IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?
    Импе това е листовка бре не се ли вижда ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?
      като гигант на мисълта и трейдърският ти опит (кой знае къде), щом идея си нямаш от това как се развива бизнеса на компанията за която работиш...... без коментар.
      изводите за четящите тук.

Коментар

• Бльъм: не е толкоз зле:

Click image for larger version

Name:	Allianz.JPG
Views:	1
Size:	27.2 КБ
ID:	3041888
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Ако се оправяш с испанския тук може да прочетеш доста за тях
            http://pcbolsa.com/Cotizacion/
            Благодаря, ... Google се справя с испанския
            Успех
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              И аз прочетох за някакви бакии в Мексико , но не и за липсата на кеш.... При толкова много пари по света липсата на кеш съчетано с cut на рейтинги е зловеща комбинация .... Май никой не ги иска ...живи
              Ако се оправяш с испанския тук може да прочетеш доста за тях
              http://pcbolsa.com/Cotizacion/

Коментар

Да ти кажа тук тез дни само а Абенгоа се занимавам но до колко сам чел покрай другото при тях проблема е че нямат кеш и се говореше за фалшифицирани отчете в Мексико това е много корумпиран холдинг но ако те интересува по късно мога ти събера инфо Поздрави
                И аз прочетох за някакви бакии в Мексико , но не и за липсата на кеш.... При толкова много пари по света липсата на кеш съчетано с cut на рейтинги е зловеща комбинация .... Май никой не ги иска ...живи

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Доста прилики виждам , предимно в графиката .
                  Кажи като наблюдаващ отблизо за разликите ...
                  Да ти кажа тук тез дни само а Абенгоа се занимавам но до колко сам чел покрай другото при тях проблема е че нямат кеш и се говореше за фалшифицирани отчете в Мексико това е много корумпиран холдинг но ако те интересува по късно мога ти събера инфо Поздрави

Коментар

Но се задава ново Абенгоа и то е OHL
                    Доста прилики виждам , предимно в графиката .
                    Кажи като наблюдаващ отблизо за разликите ...

Коментар

• Но се задава ново Абенгоа и то е OHL

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        абе това Абенгоа не е ли някакъв умрял кон!?
                        или се предполага, че ще има успешно реструктуриране на кредитите и като феникс ще изгрее??
                        Остава само да подписите предполагам днес

Коментар

Много слабо Дакс Ибекс 2 дена яко на горе аз съм още на Abengoa.p
                          абе това Абенгоа не е ли някакъв умрял кон!?
                          или се предполага, че ще има успешно реструктуриране на кредитите и като феникс ще изгрее??

Коментар

• Много слабо Дакс Ибекс 2 дена яко на горе аз съм още на Abengoa.p

Коментар

• [QUOTE=Императорът;1060017020]Алианцченцето ми-и-и-и-и-и-и-и-и.....

като вътрешен човек, толкова ли не си знаел, какво се случва в кухнята??

Last edited by Ferry; 05.08.2016, 10:36.

Коментар

• Алианцченцето ми-и-и-и-и-и-и-и-и.....

Коментар

Working...
                                X