If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Акции не шортя , индекса шортя , но рядко...
От първата гръцката криза не съм шортил акции на СФД.......
Купил съм 50 фолсвагена и да пада и да се качва повече от 1000 евро няма да загубя или спечеля....за сега съм 500 плюс от 110 и нещо ...чакам да станат 125 или ще ги продам на 115.... там на 110 имам нова поръчка купува и 125 продава
Банките имам поръчки на 100 ареалбанк на продава 30 ,3/излезе/ и купува на 100 на 28,5 и чакам ,за сега да излизаат още 30 бройки на 31,5 .. На ДБ имах поръчка на 9,5 за 500 бройки но не излезе .....знаех си е че на 10 требваше ...
коба на 6,3 продава на 1000 бр на 5,5 купува за 700 броя....
Еон за 500 на 6 ...не е излизнала..
Нещо да кажеш....
Щи излезе DBто не се притесняяй, ше излезе на 9.5 и после мяу догодина на 25 .... Ако па не слезне на 9.5 ше си намериш друга ебаго като с жените кат не е тая то тогава оная, се е жена се е акция ..... са некой са с по-добър performance ама да не сме алчни .....
ми да живи и здрави кат станем тъкмо вече на 70-80 към залеза на живота, тогава евентуално нещо вече с нови енергии до тогава ньяц .... ама дет викаш ако докретаме до тогава ако ли не ше си останем с дизелите в спомените ...
За мен утре ще отвори между 5 и 10 % надолЕ...
20% може и във вторник....
Утре и ареалбанк ще дава резултати ,дано са добри да не стане масов шаш на борсата на банките....
а ти шортиш акции с CFD ли бе ?!? Леле ако върне тва ше те занитат напрао чесно ти каам .....
Акции не шортя , индекса шортя , но рядко...
От първата гръцката криза не съм шортил акции на СФД.......
Купил съм 50 фолсвагена и да пада и да се качва повече от 1000 евро няма да загубя или спечеля....за сега съм 500 плюс от 110 и нещо ...чакам да станат 125 или ще ги продам на 115.... там на 110 имам нова поръчка купува и 125 продава
Банките имам поръчки на 100 ареалбанк на продава 30 ,3/излезе/ и купува на 100 на 28,5 и чакам ,за сега да излизаат още 30 бройки на 31,5 ..
На ДБ имах поръчка на 9,5 за 500 бройки но не излезе .....знаех си е че на 10 требваше ...
коба на 6,3 продава на 1000 бр на 5,5 купува за 700 броя....
Еон за 500 на 6 ...не е излизнала..
Нещо да кажеш....
ми да живи и здрави кат станем тъкмо вече на 70-80 към залеза на живота, тогава евентуално нещо вече с нови енергии до тогава ньяц .... ама дет викаш ако докретаме до тогава ако ли не ше си останем с дизелите в спомените ...
Ти гледай късите ...
Там на въжето е най сладкоо и най много и най бързо ,като познаеш....
Ареалбанк за сега я хващам три пъти и то последния път вчера ,щото в понеделник ще има предварителни резултати и да нема бум е малко оставих ....,коба два пъти но в последно време върви надолЕ ,този с късите много силен ,важното е че го хванаха ....кой е..
сега да му мисли...
Голфчето е ясно от 110...
а ти шортиш акции с CFD ли бе ?!? Леле ако върне тва ше те занитат напрао чесно ти каам ..... Акции шорт никога ама никога може на индекса нещо къси, но акцията е волатилно нещо и върне ли става направо гръдна жаба .....
ше стане дудуци, нали треа земат от негде първо тойо целио ток и после треа да напраат возилата да издържат на големи разстояния инак, търговията и без санкции ше умре ..... А много ше ми бъде интересно корабите и самолетите на кво ше ги пуснат, сигур ше се върнем в ерата на Колумб и Икар ......
Ти пак ли с тея банки ве ?! Ей ще нашамарят там, земи 1 па 2 и мирясай не ги събирай кат писма щото те гърмат ....
Ти гледай късите ...
Там на въжето е най сладкоо и най много и най бързо ,като познаеш....
Ареалбанк за сега я хващам три пъти и то последния път вчера ,щото в понеделник ще има предварителни резултати и да нема бум е малко оставих ....,коба два пъти но в последно време върви надолЕ ,този с късите много силен ,важното е че го хванаха ....кой е..
сега да му мисли...
Голфчето е ясно от 110...
@Найш кво Импе, треа питаме Пибелов той ги чуваше тея Урани, Метани, Кафета, Какао и секви такива чудесии, че аз съм забрайл кой ETF беше правилния ....
Аре да го питаме - ама мани ЕТФ-и, искам истински компании.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Commerzbank-Aktie: Leerverkäufer Marshall Wace setzt Short-Attacke fort - Aktiennews
07.10.16 09:20
aktiencheck.de
Frankfurt (www.aktiencheck.de) - Leerverkäufer Marshall Wace LLP baut Netto-Shortposition in Aktien der Commerzbank AG deutlich aus:
Die Leerverkäufer des Hedgefonds Marshall Wace LLP setzen ihre Short-Attacke auf die Aktien der Commerzbank AG (ISIN: DE000CBK1001, WKN: CBK100, Ticker-Symbol: CBK, Nasdaq OTC-Symbol: CRZBF) fort.
Der von Ian Wace und Paul Marshall gegründete Londoner Hedgefonds Marshall Wace LLP hat am 05.10.2016 seine Netto-Shortposition von 0,63% auf 0,72% der Aktien der Commerzbank AG erhöht.
Aktuell halten die Leerverkäufer der Hedgefonds folgende Netto-Leerverkaufspositionen in der Commerzbank-Aktie:
0,72% Marshall Wace LLP (05.10.2016)
Акциите падат и по субективни причини...
В момента ДБ се качва а Коба пада....
В един момент този фонд ще почне или при печалба или при рязко качване на акциите да затваря късите и ще докара акциите до 7....
Това пак ще е субективно...
Ти пак ли с тея банки ве ?! Ей ще нашамарят там, земи 1 па 2 и мирясай не ги събирай кат писма щото те гърмат ....
@Найш кво Импе, треа питаме Пибелов той ги чуваше тея Урани, Метани, Кафета, Какао и секви такива чудесии, че аз съм забрайл кой ETF беше правилния ....
те тука некъъв фонд за ETFи https://www.globalxfunds.com/ и в него има URA, LIT треа се разкости да се види вътре кво има в тея ETFи ... Но те са суровини гледам тренда същия кат златото и кат тръгне едното и повлича всичко ..... Само ураня в земята уж беше вредно уж щеха да затваря атомните централи след Японскио погром, ама с тея тоци аз друг изход не виждам ше треа ги отворят наново. Или нещо от извънземните кат енергия за там акциите не съм видел как са .....
Commerzbank-Aktie: Leerverkäufer Marshall Wace setzt Short-Attacke fort - Aktiennews
07.10.16 09:20
aktiencheck.de
Frankfurt (www.aktiencheck.de) - Leerverkäufer Marshall Wace LLP baut Netto-Shortposition in Aktien der Commerzbank AG deutlich aus:
Die Leerverkäufer des Hedgefonds Marshall Wace LLP setzen ihre Short-Attacke auf die Aktien der Commerzbank AG (ISIN: DE000CBK1001, WKN: CBK100, Ticker-Symbol: CBK, Nasdaq OTC-Symbol: CRZBF) fort.
Der von Ian Wace und Paul Marshall gegründete Londoner Hedgefonds Marshall Wace LLP hat am 05.10.2016 seine Netto-Shortposition von 0,63% auf 0,72% der Aktien der Commerzbank AG erhöht.
Aktuell halten die Leerverkäufer der Hedgefonds folgende Netto-Leerverkaufspositionen in der Commerzbank-Aktie:
0,72% Marshall Wace LLP (05.10.2016)
Акциите падат и по субективни причини...
В момента ДБ се качва а Коба пада....
В един момент този фонд ще почне или при печалба или при рязко качване на акциите да затваря късите и ще докара акциите до 7....
Това пак ще е субективно...
Вярно: литий - секси. Ще проучим. Иначе - да - ще дебна - акциите им скачат зарад евтиното бабе - ама ще дебна - тия Рио сега са на 29 кинта, на 27 вече съм им навит, ама на 25.8 - по-навит. Дебна тоже Адмирал Груп и Бритиш Петролиум, Англо Американ тоже са оферта на пет кинта например...
те тука неккъв фонд за ETFи https://www.globalxfunds.com/ и в него има URA, LIT треа се разкости да се види вътре кво има в тея ETFи ... Но те са суровини гледам тренда същия кат златото и кат тръгне едното и повлича всичко ..... Само ураня в земята уж беше вредно уж щеха да затварят атомните централи след Японскио погром, ама с тея тоци аз друг изход не виждам ше треа ги отворят наново. Или нещо от извънземните кат енергия за там акциите не съм видел как са .....
Коментар