Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
DB няма да фалира както не оставиха да фалира и Сити, но това няма да е никакво успокоение за акционерите й, както и акционерите на Сити от 2007 и 2008 преди Лийман никога няма да си върнат парите.
Впрочем неоставянето на ДБ да фалира или дори неактивирането на Ку-Ку бонда й ще бъде една голяма грешка на немското "задкулисие"
А днес водещата икономическа новина, която ще крепи европейските пазари е, че индустриалните продажби в Румъния растат с 11%. На печелившите, честито.Last edited by Pronto; 12.04.2016, 09:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЯ всички да си признаят на каква шибана цена имате ДБ че толкова много се молите да се съживи полуумрял ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми ,
истината че много падат ,но и много се качват....при малко нюх и късмет ще съм направил значителна печалба....заради това сме на банките ...ако стоя на алианц ще дрема цяла година за 5%....
и ако влезем в мечи маркет.....мани ,мани на голфчета и мерджани и адидаски....
със сигурност не са бамките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСамо един шанс, някой да иска да си вземе кинтите от шорта . Това е шанса за качване.
Що не ги заебете тея банки се чудя...
истината че много падат ,но и много се качват....при малко нюх и късмет ще съм направил значителна печалба....заради това сме на банките ...ако стоя на алианц ще дрема цяла година за 5%....
и ако влезем в мечи маркет.....мани ,мани на голфчета и мерджани и адидаски....
Коментар
-
Само един шанс
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
нямам, просто сондирам нагласите на по знаещите от мен.......за състоянието на банката....и нищо ново от това което аз зная....резултатите на първото тримесечие ще бъдат по добри от очакванията..това показват гаданията...
В момента акцията я задушават ....не знам защо ,но това е предпоставка за серизно качване.....
Преди 30 дни беше по лошо положението а се изстреля с 20% от 13 до 18,8 а сега рейнж на 14 вече седмица.........само чакам да чукне 13 за да влеза...
Що не ги заебете тея банки се чудя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЯ всички да си признаят на каква шибана цена имате ДБ че толкова много се молите да се съживи полуумрял ?
нямам, просто сондирам нагласите на по знаещите от мен.......за състоянието на банката....и нищо ново от това което аз зная....резултатите на първото тримесечие ще бъдат по добри от очакванията..това показват гаданията...
В момента акцията я задушават ....не знам защо ,но това е предпоставка за серизно качване.....
Преди 30 дни беше по лошо положението а се изстреля с 20% от 13 до 18,8 а сега рейнж на 14 вече седмица.........само чакам да чукне 13 за да влеза...
Коментар
-
Хич не влизай вече
Купих на средна 14,3 и ги продадох на 18 и нещо ....преди 20 дни....
Сега мисля кога да влеза ....но преди това ще изляза от Коба....
предният път влязох на 6,3 и излязох на 8,3 и нещо ...,днес излезнах и от Ареа банк....
При вас е много приказки а нищо да ни влезе в трейдинга....
Всеки има мозък и не обича да му се дава много акъл...важното да се подаде вярна информация , а ние ще си я смеляме и анализираме.......
В моя форум бая неща казвам от време на време.
Коментар
-
Я всички да си признаят
Е това се мъча да им кажа ,ако е толков зле до сега щеше да глътне вода или да има спасителен план....
Тук са и кредит суиз и една италианска и една испанска банка....все отбор юначеа ...Такова торнадо ще се извие ако е истина...,че не биотехники а и само техники не ще останат....
Коментар
-
Импе
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФлоридов - филмираш се. Нито ДБ е толкова зле, нито някой ще посмее да я остави да изгърми.
Така мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФлоридов - филмираш се. Нито ДБ е толкова зле, нито някой ще посмее да я остави да изгърми.
Така мисля аз.
Е това се мъча да им кажа ,ако е толков зле до сега щеше да глътне вода или да има спасителен план....
Тук са и кредит суиз и една италианска и една испанска банка....все отбор юначеа ...Такова торнадо ще се извие ако е истина...,че не биотехники а и само техники не ще останат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеРазбирам те, ако си в "схемата" с акции на ДБ - абсолтно те разбирам на какво се надяваш...да се измъкнеш.
Купих на средна 14,3 и ги продадох на 18 и нещо ....преди 20 дни....
Сега мисля кога да влеза ....но преди това ще изляза от Коба....
предният път влязох на 6,3 и излязох на 8,3 и нещо ...,днес излезнах и от Ареа банк....
При вас е много приказки а нищо да ни влезе в трейдинга....
Всеки има мозък и не обича да му се дава много акъл...важното да се подаде вярна информация , а ние ще си я смеляме и анализираме.......
Коментар
Коментар