IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Скоро е време за мъничка корекцийка и после пак нагоре

Коментар

• Скоро е време за мъничка корекцийка и после пак нагоре
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• нордекс пред солидно възстановяване. р-г-р формацията е завършена. след кварталните данни началото на май ще се види рентабилността от новата покупка.
        сенвион им дишат във врата, но липсва инвеститорско доверие заради предишни турболенции с влез-излез на борсата. цената на сенвион привлича за влизане, но едва след публикуване на кварталните данни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Имам и от двете ,но ДБ ми беше проблемна....колкото и малко да бяха...
          Успех и на тебе!
          Няма ли да има корекция ...малка...
          не и днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            коба пре-трейдинг над +процент отваряне.
            утре СЕОто предава властта на наследника. да видим ка ще потръгне и дали ще последват мей-селлинг

но и ДБ като гледам ще изкърти здраво при отварянето.

Монти дръж ДБ, че "комай" ГЗ са уцелили с прогнозата си!!! успешен ден!
            Имам и от двете ,но ДБ ми беше проблемна....колкото и малко да бяха...
            Успех и на тебе!
            Няма ли да има корекция ...малка...

Коментар

• DAX fester als gestern - bleibt zunächst deutlich fünfstellig!

коба пре-трейдинг над +процент отваряне.
              утре СЕОто предава властта на наследника. да видим ка ще потръгне и дали ще последват мей-селлинг

но и ДБ като гледам ще изкърти здраво при отварянето.

Монти дръж ДБ, че "комай" ГЗ са уцелили с прогнозата си!!! успешен ден!
              Last edited by Ferry; 19.04.2016, 09:54.

Коментар

• Честити ви пробити 160 през нощта от Даксчо и 18 хилядник от Даучо. Седваща цел 200 и като гледам може и да не се спрем там за лека корекцийка, а по-високо. Всичко зависи колко силна ще е тази вълна нагоре. Става интересно, но все повече си мисля, че запълването на дупката от началато на годината, дето я приказвам от няколко дни е крайната цел. Да видим

Коментар

Жмуц-а ще е утре или вдругиден, но няма да е голЕм, около 100 точки. По-късно ще е големия жмуц
                  И аз така си мисля. Да ми дойде Мерцедесчето на нула на нула, закривам всичко и чакам да взема всичко на едни 40-50% от сегашните

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Абе, кви са тия Радини вълнения?
                    ДАКС-чето е малко над 0,5%, СИП-а е 0,5%, на ко толко се кефите?
                    Това си е сетъп за жмуц утре!
                    Жмуц-а ще е утре или вдругиден, но няма да е голЕм, около 100 точки. По-късно ще е големия жмуц

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      ...и на йекшън и гаври с жувотни.

Така пиша анализи за клиентите си - смехът ги прави по-храбри.

Но днес пазарът ме поизненада - явно е по-силен, отколкото мислех - предвиждах леки до умерени спадове.
                      Пазарът се държа според посоката, а тя за твоя радост е нагоре

Коментар

Ние не Ради Госпожини, бе: просто заради чаршафосаните подлеци (проклети да са), чакахме спад... та затуй днес и на малко зеленичко се кефим.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Може но не тези дни....
                          ДАУ е на ниво 18 К и трябва да се затвърди...Клинтовица требва да спечели Ню йорк....
                          Петрола почти се възстанови....

Коментар

• Абе, кви са тия Радини вълнения?

Коментар

• dneska izbarzah s nekolko sdelki: Allianz, WTI, Siemes. tuk mogesh pone 20-30% oste

Deutsche Bank i RWE ste jadat tupalkata.

Коментар

Импе, много ме радват обясненията ти за търговията през деня. Трябва да отвориш блог по въпроса. Ще има елементи и на сапунка и на драма
                                ...и на йекшън и гаври с жувотни.

Така пиша анализи за клиентите си - смехът ги прави по-храбри.

Но днес пазарът ме поизненада - явно е по-силен, отколкото мислех - предвиждах леки до умерени спадове.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X