 от съществуващите инфраструктурни обекти и ще изгради 14 нови летища. Решението е прието на ниво Главно управление по гражданска авиация на Китай.
                  Сега в Пекин се строи ново летище, което по думите на властите, ще се превърне в най-големия в света. Плановете са летището да бъде пуснато в експлоатация през 2019 г. и първоначално годишно през него да преминават 45 млн. пътници, а през 2025 г. техният капацитет ще бъде вече 72 млн. пътници.

Те и голямата депресия са борили с инфраструктурни обекти, язовири, чудеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Желая ти/си успех. Аз на 9750 излизам и следва кратък размисъл.
                    Благодаря и на теб. В момента съм в кеш. Или ще вляза къс скоро или дълъг на дълбокото. За сега - нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      Well done!!!виж и немските им подобни!
                      Някой конкретен пример?

Коментар

• За следващата петилетка страната ще реновира 52 от съществуващите инфраструктурни обекти и ще изгради 14 нови летища. Решението е прието на ниво Главно управление по гражданска авиация на Китай.

Вся Власть Советам

Коментар

За двете седмици съм съгласен, но моя таргет е 9600-9500. Вече слезе до 9735, мисля сега, че ще падне малко по-надоле
                          Желая ти/си успех. Аз на 9750 излизам и следва кратък размисъл.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            По-скоро до две седмици ще мине през 9750, но колкото повече, толкова повече.
                            За двете седмици съм съгласен, но моя таргет е 9600-9500. Вече слезе до 9735, мисля сега, че ще падне малко по-надоле

Коментар

Много е вероятно да си прав Искаше ми се да съм къс от по-високо, но явно е трябвало да го направя на 10100 Както и да е, така като гледам гориво за 185 трудно ще има и спадът, който чаках следващата седмица е на хоризонта сега. Крайна цел следващите дни 9500 макс. Ако имаш друго мнение (за крайната цел) сподели и ти, че само аз казвам конкретни числа тук и после си го отнасям
                              По-скоро до две седмици ще мине през 9750, но колкото повече, толкова повече.
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Днес е червен - при отварянето 9800.
                                При отваряне, след това или в края на деня? Сега се мота около 9950-60 и ума ми не го побира как ще отвори на 9800

Коментар

Working...
                                X