IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разбирам те

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Спомняш ли си първата финансова криза ......в Гърция...
    Банките падаха 10 дни с по 7,8 % на ден ,дадоха помощта и почнаха да се качват с 15 % на ден и така поне 6 месеца имаше рали...ДБ стигна 47 евра...
    чакаме пак нещо да измислят....за банките....без банки не става поне тази система....
    Разбирам те, ако си в "схемата" с акции на ДБ - абсолтно те разбирам на какво се надяваш...да се измъкнеш.

Коментар

• Чак дотам едва ли но

Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      п.п.
      Искрено бих се учудил ако ДБ са на пазара след август месец!
      Чак дотам едва ли но, че са зле...зле са. Но пък че ще ги спасят...ще ги спасят.

Че няма да се въстановят на нивата които всички набалбулкали са очакват - това е абсолютно сигурно в близкогодишен хоризонт

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Его къде е август.....
        За какво се хабиш.....
        Смятам че банката в момента тества дъното....13 евра.....
        Лека!
        Лека! Ще го видим! И аз ставам, че днеска се зарибих да съм писарушка, както в тая тема, така и в другата за мангалите и ми дойде в повече!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
          Не знам банка да е фалирала след отчет!

Принца не продава, защото съвсем ще срути цената, как ще излезе с пакет като основен инвеститор, а и пазара да го научи. Представи си! Чи то при втората сделка акцята отива първо на 5 после на 1 евро!
          Няма как...
          Его къде е август.....
          За какво се хабиш.....
          Смятам че банката в момента тества дъното....13 евра.....
          Лека!

Коментар

За последно....
            Банка се фалира с вестник и слухове........а тук има мнооого слухове ...лоши.
            За ДБ вече от два месеца вървят слухове и насоки за фалит....
            Въпреки всичко нищо подобно не се случва.......
            Главния инвеститор някакъв арабски принц не продава... ....който купува мисля на 27 евра ....
            Така че.....чакаме на 28 отчета....и тогава ще мислим....
            Не знам банка да е фалирала след отчет!

Принца не продава, защото съвсем ще срути цената, как ще излезе с пакет като основен инвеститор, а и пазара да го научи. Представи си! Чи то при втората сделка акцята отива първо на 5 после на 1 евро!
            Няма как...

Коментар

Ще ти кажа нещо,ако го припознаеп, припознаеш, ти си преценяш! Приключвам темата за днес!

По принцип банките са мистика, те са конфеденциални, тръгне ли голяма международна банка като ДБ да потъва, не ства въпрос за спекулации! Големите и информирани продават, тия дето се чудят какво става, пълнят кацата и крепят лодката, до време! Това става!

От тук на сетне и да се запазят, ако акцията ти иде на 30 цента, какво те топли. При дериватите, брокерите, които фалират, а през тях и хора отново като тебе, които си загубят всичките пари по сметките като КЕШ, отново какво ги топли! Дори и да няма официален фалит!
              Фалит без фалит, тръгнат ли, филма почва, а за мен те са тръгнали...

За последно....
              Банка се фалира с вестник и слухове........а тук има мнооого слухове ...лоши.
              За ДБ вече от два месеца вървят слухове и насоки за фалит....
              Въпреки всичко нищо подобно не се случва.......
              Главния инвеститор някакъв арабски принц не продава... ....който купува мисля на 27 евра ....
              Така че.....чакаме на 28 отчета....и тогава ще мислим....

Коментар

никой не знае каква е истината при ДБ ,.... аз очаквам рали при ДБ ....поне се надявам.... а после разводняване...
                Ще ти кажа нещо,ако го припознаеп, припознаеш, ти си преценяш! Приключвам темата за днес!

По принцип банките са мистика, те са конфеденциални, тръгне ли голяма международна банка като ДБ да потъва, не ства въпрос за спекулации! Големите и информирани продават, тия дето се чудят какво става, пълнят кацата и крепят лодката, до време! Това става!

От тук на сетне и да се запазят, ако акцията ти иде на 30 цента, какво те топли. При дериватите, брокерите, които фалират, а през тях и хора отново като тебе, които си загубят всичките пари по сметките като КЕШ, отново какво ги топли! Дори и да няма официален фалит!
                Фалит без фалит, тръгнат ли, филма почва, а за мен те са тръгнали...

