IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    еми фашагата е даксонеца кой друг ?!? .... Тука кво се търгува Еврейските индекси на Империята и фашагата, никой не се занимава с Жабария, Петлите или Джапанките .... Хонг Конг борсата не е лоша ама там само на кръгла бройка и акциите са некви числа ебати кретенията в Шанхай същата раота, абе ръбове са тея чайките, а кат всичко се пренесе там и търгува предимно там ше треа да се пренастроим нема начин ....
    Фашизъмът е съществувал само и единствено в Италия, бе...

Не знаех туй за Хонконг - аз обичам кръгли бройки, ама те 444 броя сигурно не го приемат за кръгло.

А и какво ти пука - ако някоя световна компания не се търгува във Франкфурт, значи е глупава.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Така де
      с кой брокер си ти IB ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ми аре: и аз искам Daimler на четиридесетуна... знаеш ли колко им дреме на китайските хора, облизващи се по Мерцедесченца, за бамковият сектор в Германия? Ама: няма... надали и ще има.
        Аз и на петдесетуна съм навит...

Абе: що викате "фашагата" а говорите за Дакс? Все се бръкам и мисля: обсъждате Италия...
        еми фашагата е даксонеца кой друг ?!? .... Тука кво се търгува Еврейските индекси на Империята и фашагата, никой не се занимава с Жабария, Петлите или Джапанките .... Хонг Конг борсата не е лоша ама там само на кръгла бройка и акциите са некви числа ебати кретенията в Шанхай същата раота, абе ръбове са тея чайките, а кат всичко се пренесе там и търгува предимно там ше треа да се пренастроим нема начин ....

Коментар

какво значи "през Франкфурт" директно имаш акаунт в Xetra ли ко и фашагата с кво го джиткаш CFD ?!? Ако е тва нема как да си директно през Xetra, а някой брокер който има достъп до Xetrata ...
          Така де

Коментар

През франкфурт европейски дълги акции и за застраховка от време на време къс ДАХ... ....
            какво значи "през Франкфурт" директно имаш акаунт в Xetra ли ко и фашагата с кво го джиткаш CFD ?!? Ако е тва нема как да си директно през Xetra, а някой брокер който има достъп до Xetrata ...

Коментар

Банковия сектор отдавна е разбит в Германия , там тепъва ще има пробойни ....в даймлер , порше , фолсваген , бмв и ман който са основно застъпени в индекса....там ще бъде страшно аз съм купувал фолсваген на 60 евра ,мерцедес на 40 и т.н... ами енергетиката .......
              Ми аре: и аз искам Daimler на четиридесетуна... знаеш ли колко им дреме на китайските хора, облизващи се по Мерцедесченца, за бамковият сектор в Германия? Ама: няма... надали и ще има.
              Аз и на петдесетуна съм навит...

Абе: що викате "фашагата" а говорите за Дакс? Все се бръкам и мисля: обсъждате Италия...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ти кво търгуваш ве само немски акции и CFD на фашагата ли ??
                През франкфурт европейски дълги акции и за застраховка от време на време къс ДАХ... ....

Коментар

така де ,така и аз го виждам.....
                  ти кво търгуваш ве само немски акции и CFD на фашагата ли ??

Коментар

фашагата пропада начи до къде 10100 - 9900 те там некъде требе да спре (SMA200/SMA100 Daily), ако не спре йебига .... слеащата седмица след средата нагори щото лихвите нема да дигат и те така ....
                    Аз иам от всичко да пада да се вдига квот иска да прай ....
                    така де ,така и аз го виждам.....

Коментар

Така го играя поръчки купува при сантандер , коба , еон на два процента надолЕ от сегашните цени пък каквото ще да става ,дах ми е къс от вчера....... от 10430 , стоп на 10, 505 .., ДБ я мисля до колко може да падне ,някой казват под 10...
                      ЕОН е на около 6...
                      фашагата пропада начи до къде 10100 - 9900 те там некъде требе да спре (SMA200/SMA100 Daily), ако не спре йебига .... слеащата седмица след средата нагори щото лихвите нема да дигат и те така ....
                      Аз иам от всичко да пада да се вдига квот иска да прай ....

Коментар

ако е така както казваш то следващата сряда са нагоре щото лихви йок .... ако се объркат и вдигнат лихвите като капак на всичко Тръмплината да стане президент е тогава ше се поизсипат ....
                        Така го играя поръчки купува при сантандер , коба , еон на два процента надолЕ от сегашните цени пък каквото ще да става ,дах ми е къс от вчера....... от 10430 , стоп на 10, 505 .., ДБ я мисля до колко може да падне ,някой казват под 10...
                        ЕОН е на около 6...

Коментар

Има голяма вероятност , довечера по време на американската сесия да запукат ДБ , банките а покрай тях и индекса....
                          ако е така както казваш то следващата сряда са нагоре щото лихви йок .... ако се объркат и вдигнат лихвите като капак на всичко Тръмплината да стане президент е тогава ше се поизсипат ....

Коментар

еми те се дърват налагат санкции, глупости не рачат да търгуват са тва си е техен проблем, като карат първо политиката пред търговията тъй ше е тя, но акциите няма да пропаднат кой знае кво те си следват индекса, ей го DAXa явно не е впечатлен от пропадането на Deutsche Bank
                            Има голяма вероятност , довечера по време на американската сесия да запукат ДБ , банките а покрай тях и индекса....

Коментар

Банковия сектор отдавна е разбит в Германия , там тепъва ще има пробойни ....в даймлер , порше , фолсваген , бмв и ман който са основно застъпени в индекса....там ще бъде страшно аз съм купувал фолсваген на 60 евра ,мерцедес на 40 и т.н... ами енергетиката .......
                              еми те се дърват налагат санкции, глупости не рачат да търгуват са тва си е техен проблем, като карат първо политиката пред търговията тъй ше е тя, но акциите няма да пропаднат кой знае кво те си следват индекса, ей го DAXa явно не е впечатлен от пропадането на Deutsche Bank

Коментар

не не не ще върне най-много 50% ей сега гледам Deutsche Bank паднали с 8% а DAX с 0.5% това е смешно напрао ....

Коментар

Working...
                                X