If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?
Желязко - колко вътрешен трябва да бъда, че да зная какво се случва из тази твърде огромна и могъща компания, работеща в целият свят? И какво ще рече твоята китайска рисунка?
като гигант на мисълта и трейдърският ти опит (кой знае къде), щом идея си нямаш от това как се развива бизнеса на компанията за която работиш...... без коментар.
изводите за четящите тук.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
И аз прочетох за някакви бакии в Мексико , но не и за липсата на кеш.... При толкова много пари по света липсата на кеш съчетано с cut на рейтинги е зловеща комбинация .... Май никой не ги иска ...живи
Да ти кажа тук тез дни само а Абенгоа се занимавам но до колко сам чел покрай другото при тях проблема е че нямат кеш и се говореше за фалшифицирани отчете в Мексико това е много корумпиран холдинг но ако те интересува по късно мога ти събера инфо Поздрави
И аз прочетох за някакви бакии в Мексико , но не и за липсата на кеш.... При толкова много пари по света липсата на кеш съчетано с cut на рейтинги е зловеща комбинация .... Май никой не ги иска ...живи
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Доста прилики виждам , предимно в графиката .
Кажи като наблюдаващ отблизо за разликите ...
Да ти кажа тук тез дни само а Абенгоа се занимавам но до колко сам чел покрай другото при тях проблема е че нямат кеш и се говореше за фалшифицирани отчете в Мексико това е много корумпиран холдинг но ако те интересува по късно мога ти събера инфо Поздрави
Коментар