If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То Азия беше назад и в петъкът - Европа и САЩ обаче ги отсвириха - защо мислиш, че няма да обърнат, като отглас от ръстът в останалият свят? Повечето азиатски пазари вече са на най-най-най-ниски нива на 3-5 годишна база.
А Шанхаецът - откак му махнаха стоповете и защитите януарий - не пада ного: държи се.
Много не работиха китайците ,една седмица а щатите и европейците и японците се скъсаха да падат ,това трябва да се отрази на индесите в китай но може да не се отрази на останалите азиатски и европеиски.......
За сега акциите на ДАХ са нагоре...ДБ е на 15,7 ,алианц на 131 ...
Така че за сега е спокойно ,утре ще видим грозната истина......в Китай...
То Азия беше назад и в петъкът - Европа и САЩ обаче ги отсвириха - защо мислиш, че няма да обърнат, като отглас от ръстът в останалият свят? Повечето азиатски пазари вече са на най-най-най-ниски нива на 3-5 годишна база.
А Шанхаецът - откак му махнаха стоповете и защитите януарий - не пада ного: държи се.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Он ще даде, да е жив и здрав човекът, ама он е сам - а цялата соросоидна сган от платени клакьори срещу него са, тяхната кожа пъпчива, псориазис да ги обезобрази дано.
Ще даде обещания и хубави приказчици за светлото европейско бъдеще,кораба потъва но музиката ще свири до последно
Он ще даде, да е жив и здрав човекът, ама он е сам - а цялата соросоидна сган от платени клакьори срещу него са, тяхната кожа пъпчива, псориазис да ги обезобрази дано.
За сега акциите на ДАХ са нагоре...ДБ е на 15,7 ,алианц на 131 ...
Така че за сега е спокойно ,утре ще видим грозната истина......в Китай...
Четох седмичния календар на инвестора....утре няма да работят щатите и изказване на драги.... за мен драги би трябвало да даде бичи сигнали....
Иначе мен притеснява ме провалът на споразумението на петроладжиите в Лондон. Като избумка слузта 10% надолу, може да стане ного гнъсно.
Шанхаецът не ме тревожи толкоз ного.
Четох седмичния календар на инвестора....утре няма да работят щатите и изказване на драги.... за мен драги би трябвало да даде бичи сигнали....
Има ли начин да видим в реално време къде са стоповете и поръчките на играчите
Разбира се, но не и безплатно. Комповете ги анализират в реално време и тези нива са основата за краткосрочните стратегии на големите на пазара. Чак после, разбира се, следват новините които обясняват движенията.
То, дори и само да видиш рекламите на почти всички брокерски фирми – забогатейте от раз, но ползвайте голям ливъридж и винаги стопове е показателно за функционирането на пазара! Не е нужно да си гений за да ти е ясно, че с подобни реклами те канят на покер с белязани аса и неясни за теб правила.
Иначе мен притеснява ме провалът на споразумението на петроладжиите в Лондон. Като избумка слузта 10% надолу, може да стане ного гнъсно.
Шанхаецът не ме тревожи толкоз ного.
какви са последните новини от маркетите на изток и запад....
Ще летиме или ще пробваме слалома.....
Утре китайците ще бъдат май най гледания маркет...
Ако има логика понеже американците няма да отворят да има два дни рали....
браво на руснаците с парите не шортват даксито ами яко го подпомагат
Русия е била най-силният пазар в континенталната част на Европа за Rolls-Royce, обяви компанията.
Ярослав Гафуров. 25-годишният московчанин твърди, че сега е перфектното време да се сдобие с любимите си играчки - луксозни коли и скъпи часовници.
Той е похарчил еквивалента на 1 млн. долара в рубли за нови коли през последната година, включително 250 хил. долара за Rolls-Royce и два модела Bentley, един от които все още е само по поръчка, както и топ модели на Mercedes и BMW, посочва мъжът. Други 70 хил. евро той дава за часовници, пише Bloomberg.
“Кризата не повлия на дневните ми разходи или на вакационните ми навици като цяло”, коментира Гафуров.
що не си купи форд или Плимут нали долара е евтин и би трябвало да се възползва от това а по сле ми обясняват 4е видиш ли в Китай било много зле щото тамошните олигарси ще вземат с няколко милиона по малко на ден и няма да консумират
Слава богу днес малко - глътка въздух. Боя се обаче, че соросоидите няма да се откажат толкова лесно - на бас, че следващата седмица ще има нови мръсни слухове в опит за създаване на паника.
Само наблюдавайте старата и гнъсна, спаружена гнида - тръгнати ли пазарите да възстановяват, започва да истерясва със злокобничеството си по медиите.
Слава богу днес малко - глътка въздух. Боя се обаче, че соросоидите няма да се откажат толкова лесно - на бас, че следващата седмица ще има нови мръсни слухове в опит за създаване на паника.
Само наблюдавайте старата и гнъсна, спаружена гнида - тръгнати ли пазарите да възстановяват, започва да истерясва със злокобничеството си по медиите.
забелязвате ли как във важни контури по графиките на форекс и индекси когато котировката ги достигне и в зависимост от това на къде са на4ертали задкулисно да продължи графиката съответно излизат добри или лоши новини и коментари на зна4ими фигури
забелязвате ли как във важни контури по графиките на форекс и индекси когато котировката ги достигне и в зависимост от това на къде са на4ертали задкулисно да продължи графиката съответно излизат добри или лоши новини и коментари на зна4ими фигури
Коментар