IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Меркел много да внимава с игрите ,че Англия може да не подаде документ за отказ по чл. 50 още е една година....и хем е вътре хем да не плаща за ЕС
    Много и се иска да хване англичаните с общия маркет ама да не я уволнят и нея швабите ,преди това стане факт...
    Ти бълнуваш
    Не само, че ще плащат преди да са активирали чл. 50, а и СЛЕД това, чак до окончателния развод.
    Ама това юкип, май не ви го каза

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      "Wir werden sicherstellen, das die Verhandlungen nicht nach dem Prinzip der Rosinenpickerei geführt werden", machte Merkel in Richtung London klar. Es müsse und werde einen "spürbaren Unterschied" machen, ob ein Land Mitglied der EU-Familie sein wolle oder nicht. "Wer aus dieser Familie austreten möchte, der kann nicht erwarten, dass damit alle Pflichten entfallen, die Privilegien aber weiterhin bestehen bleiben."
      Wer freien Zugang zum europäischen Binnenmarkt haben wolle, müsse im Gegenzug auch die europäischen Grundfreiheiten und andere Verpflichtungen akzeptieren. So habe Norwegen Zugang zum Binnenmarkt, weil es unter anderem die freie Zuwanderung aus der EU akzeptiere.
      Jeder Vorschlag zur Krisenbewältigung willkommen Erneut betonte Merkel, die Austrittsverhandlungen könnten erst nach einem Antrag der Briten beginnen. Zuvor gebe es keine formellen und auch keine informellen Vorgespräche. So lange die Verhandlungen dann liefen, bleibe Großbritannien Mitglied der EU "mit allen Rechten und Pflichten". Großbritannien und Deutschland sollten enge Partner bleiben, und die Deutschen in Großbritannien könnten sich auf die Bundesregierung verlassen, hob Merkel hervor...."

„британските ни приятели да не си въобразяват разни неща“
      Меркел много да внимава с игрите ,че Англия може да не подаде документ за отказ по чл. 50 още е една година....и хем е вътре хем да не плаща за ЕС
      Много и се иска да хване англичаните с общия маркет ама да не я уволнят и нея швабите ,преди това стане факт...

Коментар

• днес ли ще трябва да посочат, кога ще задействат член 50!??

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Тва само Испанските банки ли натиснаха ?
          Май всички наред... но най- им се услажда Credit Suisse ... дори Барклис си пое въздух за малко...
          Имаш ли мнение за Credit Suisse ? Февруари на нивата малко над 10 EUR официално я подкрепи Норвежкия фонд , което според мен не е за пренебрегване
          Last edited by Protokol; 28.06.2016, 14:04.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• "Wir werden sicherstellen, das die Verhandlungen nicht nach dem Prinzip der Rosinenpickerei geführt werden", machte Merkel in Richtung London klar. Es müsse und werde einen "spürbaren Unterschied" machen, ob ein Land Mitglied der EU-Familie sein wolle oder nicht. "Wer aus dieser Familie austreten möchte, der kann nicht erwarten, dass damit alle Pflichten entfallen, die Privilegien aber weiterhin bestehen bleiben."
            Wer freien Zugang zum europäischen Binnenmarkt haben wolle, müsse im Gegenzug auch die europäischen Grundfreiheiten und andere Verpflichtungen akzeptieren. So habe Norwegen Zugang zum Binnenmarkt, weil es unter anderem die freie Zuwanderung aus der EU akzeptiere.
            Jeder Vorschlag zur Krisenbewältigung willkommen Erneut betonte Merkel, die Austrittsverhandlungen könnten erst nach einem Antrag der Briten beginnen. Zuvor gebe es keine formellen und auch keine informellen Vorgespräche. So lange die Verhandlungen dann liefen, bleibe Großbritannien Mitglied der EU "mit allen Rechten und Pflichten". Großbritannien und Deutschland sollten enge Partner bleiben, und die Deutschen in Großbritannien könnten sich auf die Bundesregierung verlassen, hob Merkel hervor...."

