IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    коба пре-трейдинг над +процент отваряне.
    утре СЕОто предава властта на наследника. да видим ка ще потръгне и дали ще последват мей-селлинг

но и ДБ като гледам ще изкърти здраво при отварянето.

Монти дръж ДБ, че "комай" ГЗ са уцелили с прогнозата си!!! успешен ден!
    Имам и от двете ,но ДБ ми беше проблемна....колкото и малко да бяха...
    Успех и на тебе!
    Няма ли да има корекция ...малка...

Коментар

• DAX fester als gestern - bleibt zunächst deutlich fünfstellig!

коба пре-трейдинг над +процент отваряне.
      утре СЕОто предава властта на наследника. да видим ка ще потръгне и дали ще последват мей-селлинг

но и ДБ като гледам ще изкърти здраво при отварянето.

Монти дръж ДБ, че "комай" ГЗ са уцелили с прогнозата си!!! успешен ден!
      Last edited by Ferry; 19.04.2016, 09:54.

Коментар

• Честити ви пробити 160 през нощта от Даксчо и 18 хилядник от Даучо. Седваща цел 200 и като гледам може и да не се спрем там за лека корекцийка, а по-високо. Всичко зависи колко силна ще е тази вълна нагоре. Става интересно, но все повече си мисля, че запълването на дупката от началато на годината, дето я приказвам от няколко дни е крайната цел. Да видим
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Жмуц-а ще е утре или вдругиден, но няма да е голЕм, около 100 точки. По-късно ще е големия жмуц
          И аз така си мисля. Да ми дойде Мерцедесчето на нула на нула, закривам всичко и чакам да взема всичко на едни 40-50% от сегашните

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Абе, кви са тия Радини вълнения?
            ДАКС-чето е малко над 0,5%, СИП-а е 0,5%, на ко толко се кефите?
            Това си е сетъп за жмуц утре!
            Жмуц-а ще е утре или вдругиден, но няма да е голЕм, около 100 точки. По-късно ще е големия жмуц

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              ...и на йекшън и гаври с жувотни.

Така пиша анализи за клиентите си - смехът ги прави по-храбри.

Но днес пазарът ме поизненада - явно е по-силен, отколкото мислех - предвиждах леки до умерени спадове.
              Пазарът се държа според посоката, а тя за твоя радост е нагоре

Коментар

Ние не Ради Госпожини, бе: просто заради чаршафосаните подлеци (проклети да са), чакахме спад... та затуй днес и на малко зеленичко се кефим.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Може но не тези дни....
                  ДАУ е на ниво 18 К и трябва да се затвърди...Клинтовица требва да спечели Ню йорк....
                  Петрола почти се възстанови....

Коментар

• Абе, кви са тия Радини вълнения?

Коментар

• dneska izbarzah s nekolko sdelki: Allianz, WTI, Siemes. tuk mogesh pone 20-30% oste

Deutsche Bank i RWE ste jadat tupalkata.

Коментар

Импе, много ме радват обясненията ти за търговията през деня. Трябва да отвориш блог по въпроса. Ще има елементи и на сапунка и на драма
                        ...и на йекшън и гаври с жувотни.

Така пиша анализи за клиентите си - смехът ги прави по-храбри.

Но днес пазарът ме поизненада - явно е по-силен, отколкото мислех - предвиждах леки до умерени спадове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха: докато мънинко подремна сладко: Вермахтът яко подгонил мишкуняците и ги бие-бие с метлата под куйруците, в Щатите старият джадай и младият джадай пригласят, дори френските свини, марципанаджиите и островните пияндета яхнали метлите. Даже и слузта повъзстановила.

Чаршафосаните въшливци никой не ги бръсне за хора, чичо Вова износители на стъкло да ги направи дано.

Импе, много ме радват обясненията ти за търговията през деня. Трябва да отвориш блог по въпроса. Ще има елементи и на сапунка и на драма

Коментар

• Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха: докато мънинко подремна сладко: Вермахтът яко подгонил мишкуняците и ги бие-бие с метлата под куйруците, в Щатите старият джадай и младият джадай пригласят, дори френските свини, марципанаджиите и островните пияндета яхнали метлите. Даже и слузта повъзстановила.

Чаршафосаните въшливци никой не ги бръсне за хора, чичо Вова износители на стъкло да ги направи дано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              Tradegate e do 22h
                              Аз играя само по работно време

Коментар

Кротна се малко и утре е ден, за днес стига толкоз, доволно Сега е ред на лека корекцийка, ама много лека и утре пак
                                Tradegate e do 22h

Коментар

Working...
                                X