If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако те е страх излизай ,вече си 7,8 цента отгоре....
аз чакам да пълня още Коба под 5 ако пазара даде възможност...ако не на 7-8 евро може и да се разделя с бройките си...според мен тази година ще е много силна за банките...успех на всички инвестирали в такива ценни книжа
Vorlage des Zwischenberichts zum 30. Juni 2016 der Aareal Bank Gruppe
Мерси , мислех че е на 10.....
При нея интересното е че ако затвори днес над 28 5 и е отворен пътя към 33-35.... затова мислех че отчета може да помогне че се чака добър ....
много народ се очертава да станем дългосрочни тука(имам предвид Коба)....дано не съм прав...но ако няма някакви нови силно негативни новини си мисля че цена около 5-цата е възможно да се окажат локално дъно и отправна точка за цената на акцията в посока нагоре...
ако те е страх излизай ,вече си 7,8 цента отгоре....
утре ще е интересно за Тесла и големите автопроизводители
аз лично вярвам в немското автомобилно качество.
Tesla meldet tiefrote Zahlen
Der Elektroautobauer Tesla hat am Mittwoch nach US-Börsenschluss seine Bilanz für das abgelaufene Jahresviertel vorgelegt.
Tesla hat seine Bücher für das zweite Quartal 2016 geöffnet und dabei die Prognosen der Experten verfehlt. Der Verlust je Aktie belief sich auf 1,06 Dollar, nach einem Minus von 0,48 Dollar pro Papier im Vorjahreszeitraum. Der Umsatz belief sich auf 1,56 Milliarden Dollar, während im Vorjahresquartal 1,2 Milliarden Dollar erwirtschaftet wurden.
другата седмица излизат отчетите на много дружества и ще е доста интересно.... особено за моите позиции надявам се това да е положително и за позициите на другите участници тук. аз лично вярвам че ще има добро развитие за немсите банки и компании, с изкл. на ДБ. там сценарият е написан и това че се бави е само в полза на банките и пазара.
иначе се наблюдава откриването на нови шорт позиции за ДБ и отлив на шорт игрази от доста осрани от американците немски акции, което вярвам е положително за следващите 6-12 месеца развитие на тези акции.
Нашите приятели от Уникредит дават големи печалби а маркета ги сваля от 4,5 % плюс на 3 минус......
Голема веселба стана ДАХ и банковите акции....
Иначе чета за ареалбанк но никъде не дават дата на отчета ,миналото тримесечие е било на 10 май....
гледаи директно ж страницата им:
11.08.2016
Zwischenbericht zum 30. Juni 2016
Vorlage des Zwischenberichts zum 30. Juni 2016 der Aareal Bank Gruppe
много народ се очертава да станем дългосрочни тука(имам предвид Коба)....дано не съм прав...но ако няма някакви нови силно негативни новини си мисля че цена около 5-цата е възможно да се окажат локално дъно и отправна точка за цената на акцията в посока нагоре...
имайки пред вид големите амплитуди от предходни подобни ситуации, вероятността от едно солидно възстановяване при подобряване на сантимента за Германският банков сектор и показването на следващ добър отчет, не трябва да се изключва и подценява, че няма да се случи.
аз си станах дългосрочен тук.... со факин' уот!?
имайки пред вид големите амплитуди от предходни подобни ситуации, вероятността от едно солидно възстановяване при подобряване на сантимента за Германският банков сектор и показването на следващ добър отчет, не трябва да се изключва и подценява, че няма да се случи.
нема страшно ,да му мислят ДБ и динозаврите...
Коба и баба меркел ще мислят за нас.....:
Бабката напоследък от малоумие май страда.... ама по добре тя отколкото тиквата...
Нашите приятели от Уникредит дават големи печалби а маркета ги сваля от 4,5 % плюс на 3 минус......
Голема веселба стана ДАХ и банковите акции....
Иначе чета за ареалбанк но никъде не дават дата на отчета ,миналото тримесечие е било на 10 май....
Имам малко ареалбанк на 28,30 да взема да ги продам и купя коба.... на 5 ..
Ша взема да стан един банкер там...
Коментар