Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ мен това ме притеснява когато бе на горе бе с малки обеми а тези дни когато има продажби обема расте така .че другата седмица ще видим как ще тръгнем за сега гледам мача и се занимавам тук с едни ниско ликвидни боклуци
Това му е хубаво на ликвидните пазари ,че винаги има къде се занимаваш
Може да има рязък спад, но в близко време по-скоро ми се струва, че ще има кекаво пъплене надолу, както имаше кекаво пъплене нагоре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениедедо митко... тебе все ще те бият. ни езици знаеш, ни от посоки разбираш
Вий си спекулирвайте - всеки си гледа неговото - ти тактиката - аз съм Стратегос.
С`я съм заредил кешец и чакам хубавко да ни набият в Америка, та да си напазаря.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВнимавай да не пробият предишното дъно
Явно става нещо голямо задкулисно и то много голямо. Когато публиката разбере какво, ще бъде късно за отреагирване.
Така ми говори интуицията
след това помпане да няма поливане"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво: "турбото" - пак ни бият.
Горното е мой цитат а отдолу съм посочил че съм разтоварил половината си пакет(шорт на БМВ)....иначе това е само за загрявка не е истински бой....поне засега"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ мен това ме притеснява когато бе на горе бе с малки обеми а тези дни когато има продажби обема расте така .че другата седмица ще видим как ще тръгнем за сега гледам мача и се занимавам тук с едни ниско ликвидни боклуци
Това му е хубаво на ликвидните пазари ,че винаги има къде се занимаваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениедедо митко... тебе все ще те бият. ни езици знаеш, ни от посоки разбираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВнимавай да не пробият предишното дъно
Явно става нещо голямо задкулисно и то много голямо. Когато публиката разбере какво, ще бъде късно за отреагирване.
Това му е хубаво на ликвидните пазари ,че винаги има къде се занимавашLast edited by lobos; 19.08.2016, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЧак се изкушавам от банките но мисля да почакам още някой ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво: "турбото" - пак ни бият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение09.08.2016, 14:16
Начално
Дакса днес е включил турбото....аз си добавих още малко към шорта на БМВ като средната ми е 78.10...Комерса ми остана само една трета при 5.30 средна....да видим този оптимизъм до къде ще ни докара
Разтоварих половината от шорта на БМВ на 76.90....малко но от сърце...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
09.08.2016, 14:16
Начално
Дакса днес е включил турбото....аз си добавих още малко към шорта на БМВ като средната ми е 78.10...Комерса ми остана само една трета при 5.30 средна....да видим този оптимизъм до къде ще ни докара
Разтоварих половината от шорта на БМВ на 76.90....малко но от сърце..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар