If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали знаеш, че не съм забравил, какво прогнозира ти вчера и ще следя с интерес днешните ти изказвания на тема "вчера сгреших"...
Както и да е, не злобея, а се кефя на късата си позиция..
Много е вероятно да си прав Искаше ми се да съм къс от по-високо, но явно е трябвало да го направя на 10100 Както и да е, така като гледам гориво за 185 трудно ще има и спадът, който чаках следващата седмица е на хоризонта сега. Крайна цел следващите дни 9500 макс. Ако имаш друго мнение (за крайната цел) сподели и ти, че само аз казвам конкретни числа тук и после си го отнасям
Не мисля. Първо смятам да се качим до 10185 и после товарния влак ще хващаме
Нали знаеш, че не съм забравил, какво прогнозира ти вчера и ще следя с интерес днешните ти изказвания на тема "вчера сгреших"...
Както и да е, не злобея, а се кефя на късата си позиция..
може и така е ...но ако излезат тогава хилядите гастърбайтери от ЕС какво ще правят....
Брукселските зелки ги плашат че ще им требват визи да ходят до париж... ама ако решат че им пречат черните ,жълтите и поляците....
пропускаш и българите ... маса народ се изхранва там + праща насам по някой лев ...уж чужди инвестиции
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Това с англичаните е цирк. Няма да излязат. Преди референдума ще има лек спек и толкова ...
може и така е ...но ако излезат тогава хилядите гастърбайтери от ЕС какво ще правят....
Брукселските зелки ги плашат че ще им требват визи да ходят до париж... ама ако решат че им пречат черните ,жълтите и поляците....
Абе ако англичаните гласуват излизане от ЕС ще видиш един ниски цени ......че свят ще ни се зайде.. Паунда май тръгна пак надолЕ....той е измерител на нагласите в Британ....
Това с англичаните е цирк. Няма да излязат. Преди референдума ще има лек спек и толкова ...
Следващите седмица-две може да имаш и други възможности за ниски покупки
Абе ако англичаните гласуват излизане от ЕС ще видиш един ниски цени ......че свят ще ни се зайде.. Паунда май тръгна пак надолЕ....той е измерител на нагласите в Британ....
Коментар