If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на мен ми се е случвало , аз пък вместо да продаам Ареалбанк ги купих ,пък на другия ден ги шитнах с три процента отгоре....
В момента е 19.88 може пък да върне още ,ако стане 17 ще купя и аз ,колко беше чист дивидента...
На 24 ще е ясно тогава ще кажат тази седмица пада заради някой фонд е продал малак дял ама днес даже върна .над 20.10 затвори мани аз ги разкарах днес да видим от утре дали няма да на горе около 14 евро бруто но мисля че се говори за нова емисия да пуснат
И да не удържи не проблем само ще ме яд ,че продадох днес Гамесата после токах виното и съм объркал поръчките купува продава
И на мен ми се е случвало , аз пък вместо да продаам Ареалбанк ги купих ,пък на другия ден ги шитнах с три процента отгоре....
В момента е 19.88 може пък да върне още ,ако стане 17 ще купя и аз ,колко беше чист дивидента...
Тия малките банки ми се виждат опасни ... постоянно се говори, че имало много банки в Испания и Италия. Не, че големите са цъфнали ама поне ги водят системни
то влизането в Банко Популар е с малка сума....чисто спекулативно но това не означава че държа да загубя от вложението си...ако извадим късмет даже напротив
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Тия малките банки ми се виждат опасни ... постоянно се говори, че имало много банки в Испания и Италия. Не, че големите са цъфнали ама поне ги водят системни
5 ,1 и на коба ....ако късаците са прави.... 1000 броя...
Сложих поръчките купува ,но мисля че няма да стигнат до там...даже Ареалбанк е върнала само процент и е на 29 ,6 .... а аз я търся на 28 ,5...
Още държа на мнението си че 18 к нема да се даде....
аз днес влязох дълъг в Банко Популар да видим какъв театър са ни подготвили в близките дни....мисля си че нанадоле при банките ще е с кратък сюжет без елементи на драма....но да видим
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
аз днес влязох дълъг в Банко Популар да видим какъв театър са ни подготвили в близките дни....мисля си че нанадоле при банките ще е с кратък сюжет без елементи на драма....но да видим
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
До преди час протакаха европейците пропадането, чакаха хамериканците, но посоката и при тях е надоле (благодаря за което)... Та следобед започна пропадане номер две.. Нека и утре е така.
Коментар