Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ аз прочетох за някакви бакии в Мексико , но не и за липсата на кеш.... При толкова много пари по света липсата на кеш съчетано с cut на рейтинги е зловеща комбинация .... Май никой не ги иска ...живи
http://pcbolsa.com/Cotizacion/
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДа ти кажа тук тез дни само а Абенгоа се занимавам но до колко сам чел покрай другото при тях проблема е че нямат кеш и се говореше за фалшифицирани отчете в Мексико това е много корумпиран холдинг но ако те интересува по късно мога ти събера инфо ПоздравиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДоста прилики виждам , предимно в графиката .
Кажи като наблюдаващ отблизо за разликите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНо се задава ново Абенгоаи то е OHL
Кажи като наблюдаващ отблизо за разликите ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеабе това Абенгоа не е ли някакъв умрял кон!?
или се предполага, че ще има успешно реструктуриране на кредитите и като феникс ще изгрее??
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМного слабо Дакс Ибекс 2 дена яко на горе аз съм още на Abengoa.p
или се предполага, че ще има успешно реструктуриране на кредитите и като феникс ще изгрее??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ако те е страх излизай ,вече си 7,8 цента отгоре....Last edited by absd; 04.08.2016, 15:29."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениегледаи директно ж страницата им:
11.08.2016
Zwischenbericht zum 30. Juni 2016
Vorlage des Zwischenberichts zum 30. Juni 2016 der Aareal Bank Gruppe
При нея интересното е че ако затвори днес над 28 5 и е отворен пътя към 33-35....затова мислех че отчета може да помогне че се чака добър ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениемного народ се очертава да станем дългосрочни тука(имам предвид Коба)....дано не съм прав...но ако няма някакви нови силно негативни новини си мисля че цена около 5-цата е възможно да се окажат локално дъно и отправна точка за цената на акцията в посока нагоре...
ако те е страх излизай ,вече си 7,8 цента отгоре....
Коментар
-
утре ще е интересно за Тесла и големите автопроизводители
аз лично вярвам в немското автомобилно качество.
Tesla meldet tiefrote Zahlen
Der Elektroautobauer Tesla hat am Mittwoch nach US-Börsenschluss seine Bilanz für das abgelaufene Jahresviertel vorgelegt.
Tesla hat seine Bücher für das zweite Quartal 2016 geöffnet und dabei die Prognosen der Experten verfehlt. Der Verlust je Aktie belief sich auf 1,06 Dollar, nach einem Minus von 0,48 Dollar pro Papier im Vorjahreszeitraum. Der Umsatz belief sich auf 1,56 Milliarden Dollar, während im Vorjahresquartal 1,2 Milliarden Dollar erwirtschaftet wurden.
Коментар
Коментар