IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 60 малко съпротива и 100

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      Докато написа за заявката и задмина и 60
      Чекай викам, теста на 50 не е минал успешно. Спри се малко и притаи дъх
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Чакай, чакай малко, много бързаш . Изчакай поне да потвърди това ниво. Засега нищо не е пробило, имаме само заявка
        Докато написа за заявката и задмина и 60

Коментар

Лелееее кво стана и на и 50 няма съпротива.
          Чакай, чакай малко, много бързаш . Изчакай поне да потвърди това ниво. Засега нищо не е пробило, имаме само заявка

Коментар

• Лелееее кво стана и на и 50 няма съпротива.

Коментар

Яко е нагоре.
              Виждам

Коментар

Какво стана с късите? Успя ли да ги затвориш? Не, че посоката е ясна де. В момента е на кръстопът, чуди се кой път да поеме
                затворих като върна в 10.30 днес..
                The strongest stand last.

Коментар

Трябва да върне за тест преди да продължи към 50 Там е ключово обаче какво ще се случи
                  Яко е нагоре.

Коментар

Не е голяма борбата.
                    Трябва да върне за тест преди да продължи към 50 Там е ключово обаче какво ще се случи

Коментар

Възможно е. Първо трябва да мине през 10015 обаче
                      Не е голяма борбата.

Коментар

Още днес може да пробие 10050. Мисля сериозен спад 9750 няма да има.
                        Възможно е. Първо трябва да мине през 10015 обаче

Коментар

Кои сме ние Аз за тренда, че е възходящ знам, но не може все нагоре. Тук си говорим за краткросрочни корекции надоле, които са си съвсем в реда на нещата. После пак нагоре

А докато не пробие 10015 на което се тутка в момента и после 10050 не съм сигурен, че ще продължи още нагоре. Пак казвам краткросрочно ... за тренда знаем
                          Още днес може да пробие 10050. Мисля сериозен спад 9750 няма да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Нали знаеш, че не съм забравил, какво прогнозира ти вчера и ще следя с интерес днешните ти изказвания на тема "вчера сгреших"...
                            Както и да е, не злобея, а се кефя на късата си позиция..
                            Какво стана с късите? Успя ли да ги затвориш? Не, че посоката е ясна де. В момента е на кръстопът, чуди се кой път да поеме

Коментар

Няма причина за световна криза.
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Тренда е възходящ- пазарите са волативни. Малко и аз като Вас да пускам обратното
                                Кои сме ние Аз за тренда, че е възходящ знам, но не може все нагоре. Тук си говорим за краткросрочни корекции надоле, които са си съвсем в реда на нещата. После пак нагоре

А докато не пробие 10015 на което се тутка в момента и после 10050 не съм сигурен, че ще продължи още нагоре. Пак казвам краткросрочно ... за тренда знаем

Коментар

Working...
                                X