IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Процентно, бе.
    Дългосрочен "инвеститор" не би трябвало да се притеснява от дневните колебания в портфейла си, особено когато става въпрос за пет лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Как е възможно човек да е "ного" назад, когато притежава само една бройка?
      Процентно, бе.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не беше златна: купих на сравнително ниска цена - назад съм, но не ного.

Фери - компанията е могъща и дълго такава ще остане, но да - има затруднения.

Роме - купи ли си буквар, както те посъветвах?
        а ти купи ли си? 4е като ти гледам писането, тои моито е по добре

Коментар

• фиксирана договорка за насърчаване покупката на ел.коли в Германия с 4000 евро от държавата(предварително предложена 5000).
          фв, даимлер и бмв с фокус в/у ел.мобила.

Коментар

Как е възможно човек да е "ного" назад, когато притежава само една бройка?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Така ще е, като я купуваш златна....

Фери - компанията е могъща и дълго такава ще остане, но да - има затруднения.

Роме - купи ли си буквар, както те посъветвах?

Коментар

• воласвап, пусна ли лонг на WDI?

Коментар

Ябълчицата ми-и-и-и-и-и-и.... (85 ревливи човеченца)
                  за аппле вече е тенденция да намалява. иновациите им избледняват.
                  ел.мобил преговорите им с бмв и даимлер се провалиха. току виж пък се договорят нещо с тесла, ама нада ли.
                  с кеша, който държат могат да си позволят много неща,но явно идеите за ново ги няма.
                  а само с "умни" часовници(про които конкуренцията вече ги изпреварва) печалбици от ден до пладне. не се заяждам, само споделям мнение, както и че съм предоволен клиент на аппле фоне и макбоок.

Коментар

каzах ти да не пишеш 4е хабиш интернет пространство

Коментар

Така ще е, като я купуваш златна....

Коментар

• Short Vale SA @ 5.24 / 0.33 (Europe trading)

http://keyinvest-de.ubs.com/produkt/...n/CH0319340854

Iron/Steel prices shall get more hammered on increased margin requiremnt/ and crazy steel margins in China.

80% or more of EBITDA of Vale is tight up to iron ore prices which allow for great volatility in the stock price.

I also go short KLOECKNER & CO SE (steel producer from SDAX), as I epxect the price to move south on depressed steel market in Europe. They shall have less mesaures to prevent profit warnings compared to Salzgitter AG (MDAX), ThyssenKrupp (DAX).

http://www.zertifikate.commerzbank.d...468257525&pc=4

KLOECKNER & CO SE short @10.12/ 0.44

Коментар

• Ябълчицата ми-и-и-и-и-и-и.... (85 ревливи човеченца)

Коментар

• http://www.varchevbrokers.com/%D0%B7...D%D0%B0%D0%BC/
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                              Дау прави връх, ако не днес то след дни ще продължи в червено.
                              но не е го затвърдило...имаме събиране на фед в сряда и ЯЦБ в четвъртък...така че много неизвестни....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Мен ме интересуваха ДБ и Коба ,те са на плюс над процент ,два .... а ДАХ е малко на минус ..
                                Иначе позна за минуса на ДАХ но ДАУ не се бори за сега да се качи....той е около нулата а как ще завърши...
                                Дау прави връх, ако не днес то след дни ще продължи в червено.

Коментар

Working...
                                X