Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз какво правя на индекса СФД ,не на компании ...
понеже индекса е в рейндж 10300-10600 хванал съм 10400-10500 и пускам две сфд къси и дълги и ги чакам и двете да излезнат ...
По някога станат и двете ,понякога една и половина ...,понакога равно но никога на минус вече месец и нещо...
но това е само до изборите в ШАШ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеабе то май всеки е на къси тва ше земе да се юрне нагоре и ше ни изтърбушат .....Е ти с кво си с CFD ?!? Как става филма там хем с дълги ем с къси ?! Ти като изтрещиш къса и ако тръгне нагоре си в загуба после ако пуснеш дълга, стопираш загубата докато не се върне надолу, то па тогава си в загуба с дългите или
Аз какво правя на индекса СФД ,не на компании ...
понеже индекса е в рейндж 10300-10600 хванал съм 10400-10500 и пускам две сфд къси и дълги и ги чакам и двете да излезнат ...
По някога станат и двете ,понякога една и половина ...,понакога равно но никога на минус вече месец и нещо...
но това е само до изборите в ШАШ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеи аз съм повечето на къси....но имам и малко дълги,та гледам днес късите не падат а дългите ми почти не бяха мръднали нагоре....явно днешната сесия не е от най-сполучливите ми
като цяло пазара няма новина която да катализира явна посока или някакъв по стабилен тренд....ще видим другата седмица накъде ще ходимЕ ти с кво си с CFD ?!? Как става филма там хем с дълги ем с къси ?! Ти като изтрещиш къса и ако тръгне нагоре си в загуба после ако пуснеш дълга, стопираш загубата докато не се върне надолу, то па тогава си в загуба с дългите или
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениепадат ама нагоре да им се невиди, ше чакаме изборите и тва е
като цяло пазара няма новина която да катализира явна посока или някакъв по стабилен тренд....ще видим другата седмица накъде ще ходим"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениепадат бре само оранжадата да не ги спре сега по пътя надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДано паднат че изтървах Гамесата а 24 наближава
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениепадат бре само оранжадата да не ги спре сега по пътя надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекат гледам падат нагоре скива ли ко става, нема кат се запанат нещо и приключва филма така са им навити еврейските часовници ко да напраа са .... ойдоха ми късите дееба мааа му ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениее Дау Жо е десния ташак на директора Сипот
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеаз за Сипот говорех бре не за Дау Жо, той не ме интересува и не диктува пазара, Сипот е директора все още каам все още ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениена мен ЕМА200 ми е на 17964 така че при мен е тества и сега скокна до оранжевата линийка на 18139 та си мисля че тя ще го спре и сега продължаваме надолупоне така се надявам де
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениете даже не са я пипнали, тя е на 20йстина точки от цената и пак дигат еееебааахти гадовете ..... къде 20 тя SMA200 е на 60 точки от там и тея си навили еврейските ротативки и купуват там да ги ева в дупарките .....поне така се надявам де
Last edited by jorkata_pz; 13.10.2016, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениемайкъле аз ги очаквам да продължат да падат, сега просто отскочиха от ЕМА 200 на дневнапък и си мисля че най-много ще вдигат до твоята оранжУва линийка
ай наздраве
Last edited by michaelis12; 13.10.2016, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениезапънаха се тея гадове, нема да падат повече нема импулс, мама им гадна ......еййй мнооо са противни ...
пък и си мисля че най-много ще вдигат до твоята оранжУва линийка
ай наздраве
Коментар
Коментар