Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКак е възможно човек да е "ного" назад, когато притежава само една бройка?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе беше златна: купих на сравнително ниска цена - назад съм, но не ного.
Фери - компанията е могъща и дълго такава ще остане, но да - има затруднения.
Роме - купи ли си буквар, както те посъветвах?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе беше златна: купих на сравнително ниска цена - назад съм, но не ного.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТака ще е, като я купуваш златна....
Фери - компанията е могъща и дълго такава ще остане, но да - има затруднения.
Роме - купи ли си буквар, както те посъветвах?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯбълчицата ми-и-и-и-и-и-и.... (85 ревливи човеченца)
ел.мобил преговорите им с бмв и даимлер се провалиха. току виж пък се договорят нещо с тесла, ама нада ли.
с кеша, който държат могат да си позволят много неща,но явно идеите за ново ги няма.
а само с "умни" часовници(про които конкуренцията вече ги изпреварва) печалбици от ден до пладне. не се заяждам, само споделям мнение, както и че съм предоволен клиент на аппле фоне и макбоок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯбълчицата ми-и-и-и-и-и-и.... (85 ревливи човеченца)
Коментар
-
Коментар
-
Short Vale SA @ 5.24 / 0.33 (Europe trading)
http://keyinvest-de.ubs.com/produkt/...n/CH0319340854
Iron/Steel prices shall get more hammered on increased margin requiremnt/ and crazy steel margins in China.
80% or more of EBITDA of Vale is tight up to iron ore prices which allow for great volatility in the stock price.
I also go short KLOECKNER & CO SE (steel producer from SDAX), as I epxect the price to move south on depressed steel market in Europe. They shall have less mesaures to prevent profit warnings compared to Salzgitter AG (MDAX), ThyssenKrupp (DAX).
http://www.zertifikate.commerzbank.d...468257525&pc=4
KLOECKNER & CO SE short @10.12/ 0.44
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеДау прави връх, ако не днес то след дни ще продължи в червено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМен ме интересуваха ДБ и Коба ,те са на плюс над процент ,два ....а ДАХ е малко на минус ..
Иначе позна за минуса на ДАХ но ДАУ не се бори за сега да се качи....той е около нулата а как ще завърши...
Коментар
Коментар