Коментар

Не може да плодиш трилиони с милиарди! Това е все едно във варел, да сипваш fanta с капкомер и после като гребнеш с чашата, да има вкус на Fanta!
                  никой не знае каква е истината при ДБ ,.... аз очаквам рали при ДБ ....поне се надявам.... а после разводняване...

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                    Да, направиха го с почти всички големи банки в европата. Затова не ме кефят. Тепърва пак могат да го направят. Първо цената пада след като го обявят, после те разводняват. Отделно в момента на са любимци на медии, анал-лизатори и т.н. Като капак на всичко отрицателните лихви, лошите кредити, липсата на кредитиране и мудната икономика съвсем оплексват картинката.

Спомняш ли си първата финансова криза ......в Гърция...
                    Банките падаха 10 дни с по 7,8 % на ден ,дадоха помощта и почнаха да се качват с 15 % на ден и така поне 6 месеца имаше рали...ДБ стигна 47 евра...
                    чакаме пак нещо да измислят....за банките....без банки не става поне тази система....

Коментар

направиха го при Коба и там от 13 евра при 3 увеличения го разводниха на 75% ...увеличението на капитала при ДБ преди години беше на 33 евро.....
                      за това няма да гръмне....а ще има в най лошия случай разводняване....
                      Но това ще стане след най рано след 6 месеца....
                      Не може да плодиш трилиони с милиарди! Това е все едно във варел, да сипваш fanta с капкомер и после като гребнеш с чашата, да има вкус на Fanta!

Коментар

Съмнява ме ДБ да избухне. Ако го позволят ще настане истинска касапница. Но има много други начини. Да ти разводнят капитала например. Погледни гръцките банки, колко увеличения направиха. Който е купувал преди тях сега на практика не държи нищо. Много е вероятно да се случи нещо подобно и тук, като преди това акциията падне порядъчно. Така на практика за акционерите тя ще е гръмнала. Това разбира се е черният сценарий, ако икономиката се скапа. Проблемът, е че последната е на ръба.
                        Има пари за трилиони, които рябва да горят. Въртоломушки за милярди и юридически хватки, нямат никакво значение. Ако ДБ се запази като юредически субект с някакви хватки, това нищо няма да промени, за изгубилите парите си. Аз не вярвам обаче и това да може да стане. Всичко много ще се скапе!
                        Това не е ЦСКА, после правим ЦСКА 2 без дългове!

Изгорят ли трилиони от парите. КРАЙ!

Коментар

направиха го при Коба и там от 13 евра при 3 увеличения го разводниха на 75% ...увеличението на капитала при ДБ преди години беше на 33 евро.....
                          Да, направиха го с почти всички големи банки в европата. Затова не ме кефят. Тепърва пак могат да го направят. Първо цената пада след като го обявят, после те разводняват. Отделно в момента на са любимци на медии, анал-лизатори и т.н. Като капак на всичко отрицателните лихви, лошите кредити, липсата на кредитиране и мудната икономика съвсем оплексват картинката.
                          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Съмнява ме ДБ да избухне. Ако го позволят ще настане истинска касапница. Но има много други начини. Да ти разводнят капитала например. Погледни гръцките банки, колко увеличения направиха. Който е купувал преди тях сега на практика не държи нищо. Много е вероятно да се случи нещо подобно и тук, като преди това акциията падне порядъчно. Така на практика за акционерите тя ще е гръмнала. Това разбира се е черният сценарий, ако икономиката се скапа. Проблемът, е че последната е на ръба.

Коментар

При американските банки можеха да се оправят с 500-600 милиарда! При положение, че американците си ги печатат парите сами. ДБ като гръмне ще завлече субекти за трилиони! Частни лица, брокери през дериватите, инвеститори, фондове и прочие. Кой ще им напечата парите да им ги даде на немците и то такава сума. Ще ги намерят ама от на Меркел окапалата старска ...ще ги намерят! Няма как!
                              COFIN мисля че така се казваше ,ще ги намери...

Коментар

Аз съм сигурен че американските банки имат по големи проблеми от европейските.....но гръмна само Леман брадърс и водещите финансисти тогава заявиха ако знаехме какво стана ,нямаше да гръмне и тя.....
                                ДБ няма да гръмне ,както едно време не гръмна и ВАС и Сити и ВР....
                                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X