If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има Импе колкото щеш .но зависи кво търсиш иначе разгледай Endesa Gamesa Inditex Santander Ferrovial . Red elektrica Aena, Ohl, Naturhouse Health,Grupo Ezentis,Sniace,Solaria Energia тези най много ги следя
Ще погледна, благодаря
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
оо, ще имаш много влизания, от ниски по-ниски, не бързай...
Аз не бързам ама днес японците не направиха спада който очаквах и дах ще отвори нагоре , а после мисля че американците ще се спуснат ,но после ще тръгнат на зелено или малко червено.......
Играта в момента е мнооого опастна.....
Днес пък: обратно - говедорес дръпнаха Европа надолу.
Лобосов: има ли секси неща за купуване в Испания? Там данъчните чешат ли ного хората, проклетидаса? Апетитни дивидентченца има-няма?
Има Импе колкото щеш .но зависи кво търсиш иначе разгледай Endesa Gamesa Inditex Santander Ferrovial . Red elektrica Aena, Ohl, Naturhouse Health,Grupo Ezentis,Sniace,Solaria Energia тези най много ги следя
Какво е тва ве Враца, яде ли се пие ли се, кво кат е такъв Capex-a извънземните ли идват кво става ?!?. .... Начи за тва ме напусна любовницата щото и моя capex е същия .... нищо са кат вкарам акаунта в кондиция ше си взема цели две, да ми го adjustnat ..... :P
Какво е тва ве Враца, яде ли се пие ли се, кво кат е такъв Capex-a извънземните ли идват кво става ?!?. .... Начи за тва ме напусна любовницата щото и моя capex е същия .... нищо са кат вкарам акаунта в кондиция ше си взема цели две, да ми го adjustnat ..... :P
Коментар