Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Не е препоръка за каквото и да било.
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз съм сигурен че американските банки имат по големи проблеми от европейските.....но гръмна само Леман брадърс и водещите финансисти тогава заявиха ако знаехме какво стана ,нямаше да гръмне и тя.....
ДБ няма да гръмне ,както едно време не гръмна и ВАС и Сити и ВР....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИмам един приятел дето е на Запад и има да ми връща пари, та го врънкам! Значи той сега не може да ми ги върне, при положение, че има работа и доход, чакай ако го изфирят или дойде криза да върне!
ДБ са трагедия ДНЕС, когато до вчера се водеше, че икономиката си е супер и всичко е ОК! Какво остава от тук на сетне като почнат заради свиващата се икономика, да не се обслужват кредити, да гърмят петролни облигации или да дойдат корекции на пазара. Не говорим за сривове, само за корекции! Чи те са абсолютни смъртници!
Те са трагедия в слънчевото време, какво остава при облаци!
Аз съм сигурен че американските банки имат по големи проблеми от европейските.....но гръмна само Леман брадърс и водещите финансисти тогава заявиха ако знаехме какво стана ,нямаше да гръмне и тя.....
ДБ няма да гръмне ,както едно време не гръмна и ВАС и Сити и ВР....
Коментар
-
В момента им правят оценка на 24 евро....и добри резултати на първото тримесечие....
Едно време по същия начин нахедряха инвеститори в американките банки...ВАС и Сити груп...
Имам един приятел дето е на Запад и има да ми връща пари, та го врънкам! Значи той сега не може да ми ги върне, при положение, че има работа и доход, чакай ако го изфирят или дойде криза да върне!
ДБ са трагедия ДНЕС, когато до вчера се водеше, че икономиката си е супер и всичко е ОК! Какво остава от тук на сетне като почнат заради свиващата се икономика, да не се обслужват кредити, да гърмят петролни облигации или да дойдат корекции на пазара. Не говорим за сривове, само за корекции! Чи те са абсолютни смъртници!
Те са трагедия в слънчевото време, какво остава при облаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеп.п.
Искрено бих се учудил ако ДБ са на пазара след август месец!
В момента им правят оценка на 24 евро....и добри резултати на първото тримесечие....
Едно време по същия начин нахедряха инвеститори в американките банки...ВАС и Сити груп...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКоба не знам. ДБ са на 28ми. По-принцип банките изобщо не ги следя, нито европейски, нито хамерикански. Мътна и кървава са ми в момента там и не искам да се бутам между шамаритеТук можеш да видиш отчетите кога излизат на повечето компании. Има добър филтър по държави:
http://www.investing.com/earnings-calendar/
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКоба не знам. ДБ са на 28ми. По-принцип банките изобщо не ги следя, нито европейски, нито хамерикански. Мътна и кървава са ми в момента там и не искам да се бутам между шамаритеТук можеш да видиш отчетите кога излизат на повечето компании. Има добър филтър по държави:
http://www.investing.com/earnings-calendar/
Jürgen Fitschen will step down May 2016. Jain will step down at the end of this month.
Леко да мръдне доходността по ДЦК или да се разклати пазара и са фирясали! Може дори и в момента да са фирясали, просто да се отлага във времето! Леман чак когато подадоха заявление за защита от фалит им лъсна задника. Преди това се крепяха като Леман. Просто в момента големите продават, а малките влизат в позицията при спад, като се надяват да възстанови. Под големите разбирайте и тези, които имат вътрешно инфо. Фондове и малчоци се нахакват в момента и крепят акцията!Last edited by Mike Florida; 11.04.2016, 20:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеВ повечето случаи я изяждаш или си плащаш дивидент 100% на езика на акционерите. Затова и повечето магазинери и кафеджии не стигат до втори. А още по-добър пример ще са канторите - там изяждаш всичко след като си платиш наема и пишещата машина.
А кое е най-добро за компанията е безсмислен спор - кое е компанията? Кредиторите, клиентите, работниците ли, машините и сградите ли, менажерите ли, акционерите ли. В повечето случаи /да кажем след 40-50 годишни повторения/ се оказва, че се развиват по-добре тези общества и икономики, които слагат акцента върху акционерите.
Коментар
-
това беше очаквано , дау в петък беше на зелено ,имаше добри данни за швабите и китайците бях оптимисти....
Би ли ми казал кога са данните на коба и ДБ ,мисля че са другия месец ама ...пак да попитам за кой дни точно...
И понеже знам че следиш американските банки пускай какви са ги делали това тримесечие....,че излизат тази седмица повечето ...
Тук можеш да видиш отчетите кога излизат на повечето компании. Има добър филтър по държави:
http://www.investing.com/earnings-calendar/Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение100% ще има
Смятай далу доближи ли се до 18.300 колко селове ше има и препоръки за това от анализаторите и може фигурата да е силна и сама по себеси да е такава че следва надоле и черта нагореи сбогом гергино със даксито тоже
вадете кислородните маски че олетехме у космоса
Last edited by Stone_Kold; 11.04.2016, 19:42.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеПълни глупости! Ако имаш сергия или малък магазин, печалбата изпиваш ли я, изяждаш ли я, или я реинвестираш, след като си отделил нещо и за себе си!
А кое е най-добро за компанията е безсмислен спор - кое е компанията? Кредиторите, клиентите, работниците ли, машините и сградите ли, менажерите ли, акционерите ли. В повечето случаи /да кажем след 40-50 годишни повторения/ се оказва, че се развиват по-добре тези общества и икономики, които слагат акцента върху акционерите.
Коментар
-
Другата голяма измама, която е като това, за което говорим са COCO BONDS, където от КРЕДИТОР се превръщаш при негативен сценарий в акционер, дефакто ДЛЪЖНИК!
Това също е модел, който привидно обслужва акционерите, дефакто обаче НЕ!
Лесно лековерния може да бъде заблуден, че печели, когато всъщност губи!
Коментар
Коментар