If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бе неочаквано пазарите малко да повъзстановят след два дни сериозен спад при предварително отчасти отиграни очаквания за Брекзит. Но очаквам пак надолу-надолу да има.
Ив-макс разбира се - мъдро говори - ако има безрискови компании - то те малко са. Но от друга страна в Европа цените са по-ниски именно заради опасения, които нелесно биха се сбъднали. Да - в автомобилството има сериозна конкуренция и всяка компания може да бъде повалена (костенуркаджиите показаха това), но не мисля, че за Daimler има съществен риск, а и аз не само в нея инвестирам. Освен туй повалените могъщи компании по-често храбро се изправят.
Алонсов - така ти се струва, само като гледаш цената на акцията. Неслучайно съм ти нарисувал едни червени работи и едни сини работи. Те са не по-малко важни (за мен повече - сините), извън тях цената на акцията не означава ного.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Едва ли. По-скоро големите (JPM, GS ...) ще се опитат да изместят от пазара DB, CS, BCS ... Засега успяват.
Въпросът е дали го правят с подкрепата на Белия дом
Възможно е политиците от Вашингтон са предприели друга стратегия за световно господство - след като се оказа, че поддръжката и използване на самолетоносачи е скъпо и много се набива на очи .
Това май му беше на слуха....
Сега би трябвало да падне малко около 14.16 часа и после нагоре...
Няма да има успех ,който и да е...
Само да не са решили да бумнат някоя банка....
Не можеш да играеш самосиндикално...
Едва ли. По-скоро големите (JPM, GS ...) ще се опитат да изместят от пазара DB, CS, BCS ... Засега успяват.
Въпросът е дали го правят с подкрепата на Белия дом
Възможно е политиците от Вашингтон са предприели друга стратегия за световно господство - след като се оказа, че поддръжката и използване на самолетоносачи е скъпо и много се набива на очи .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Май се опитват да развалят ралито на банките....
Някой от големите още играе за късо...
Дано да е Сорос ,както се пише ... Лесно е да залагаш срещу паунда при предизвестен резултат и с помощта на инсайдърска информация (както се говори)
Заслужава да види как му се топи пачката
Die Deutsche Bank hat einen neuen gerissenen Gegenspieler. Die Investoren-Legende George Soros will nun auch vom Absturz des Geldhauses an der Börse profitieren.
Май се опитват да развалят ралито на банките....
Някой от големите още играе за късо...
Die Deutsche Bank hat einen neuen gerissenen Gegenspieler. Die Investoren-Legende George Soros will nun auch vom Absturz des Geldhauses an der Börse profitieren.
няма да назовавам изрода/-ите, за да не почнат да се пръкват всякакви невежи по темата, но вярвам, че знаеш много добре
1. че тези пари ги има
2. кой/кои са са тези изроди
3. че този цирк, който се дискутира тук и предъвква се играе по написан сценарий.
отново: за парите грижа не бери... има ги БОЛ!!!
Таааайно се надявах, че пазара се движи по естествения си път, но вътрешно всички знаем, че това не е така.
Аз заради този тип манипулиране, в което не съм напълно убеден, просто пазарни движения, минах на CFD.
Кой би се старал да манипулира?
Що за изрод би имал такава огромна камара с пари, с която да си позволи, да направлява пазара и да му трябват още пари? Не се наядоха..
няма да назовавам изрода/-ите, за да не почнат да се пръкват всякакви невежи по темата, но вярвам, че знаеш много добре
1. че тези пари ги има
2. кой/кои са са тези изроди
3. че този цирк, който се дискутира тук и предъвква се играе по написан сценарий.
Коментар