това е като мангалски сериал братче... всичко за рейтинга
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетва не е дългосрочно ама, ако рухне бабичката от "разни настинки" ше вземе да стане Тръмплината президентша и глей тогава за месец борсата кво ше напрай ....
От 10 дни се пише че Клинтъновица в момента е дубльорка а вчера една телевизия я погреба официално....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа мен още ден ,два и трии след теста на 18 К до 17700-800 ще сме дългосрочно нагоре поне месец...
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеУча се да чета между редовете ... щото тия станаха много популярни и е възможно да ни облъчвати след теста на 18 К до 17700-800 ще сме дългосрочно нагоре поне месец...
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеУча се да чета между редовете ... щото тия станаха много популярни и е възможно да ни облъчватЗа борси не ги гледам тях, само някои политически раоти инак там е вечен шорт на квото и да било ....
Аз ги глеам нещата така : щом преди Interest Rate, NFP, FOMC или квато и да било среща на идиотите го бутат в едната посока, то ще ходи наобратно и до са на 95% работи
P.S. то може да подскача колкото си иска, но дългосрочно ше пропадне и то достаLast edited by michaelis12; 15.09.2016, 11:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА пак прочети какво са написали!За тва иам и от двете на къде и да тръгне да не съм валат .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА пак прочети какво са написали!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова не те ли притеснява ... май говорят за рекордни къси позиции
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...es-all-records
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова не те ли притеснява ... май говорят за рекордни къси позиции
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...es-all-records
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеСупер кеф. Късите ми от петък продължават, да набъбват.
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...es-all-recordsЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеСупер кеф. Късите ми от петък продължават, да набъбват.Вчера пак подковах с дълги за всеки случай, че де да ги знам .... Ей ги SP500 стои под SMA100 фашагата стои под EMA50 и мислят кво толко мислят не ги знам, да пускат нема кво да го мислят, всичко отдавна е измислено ....
Last edited by michaelis12; 15.09.2016, 10:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЖълтите днес не паднаха както трябва ,да го не направят утре....
Аз още чакам за влизане в Коба 5-90-6 и ЕОН 6-6,1 .. ..
другата седмица има май много събрания на централни банкери и може да стане страшно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДнес взех OHL да видим утре дали ще е на зелено
Аз още чакам за влизане в Коба 5-90-6 и ЕОН 6-6,1 .. ..
другата седмица има май много събрания на централни банкери и може да стане страшно....
Коментар
Коментар