IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Нали знаеш, че не съм забравил, какво прогнозира ти вчера и ще следя с интерес днешните ти изказвания на тема "вчера сгреших"...
    Както и да е, не злобея, а се кефя на късата си позиция..
    Много е вероятно да си прав Искаше ми се да съм къс от по-високо, но явно е трябвало да го направя на 10100 Както и да е, така като гледам гориво за 185 трудно ще има и спадът, който чаках следващата седмица е на хоризонта сега. Крайна цел следващите дни 9500 макс. Ако имаш друго мнение (за крайната цел) сподели и ти, че само аз казвам конкретни числа тук и после си го отнасям
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      Не мисля. Първо смятам да се качим до 10185 и после товарния влак ще хващаме
      Нали знаеш, че не съм забравил, какво прогнозира ти вчера и ще следя с интерес днешните ти изказвания на тема "вчера сгреших"...
      Както и да е, не злобея, а се кефя на късата си позиция..
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        гадателите, днес дакса на колко ще отваря!?
        Днес е червен - при отварянето 9800.

Коментар

• гадателите, днес дакса на колко ще отваря!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            И аз така мисля, пияниците само се отварят, а и ако се отцепят, травеститите с фустите може пък да се отцепят от тях.

Но човек никога не знае.
            Споко, ще купувате в ниското на DAX.

Коментар

Това с англичаните е цирк. Няма да излязат. Преди референдума ще има лек спек и толкова ...
              И аз така мисля, пияниците само се отварят, а и ако се отцепят, травеститите с фустите може пък да се отцепят от тях.

Но човек никога не знае.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                може и така е ...но ако излезат тогава хилядите гастърбайтери от ЕС какво ще правят....
                Брукселските зелки ги плашат че ще им требват визи да ходят до париж... ама ако решат че им пречат черните ,жълтите и поляците....
                пропускаш и българите ... маса народ се изхранва там + праща насам по някой лев ...уж чужди инвестиции
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                  Много сериозен въпрос имам.

Преди малко го зададох и в другия форум.

Който е Бик, да ми изброи бичи аргументи към настоящия момент, в коя да е област.
                  Може да са съществени и да си гъм пропуснал.
                  Аз сам и лонг и шорт, и реиндж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                    днеска си купих wereldhave http://www.bloomberg.com/quote/WHA:NA на 44.84 пък да видим
                    Well done!!!виж и немските им подобни!
                    Last edited by volaswap; 11.05.2016, 19:50.

Коментар

• днеска си купих wereldhave http://www.bloomberg.com/quote/WHA:NA на 44.84 пък да видим

Коментар

• Много сериозен въпрос имам

Много сериозен въпрос имам.

Преди малко го зададох и в другия форум.

Който е Бик, да ми изброи бичи аргументи към настоящия момент, в коя да е област.
                        Може да са съществени и да си гъм пропуснал.

Коментар

• Long Daimler @ 59.41 (shares) + options @ 0.47 (Strike 72 / 19.12.2018)

http://www.zertifikate.commerzbank.d...508131627&pc=3

Коментар

Това с англичаните е цирк. Няма да излязат. Преди референдума ще има лек спек и толкова ...
                            може и така е ...но ако излезат тогава хилядите гастърбайтери от ЕС какво ще правят....
                            Брукселските зелки ги плашат че ще им требват визи да ходят до париж... ама ако решат че им пречат черните ,жълтите и поляците....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Абе ако англичаните гласуват излизане от ЕС ще видиш един ниски цени ......че свят ще ни се зайде.. Паунда май тръгна пак надолЕ....той е измерител на нагласите в Британ....
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Следващите седмица-две може да имаш и други възможности за ниски покупки

Абе ако англичаните гласуват излизане от ЕС ще видиш един ниски цени ......че свят ще ни се зайде.. Паунда май тръгна пак надолЕ....той е измерител на нагласите в Британ....

Коментар

Working...
                                X