Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХубу де: какво казва Морган?Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХубу де: какво казва Морган?
така че, след февруарските пурзалки и стабилните отчети, моментума може да се задържи до към средата на май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво казва старият пират Морган?
Иначе аз мисля - в Германия ще имаме добри отчети... поне на компаниите, дето аз ги следя. Проблемът е, че ако щатите решат да тръгнат по-рязко надолу, Вермахтът няма да издържи.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе каза какво стана с ДБ и ареа банк...
По принцип си прав че ДБ и Коба имат спад следобед към 2часа и нещо до към 4,3 ...а и ДАХ също до отваряне на ДАУ но днес нещо нее така...за сега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДаксът консолидира, толкова рогат скоро не бях го виждал. Загрява за 10К, само чака катализатор. Ако имаме приятни изненади при отчетите го е издухал. Следва 10100, следваща важна цел около 10300. JPMorgan излезе ...
Иначе аз мисля - в Германия ще имаме добри отчети... поне на компаниите, дето аз ги следя. Проблемът е, че ако щатите решат да тръгнат по-рязко надолу, Вермахтът няма да издържи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениемного мислите.
По принцип си прав че ДБ и Коба имат спад следобед към 2часа и нещо до към 4,3 ...а и ДАХ също до отваряне на ДАУ но днес нещо нее така...за сега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНа Даксът мисля, са около 10400. Всички го чакаме този следващ сривПочти изцяло съм в кеш и тръпна в очакване, но засега ще почакам ...
Много ми е чудно обаче къде са те на Даучо?
Искам Procter & Gamble на 58 еврака.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениемного мислите.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар