IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    удвоих поzицииата на састата цена 0.55
    и осте на 0.53

Коментар

out 0.37

Коментар

по4нах ги

out 0.6

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Хубу де: какво казва Морган?
          Не знам, не ме интересува в подробности. Не съм ги чел. EPS: 1.35 / Forecast: 1.26. Revenue: 24.08B / Forecast: 24.79B. Другото в отчета
          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Хубу де: какво казва Морган?
            Морганът дава стабилни прогнозни курсове за много от сините чипове на дакса.
            така че, след февруарските пурзалки и стабилните отчети, моментума може да се задържи до към средата на май

Коментар

• Хубу де: какво казва Морган?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Какво казва старият пират Морган?

Иначе аз мисля - в Германия ще имаме добри отчети... поне на компаниите, дето аз ги следя. Проблемът е, че ако щатите решат да тръгнат по-рязко надолу, Вермахтът няма да издържи.
                Няма така е. Засега се размина надолнището. USA могат да пробват нов връх, ако отчетите са "добри", преди да тръгнат надоле. С тях и Вермахтът ще се качва

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Не каза какво стана с ДБ и ареа банк...
                  По принцип си прав че ДБ и Коба имат спад следобед към 2часа и нещо до към 4,3 ... а и ДАХ също до отваряне на ДАУ но днес нещо нее така...за сега...
                  не е Ареа. Ареал е

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                    Даксът консолидира, толкова рогат скоро не бях го виждал. Загрява за 10К, само чака катализатор. Ако имаме приятни изненади при отчетите го е издухал. Следва 10100, следваща важна цел около 10300. JPMorgan излезе ...
                    Какво казва старият пират Морган?

Иначе аз мисля - в Германия ще имаме добри отчети... поне на компаниите, дето аз ги следя. Проблемът е, че ако щатите решат да тръгнат по-рязко надолу, Вермахтът няма да издържи.

Коментар

• Даксът консолидира, толкова рогат скоро не бях го виждал. Загрява за 10К, само чака катализатор. Ако имаме приятни изненади при отчетите го е издухал. Следва 10100, следваща важна цел около 10300. JPMorgan излезе ...

Коментар

zа теб

Short Deutsche Bank @ 14.91/0.55

http://www.zertifikate.commerzbank.d...501683013&pc=4
                        удвоих поzицииата на састата цена 0.55

Коментар

много мислите.
                          Не каза какво стана с ДБ и ареа банк...
                          По принцип си прав че ДБ и Коба имат спад следобед към 2часа и нещо до към 4,3 ... а и ДАХ също до отваряне на ДАУ но днес нещо нее така...за сега...

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            На Даксът мисля, са около 10400. Всички го чакаме този следващ срив Почти изцяло съм в кеш и тръпна в очакване, но засега ще почакам ... Много ми е чудно обаче къде са те на Даучо?
                            Мене Европа засега не ми е приоритет - чакам Щатите да потънат - ама да видим кой ще предизвика туй - английските пияници, или изборите в самите САЩ.

Искам Procter & Gamble на 58 еврака.

Коментар

много мислите.
                              Прав си, трябва повече да действаме

Коментар

• много мислите.

Коментар

Working...
                                X