If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Желязко, не мога да разбирам всички котешки езици на света. А Даймлерът зная, че е ного могъщ, затова съм си купил.
Абе - тия пазари подлудяха - имам чувството, че всички се подиграват на ония обратняци, ама те най-ного се подиграват на себе си. Сигурно всички британски борсови играчорчета са на Слънчакът и са надрусани като помияри и си правят балконинги докато цъкат.
За мене са абсолютни наркоманци.
Апропо - в Блиц четох за някакъв тип - с визия на цивилизован индианец, дето познал всички борсови сривове от последните година-две - дава три дати за нови до края на годината. Гадаел по графики и по карантиите на кокошляци.
Ха бакалъм ще познае пак ли.
странни източници на информация ползваш, но щом ти връзва, евала.
Желязко, не мога да разбирам всички котешки езици на света. А Даймлерът зная, че е ного могъщ, затова съм си купил.
Абе - тия пазари подлудяха - имам чувството, че всички се подиграват на ония обратняци, ама те най-ного се подиграват на себе си. Сигурно всички британски борсови играчорчета са на Слънчакът и са надрусани като помияри и си правят балконинги докато цъкат.
За мене са абсолютни наркоманци.
Апропо - в Блиц четох за някакъв тип - с визия на цивилизован индианец, дето познал всички борсови сривове от последните година-две - дава три дати за нови до края на годината. Гадаел по графики и по карантиите на кокошляци.
Ха бакалъм ще познае пак ли.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
То това с езиците е природна дарба ,не може всички да сме полиглоти....
Вчера гледам брюкселските бюрократи пак са се правили на велики....
те искат ,но ние нЕма да им дадем...
А след месец ,два ,ще дадат двойно щото днес са спали...
А главната вина в тях ,та днес ще е интересно на маркета ,зорлем се мъчат да го срутят...
Дано англичаните вземат истинските мерки ...
полиглотството не е панацея.
проблема на незнаещите езици е в самите незнаещи.
бОли ме за брюкселското зеле
дази педерастка драма с вмирисаните британци е толкова преекспонирана, че на повечето им се гади вече от измислената демагогия за апокалипсиса на еу.
по същество: моето мнение е, че с дакс и сие де индекси добре ще се позабавляваме тази година. филията е намазана достатъчно. пари има бол и идват редовно нови. с еу борсите няма да има проблем.
И аз няма да продавам вероятно... но то е защото презирам ограничените си спекулантски способности. Почти винаги, когато съм пробвал да спечела със спекулантство, съм се опозорявал. Почти винаги, когато съм инвестирал дългосрочно, съм успявал. В края на краищата е по-добре всеки да върши туй, за което го бива. Освен туй неслучайно инвестирам в могъщи компании: защото като купя акции от 10, мога да вярвам, че 8 от тях ще са могъщи и след 10 години, а поне 6 - и след 20 години.
Еваларка. И даймлера с нек'ви рекордни печалби /adjusted for losses ъв корс/ от тези ванове.
ти глей ко праи даймлера!!!
ножини четеш ли?? или не си на ти с езиците??
То това с езиците е природна дарба ,не може всички да сме полиглоти....
Вчера гледам брюкселските бюрократи пак са се правили на велики....
те искат ,но ние нЕма да им дадем...
А след месец ,два ,ще дадат двойно щото днес са спали...
А главната вина в тях ,та днес ще е интересно на маркета ,зорлем се мъчат да го срутят...
Дано англичаните вземат истинските мерки ...
Коментар