IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз какво правя на индекса СФД ,не на компании ...
    понеже индекса е в рейндж 10300-10600 хванал съм 10400-10500 и пускам две сфд къси и дълги и ги чакам и двете да излезнат ...
    По някога станат и двете ,понякога една и половина ...,понакога равно но никога на минус вече месец и нещо... но това е само до изборите в ШАШ...
    Страдъл. Ама това си е за опции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

понеже индекса е в рейндж 10300-10600 хванал съм 10400-10500 и пускам две сфд къси и дълги и ги чакам и двете да излезнат ...
      По някога станат и двете ,понякога една и половина ...,понакога равно но никога на минус вече месец и нещо... но това е само до изборите в ШАШ...
      ааа после като се юрне в едната посока ко прайм ?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        абе то май всеки е на къси тва ше земе да се юрне нагоре и ше ни изтърбушат ..... Е ти с кво си с CFD ?!? Как става филма там хем с дълги ем с къси ?! Ти като изтрещиш къса и ако тръгне нагоре си в загуба после ако пуснеш дълга, стопираш загубата докато не се върне надолу, то па тогава си в загуба с дългите или

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
          и аз съм повечето на къси....но имам и малко дълги,та гледам днес късите не падат а дългите ми почти не бяха мръднали нагоре....явно днешната сесия не е от най-сполучливите ми
          като цяло пазара няма новина която да катализира явна посока или някакъв по стабилен тренд....ще видим другата седмица накъде ще ходим
          абе то май всеки е на къси тва ше земе да се юрне нагоре и ше ни изтърбушат ..... Е ти с кво си с CFD ?!? Как става филма там хем с дълги ем с къси ?! Ти като изтрещиш къса и ако тръгне нагоре си в загуба после ако пуснеш дълга, стопираш загубата докато не се върне надолу, то па тогава си в загуба с дългите или

Коментар

падат ама нагоре да им се невиди, ше чакаме изборите и тва е
            и аз съм повечето на къси....но имам и малко дълги,та гледам днес късите не падат а дългите ми почти не бяха мръднали нагоре....явно днешната сесия не е от най-сполучливите ми
            като цяло пазара няма новина която да катализира явна посока или някакъв по стабилен тренд....ще видим другата седмица накъде ще ходим
            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
              падат бре само оранжадата да не ги спре сега по пътя надолу
              падат ама нагоре да им се невиди, ше чакаме изборите и тва е

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Дано паднат че изтървах Гамесата а 24 наближава
                и другата седмица ще има оферти така че споко

Коментар

Дано паднат че изтървах Гамесата а 24 наближава

Коментар

кат гледам падат нагоре скива ли ко става, нема кат се запанат нещо и приключва филма така са им навити еврейските часовници ко да напраа са .... ойдоха ми късите дееба мааа му ....

Коментар

е Дау Жо е десния ташак на директора Сипот
                      кат гледам падат нагоре скива ли ко става, нема кат се запанат нещо и приключва филма така са им навити еврейските часовници ко да напраа са .... ойдоха ми късите дееба мааа му ....

Коментар

аз за Сипот говорех бре не за Дау Жо, той не ме интересува и не диктува пазара, Сипот е директора все още каам все още ....
                        е Дау Жо е десния ташак на директора Сипот

Коментар

на мен ЕМА200 ми е на 17964 така че при мен е тества и сега скокна до оранжевата линийка на 18139 та си мисля че тя ще го спре и сега продължаваме надолу поне така се надявам де
                          аз за Сипот говорех бре не за Дау Жо, той не ме интересува и не диктува пазара, Сипот е директора все още каам все още ....

Коментар

те даже не са я пипнали, тя е на 20йстина точки от цената и пак дигат еееебааахти гадовете ..... къде 20 тя SMA200 е на 60 точки от там и тея си навили еврейските ротативки и купуват там да ги ева в дупарките .....
                            на мен ЕМА200 ми е на 17964 така че при мен е тества и сега скокна до оранжевата линийка на 18139 та си мисля че тя ще го спре и сега продължаваме надолу поне така се надявам де
                            Last edited by jorkata_pz; 13.10.2016, 22:30.

Коментар

майкъле аз ги очаквам да продължат да падат, сега просто отскочиха от ЕМА 200 на дневна пък и си мисля че най-много ще вдигат до твоята оранжУва линийка ай наздраве
                              те даже не са я пипнали, тя е на 20йстина точки от цената и пак дигат еееебааахти гадовете ..... къде 20 тя SMA200 е на 60 точки от там и тея си навили еврейските ротативки и купуват там да ги ева в дупарките .....
                              Last edited by michaelis12; 13.10.2016, 20:59.

Коментар

запънаха се тея гадове, нема да падат повече нема импулс, мама им гадна ...... еййй мнооо са противни ...
                                майкъле аз ги очаквам да продължат да падат, сега просто отскочиха от ЕМА 200 на дневна пък и си мисля че най-много ще вдигат до твоята оранжУва линийка ай наздраве

Коментар

Working...
                                X