„британските ни приятели да не си въобразяват разни неща“

Коментар

• Тва само Испанските банки ли натиснаха ?

Коментар

Добре де ,щом чекъш пазара на доле продай всичко ,хем спат чекаш хем акции имаш
                Ква е таз твоя логика
                Защото не съм сигурен, че ще има спад - камо ли пък толкоз дълбок, че да избягам спокойно.

По-долу обясних своята логика - при хаотически и воден от емоционалство пазар, мисля най-мъдро е да задържиш сигурният актив - сухичкото или могъщите акции. Ако воденият от емоционалство пазар е на ниски нива - дебнеш ако можеш нещо да купиш на максимална сгода, ако е на високи нива - дебнеш да продадеш на максимална сгода. Ако не успееш - запазил си сигурният актив.

Засега не виждам паника по пазарите - както казва и Монти - отиграно до голяма степен вече е - но непаниката не означава, че няма да има още известно движение надолу - а паника винаги може да избухне, макар в случая не смятам за ного вероятно.

А искам да купя ного тънко, защото иначе няма ного смисъл да правя това - щатите са ми приоритет и германските ного трябва да ме изкушат, за да променя планът си. Още повече, че Щатите ще имат един почти сигурен спад, когато Доналдът опозори бабето.

Мисля планът ми е добър като за неспекулантин. Колегите спекуланти - разбира се - опитват да хващат и по-малки движения.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не е от два дни...
                  Дах яде бой поне от поне година ....от 12К...
                  Не мислиш че боя вече е изконсумирам за сегашната обстановка и сега може да ядем бой за друго в бъдещето .....
                  Точно това казах и по-долу няколко пъти. Изконсумирано очакването за Брекзит, както и разни други работи, но самото събитие още не е изконсумирано може би например според мене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Чакай-чакай: още нищо несвършило. Малко нереалистическо ми се вижда да се отървем само с два дена бой.
                    Добре де ,щом чекъш пазара на доле продай всичко ,хем спат чекаш хем акции имаш
                    Ква е таз твоя логика

Коментар

Чакай-чакай: още нищо несвършило. Малко нереалистическо ми се вижда да се отървем само с два дена бой.
                      Не е от два дни...
                      Дах яде бой поне от поне година ....от 12К...
                      Не мислиш че боя вече е изконсумирам за сегашната обстановка и сега може да ядем бой за друго в бъдещето .....

Коментар

Импе вместо да дрънкаш глупости вчера да бе купил някоя артия да и направиш някой лев па проспа входа

Коментар

Иначе търговийката твърде нервозна е. Бях си наумил да допълня, но си турих лимити на които да сторя това. Вчера Allianz почти докосна. Daimler и BMW не бяха толкоз близо. Капризно искам доста ниски цени, защото принципно идеята ми бе в Америка да си купувам тая година, ама там явно изборите ще чакаме.
                          Импе вместо да дрънкаш глупости вчера да бе купил някоя артия да и направиш някой лев па проспа входа

Коментар

Това май му беше на слуха....
                            Сега би трябвало да падне малко около 14.16 часа и после нагоре...
                            Много ясно - гледай златото и сещай за акциите
                            В допълнение ония дето бистрят политиката в Брюксел и другите които Драги е събрал в Португалия - дали ще излязат с оптимистични приказки след ден два
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Иначе търговийката твърде нервозна е. Бях си наумил да допълня, но си турих лимити на които да сторя това. Вчера Allianz почти докосна. Daimler и BMW не бяха толкоз близо. Капризно искам доста ниски цени, защото принципно идеята ми бе в Америка да си купувам тая година, ама там явно изборите ще чакаме.

Коментар

• Soros Wagered Deutsche Bank Would Drop in Brexit Turmoil

http://www.bloomberg.com/news/articl...brexit-turmoil
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X