IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    А как са обемите ?
    ДБ 16 милиона и нещо
    Коба 12 милиона и нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      не ми се затваря още ...Едно че съм на загуба ,друугото е че още не са изгонили късите...
      Коба ...8,50 сега е 5,9
      ДБ- 18 сега е 12 и нещо....
      А как са обемите ?

Коментар

Кви са обемите при другите банки тук е много е голям при Сантандер или затварят къси или много се качват на кораба
        не ми се затваря още ...Едно че съм на загуба при Коба ,друугото е че още не са изгонили късите...нито при нея нито при ДБ...
        някъде към 7 и нещо и 16 и нещо са нивата според мен за излизане
        Коба ...8,50 сега е 5,9
        ДБ- 18 сега е 12 и нещо....

Коментар

• Subasta
          Търг при Сантандер 200 мил обем и аз май ще почакам но да видим до кога

Коментар

• Кви са обемите при другите банки тук е много е голям при Сантандер или затварят къси или много се качват на кораба

Коментар

Кво правим при мен Сантандера ми прави 20% доходност
              http://www.estrategiasdeinversion.co...diculos-325421
              GS им даваха целева цена от 4.60 ... смятам да им се доверя
              и на Unicredit 3.60 ..
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
                Кво правим при мен Сантандера ми прави 20% доходност
                http://www.estrategiasdeinversion.co...diculos-325421

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                  И аз четох за тоя човек в profit.bg,Санди Джадеджа той разбирал от графики и познал всичко за миналата година и тая година януари.Сега дава 26-30авг.,26септ., и 20 окт.Ако някой знае чужди езици защо не го потърси в чуждите сайтове...........да знаем кога да си снишим главите да не ги отрежат.
                  original na ENG

http://uk.businessinsider.com/sandy-...16-6?r=US&IR=T

Коментар

• Е той просто повтаря предсказанието на баба Ванга, а тя както знаем винаги познава.
                    Първоначално изпратено от баба Ванга
                    Две луни след Брекзитот, пазарот ке се събори и крвави Елиот вълни ке залеят Европата

Коментар

• Не....... сега шти обясня,искам да знам дали да му вярвам или не.Също така дали да чакам корекция при златото и да си купя или да чакам корекция на целия пазар и тогава да купувам злато.
                      Секи път като прави корекция златото и аз продавам и после изпускам хубавото движение на горе.Сега като дойде време да купувам ще си го държа и при корекциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                        И аз четох за тоя човек в profit.bg,Санди Джадеджа той разбирал от графики и познал всичко за миналата година и тая година януари.Сега дава 26-30авг.,26септ., и 20 окт.Ако някой знае чужди езици защо не го потърси в чуждите сайтове...........да знаем кога да си снишим главите да не ги отрежат.
                        26-30 август ти е много неясна прогноза и искаш точна дата и час за снишаване ли?

Коментар

• И аз четох за тоя човек в profit.bg,Санди Джадеджа той разбирал от графики и познал всичко за миналата година и тая година януари.Сега дава 26-30авг.,26септ., и 20 окт.Ако някой знае чужди езици защо не го потърси в чуждите сайтове...........да знаем кога да си снишим главите да не ги отрежат.

Коментар

С 20 минутно закъснение ли го гледаш
                            Гледам си го в сайтът на Франкфуртската.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Да: наистина.

Наркоманци, бе.

С 20 минутно закъснение ли го гледаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                преди малко минаха 10К....
                                Да: наистина.

Наркоманци, бе.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X