60 малко съпротива и 100
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДокато написа за заявката и задмина и 60Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеЧакай, чакай малко, много бързаш. Изчакай поне да потвърди това ниво. Засега нищо не е пробило, имаме само заявка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЛелееее кво стана и на и 50 няма съпротива.. Изчакай поне да потвърди това ниво. Засега нищо не е пробило, имаме само заявка
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЯко е нагоре.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКакво стана с късите? Успя ли да ги затвориш? Не, че посоката е ясна де. В момента е на кръстопът, чуди се кой път да поемеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТрябва да върне за тест преди да продължи към 50Там е ключово обаче какво ще се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНе е голяма борбата.Там е ключово обаче какво ще се случи
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеВъзможно е. Първо трябва да мине през 10015 обаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОще днес може да пробие 10050. Мисля сериозен спад 9750 няма да има.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКои сме ниеАз за тренда, че е възходящ знам, но не може все нагоре. Тук си говорим за краткросрочни корекции надоле, които са си съвсем в реда на нещата. После пак нагоре
А докато не пробие 10015 на което се тутка в момента и после 10050 не съм сигурен, че ще продължи още нагоре. Пак казвам краткросрочно ... за тренда знаем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНали знаеш, че не съм забравил, какво прогнозира ти вчера и ще следя с интерес днешните ти изказвания на тема "вчера сгреших"...
Както и да е, не злобея, а се кефя на късата си позиция..Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТренда е възходящ- пазарите са волативни. Малко и аз като Вас да пускам обратното
Аз за тренда, че е възходящ знам, но не може все нагоре. Тук си говорим за краткросрочни корекции надоле, които са си съвсем в реда на нещата. После пак нагоре
А докато не пробие 10015 на което се тутка в момента и после 10050 не съм сигурен, че ще продължи още нагоре. Пак казвам краткросрочно ... за тренда знаемНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар