IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    може да са глупости, но турговията с акции е предимно социална игра, thus емоциите са над всичко! независимо какви препоръки се раздават под път и над път
    ммм тц ич не е цоциална даже. От има няма 20тина години, че и повече от как тоя Грийнспан пусна крана на печатницата, тая борса е станала тотална рулетка. И е направена от Големите за Големите не е Дом за сираци дет треа да осиновяват разни скакалци кат нас. Всичката тая медийна пропаганда с разни извинения и предположения що акцията паднала или се е вдигнала са пълни ама пълни тъпотии !!! В момента борсата няма нищо общо ама абсолютно нищо с икономика. не може правилото за дадена акция да се държи мин. 4 сек. в сравнение преди години когато е било 4 месеца, да носи и дава каквито и да било резултати, защото ти даваш пари назаем на дадена фирма и ко очакваш тя да напрай за 4 сек. ?!? Ми нишо не мое напрай .....

P.S. да не говорим и за Flash Tradinga дет се праат някви милиони транзакции за някви милисекунди (чат пат Flash Crash) и то когато борсата не работи за простосмъртните .....
    Last edited by michaelis12; 12.10.2016, 12:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      Желязко пише, че некви пумпали очаквали за средното ниво по-ниски резултати от химиците, а резултатите били пак ниски, но над очакваното и за тва литнало, коет са пълни глупости, но как и да е .....
      може да са глупости, но турговията с акции е предимно социална игра, thus емоциите са над всичко! независимо какви препоръки се раздават под път и над път

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ми не е честно.

Желязко - какво пише там, не съм напред с немският, а не мога да си го преведа, щото компът ми казва, че връзката с гугълът била незащитена.

Да не са подновили BASF производството на БОВ?
        Желязко пише, че некви пумпали очаквали за средното ниво по-ниски резултати от химиците, а резултатите били пак ниски, но над очакваното и за тва литнало, коет са пълни глупости, но как и да е .....

Коментар

Ми не е честно.

Желязко - какво пише там, не съм напред с немският, а не мога да си го преведа, щото компът ми казва, че връзката с гугълът била незащитена.

реализираната загуба е под очакванията на анализаторите.

Коментар

• Ми не е честно.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Баси, защо BASF скача след като продадох? Нито резултатите му бяха читави, нито нищо.
              за да ти е гадно Импе .... Ей тва е държим къси от една година, хвърчи хвърчи, фърлям кърпата и затварям и тва почва да слиза кат асансьор .... просто на борсата са такива правилата ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Доколкото съм запознат с технологията на соц изследванията....
                Най верни са изследванията 10 дни преди изборите някъде към 23-25 октомври....
                Сега са натоварени с емоции а последните с интереси....
                В последните дни преди изборите мога още отсега да заложа, че Килъри/обама ,фед ,банките/ ще инспирират едно рали на борсата в края на октомври...
                да и аз знам, че нещо такова ше стане и ше си е*е тотално века тогава с моите къси ....
                Last edited by Amsterdamm; 12.10.2016, 11:37.

Коментар

Баси, защо BASF скача след като продадох? Нито резултатите му бяха читави, нито нищо.
                  BASF mit weniger Gewinnrückgang als erwartet - Aktie legt zu.

Wie der DAX-Konzern BASF am Dienstagabend nach vorläufigen Berechnungen mitteilte, sackte der Umsatz mit 14,0 Milliarden Euro im Vergleich zum Vorjahreszeitraum um knapp ein Fünftel ab. Der Gewinn vor Zinsen und Steuern (Ebit) brach um 22,5 Prozent auf 1,5 Milliarden Euro ein. Analysten hatten im Schnitt aber einen noch deutlicheren Ergebnis-Rückgang erwartet. Der Aktienkurs reagierte nachbörslich unter dem Strich kaum.
                  Last edited by Ferry; 12.10.2016, 11:33.

Коментар

• Баси, защо BASF скача след като продадох? Нито резултатите му бяха читави, нито нищо.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ми да до там някъде те тея избори май ше са им последни на тея пропадняци, ебати цирка аз такова нещо и на Г. Кирков не съм видел, а са "супер държава" смяяятай ..... ужаст. Битка между индустриалния (Тръмплината) и финансовия (Хитлерица) сектор, едните поне праат нещо, а другите само си барат макарите и са минали на виртуалка отдавна, ама така не работат нещата ..... се некой треа да копа

Доколкото съм запознат с технологията на соц изследванията....
                      Най верни са изследванията 10 дни преди изборите някъде към 23-25 октомври....
                      Сега са натоварени с емоции а последните с интереси....
                      В последните дни преди изборите мога още отсега да заложа, че Килъри/обама ,фед ,банките/ ще инспирират едно рали на борсата в края на октомври...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не искам да ти развалям настроението но играта е в центъра на терена до ноември.....
                        Обичам я тази игра....да си от двете страни и купува и продава........
                        Неколко дни преди изборите в ШАШ ше тръгнат яко в едната посока....
                        ми да до там някъде те тея избори май ше са им последни на тея пропадняци, ебати цирка аз такова нещо и на Г. Кирков не съм видел, а са "супер държава" смяяятай ..... ужаст. Битка между индустриалния (Тръмплината) и финансовия (Хитлерица) сектор, едните поне праат нещо, а другите само си барат макарите и са минали на виртуалка отдавна, ама така не работат нещата ..... се некой треа да копа

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                          Да, има да пада. Заложих на това.
                          еми да ама не пада, квот такова са кво да напрайм .....

Коментар

тц има още да пада ама не ще да му се невиди .....

Не искам да ти развалям настроението но играта е в центъра на терена до ноември.....
                            Обичам я тази игра....да си от двете страни и купува и продава........
                            Неколко дни преди изборите в ШАШ ше тръгнат яко в едната посока....

Коментар

Да, има да пада. Заложих на това.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Спаси се май... Нека.

Коментар

Working...
                                X