IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ами банките ,великите французи си платиха като попове на щатите а само те ли.......

Просто резнаха печалбицата на европейците там където американците не можеха да стъпят...
    всичко това са бушони през които избива преразпределянето на сферите на влияние и опити за завземане на чужди територии.....
    както сам писа по-долу - борбата м/у сферите на влияние в новият световен ред е в щатите, англия и германия.

най-големият проблем, който н емогат да преодолеят е опърничеството на русия.
    АКО не се беше появил цар володька, досега вече да са се набутали и там.

кокото по-надолЕ се задълбае анализат, толкова по-силно преплетени във времето(част на което сме свидетели и ние) са нещата, докато почнат да се избистрят.

на повърхността нещата опират единствено до - къде добре, къде не толкова добре - дирижиран спектакъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Аз мисля ,че ще има поне 10% на доле при банките
      Може ,но тогава ЕС банковата система няма да се изправи и 10 години на крака....
      Ако не оправят лихвите и регулациите...

Коментар

• http://www.estrategiasdeinversion.co...-dax-30-327190

Коментар

Мисля че в петък в 22 часа вечерта...
          По добре да се издънят за да има стимули...ама не вярвам..
          Ккава корекция при банките ,те са на нивата на дъно.... по скоро вече при лоши новини ще скачат ,че е могло и по лоши....
          Аз мисля ,че ще има поне 10% на доле при банките

Коментар

Аз се чудя да ли да затворя днес или в петък корекция ,ще има предполагам скоро ,особено при банките в петък е и Япония и стрес -тестовете нали Поздрави
            Мисля че в петък в 22 часа вечерта...
            По добре да се издънят за да има стимули...ама не вярвам..
            Ккава корекция при банките ,те са на нивата на дъно.... по скоро вече при лоши новини ще скачат ,че е могло и по лоши....

Коментар

В Ареал съм на малка печалба ,ама кобата ми е на загуба близо евро на акция.... при 1700 акции си е сериозно..
              Да излезна с такава загуба ,ще потъвам с нея...
              не ми трябват парите ,не вярвям да има спадове до изборите в щатите ,на НГ ще има рали....
              мислех да купя малко български акции към октомври но ще се откажа...
              Ти как ги виждаш банките....
              Аз се чудя да ли да затворя днес или в петък корекция ,ще има предполагам скоро ,особено при банките в петък е и Япония и стрес -тестовете нали Поздрави

Коментар

Монти кво правим с банките

В Ареал съм на малка печалба ,ама кобата ми е на загуба близо евро на акция.... при 1700 акции си е сериозно..
                Да излезна с такава загуба ,ще потъвам с нея...
                не ми трябват парите ,не вярвям да има спадове до изборите в щатите ,на НГ ще има рали....
                мислех да купя малко български акции към октомври но ще се откажа...
                Ти как ги виждаш банките....

Коментар

• И Дах и Ибех са на нива за на доле

Коментар

Ами банките ,великите французи си платиха като попове на щатите а само те ли.......

Просто резнаха печалбицата на европейците там където американците не можеха да стъпят...
                    Монти кво правим с банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      в допълнение на по-горното: проследете акциите на немски компании, ударени "зверски" от нек'ви отвъдокеански шортъри, голяма част от които започнаха излизане оттегляне. няма нищо случайно: фв, дизел-гейт, мерцедес злепоставяния, нисан(доброволно), дб смачкване на фасона(не могат да я загробят набързо като лемъните по причини ясни на разбиращите, четящите и знаещите), коба(черна дупка, дето подшушнаха на някои власти за укриване данък-дивидент)....

а научихте ли къде ще отиде голяма част от 15 млрд.долара от извънсъдебното споразумение на фв?

Коментар

Та Щатите се мъчиха да подпалят кой ли не...
                        Аз си спомням че проблемите на Япония и другите азиатски тигри бяха инициарани от щатите..
                        Палиха близкия изток ,палиха Китай и Русия ,запалиха латинска Америка ,сега се върнаха към най свидното си и последното Европа и то Германия...има една теория на конспирацията където пише удари Германия и приласкай Англия и решаваш проблемите си.....Целта е раздели Германия от Русия и ще постигнеиш целите ..
                        си меркел клекна и сега ще гледаме как върви срива ....
                        в допълнение на по-горното: проследете акциите на немски компании, ударени "зверски" от нек'ви отвъдокеански шортъри, голяма част от които започнаха излизане оттегляне. няма нищо случайно: фв, дизел-гейт, мерцедес злепоставяния, нисан(доброволно), дб смачкване на фасона(не могат да я загробят набързо като лемъните по причини ясни на разбиращите, четящите и знаещите), коба(черна дупка, дето подшушнаха на някои власти за укриване данък-дивидент)....

а научихте ли къде ще отиде голяма част от 15 млрд.долара от извънсъдебното споразумение на фв?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Какво: фога? Не съм такова.

Хубаво е, че ДБ все пак има печалбица, не е вътре.
                          Императоре ,ти се шегуваш нали...18 милиона на световен мастодон....а проблемите там не са в печалбицата ....
                          Спомняш ли си колко беше печалбата на Корп преди фалита....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Голяма фога си, честичко искрено развеселяваш ни....
                            Какво: фога? Не съм такова.

Хубаво е, че ДБ все пак има печалбица, не е вътре.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Аз си спомням че проблемите на Япония и другите азиатски тигри бяха инициарани от щатите..
                              Палиха близкия изток ,палиха Китай и Русия ,запалиха латинска Америка ,сега се върнаха към най свидното си и последното Европа и то Германия...има една теория на конспирацията където пише удари Германия и приласкай Англия и решаваш проблемите си.....Целта е раздели Германия от Русия и ще постигнеиш целите ..
                              хубаво, че има хора, които четат много и сглобяват пъзела!

за разлика от други..... с некви михлюзини с жаби, близания и к'ви ли още комплексарски изблици

Коментар

Да с азиатската финансова криза Япония и други бяха съсипани и до ден днешен не могат да се възстановят, но на сцената излезе Китай. Американците винаги жертват някой съюзник, за да инсталират друг играч. Това си тяхна геополитическа игра откакто съществуват.Така че прогнозирането на пазарите към момента е абсолютно невъзможно, тъй като силите които ги движат изпълняват главно полотически цели и стратегия, а това ги прави невероятно непредсказуми и волатилни. Всякакъв тип форсмажорни обстоятелства могат да се случат едно след друго. При такава нестабилност е добре да се седи далече.
                                Не случайно цяла Европа има слаби невзрачни лидери не случайно инсталирани на възлови места в основните държави на ЕС. Идва ред на повторение на историята.

Коментар

Working...
                                X