IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    всеки е луд по своему. зависи от опита, какви спадове е преживял, на каква въраст е и т.н. И понеже там има много хакционери и включително и луди вероятно от кол и въже, та и не е ного ясно къде ще е границата
    Преци, понеже си станала и даксоразбирачка гледам ( и аз нямам като тебе тук)...та да те запитам нещо ако позволиш.

В момента е поне 20% по евтин от бфб-ту.
    Не мислиш ли че трябва да е обратното ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Така е, ама има една граница, под която и лудите няма да си продадат акциите.
      всеки е луд по своему. зависи от опита, какви спадове е преживял, на каква въраст е и т.н. И понеже там има много хакционери и включително и луди вероятно от кол и въже, та и не е ного ясно къде ще е границата
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        За сега акциите на ДАХ са нагоре...ДБ е на 15,7 ,алианц на 131 ...
        Така че за сега е спокойно ,утре ще видим грозната истина......в Китай...
        Де гледаш туй?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Нали си чувал, че покрай сухото гори и мокрото. Чувал си и за сентимент. Щом дау се сгърчи, дакса също се гърчи. Все така е било досега, защо да не бъде. Може и там да е бъкано с чуждестранни инвеститори, които ги издува шубето от дау. На бфб няма вече чужди спекулантьори, затова ви се чудех кой дирите из чуждоземско пред големите спадове там !??
          Така е, ама има една граница, под която и лудите няма да си продадат акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Днешната търговия в Саудитска Арабия е доста интересна.
            2% надолу, като цяло.
            Нефт и енергетика на зелено.
            Всичко останало надолу.
            Застрахователи и хотелиери - здрав гърч
            http://www.tadawul.com.sa/wps/portal...9gmxHRQCHg5RU/
            Да не би йеменците да са завзели още няколко саудитски града ?

Аз да бях на мястото на иранците и руснаците щях да ги въоръжа доста по добре и за отрицателно време ще сдухат чаршафосаните ...

Коментар

• Индексът ("SKEW") измерва вероятността за период до 30 дни да настъпи срив, рязко движение с големи спайкове при индексите т.е движение над средното за пазара, или повишение с два-три пъти на стандартното отклонение.

SKEW обикновено варира от 100 до 150. SKEW стойност 100 означава, че вероятността за висока волатилност на S&P 500 е нормална, и поради това вероятността инвеститорите да се освободят от активите си е незначително и не се взема предвид.

Когато SKEW е над 100, вероятността за по-висока волатилност на S&P 500, придобива по-голяма тежест, и вероятността за завръщането на голяма част от инвеститорите стават все по-значима. Човек може да оцени тази вероятност от стойността на SKEW. Тъй като по-малко риск увеличава относително търсенето, увеличения на SKEW също съответства на стръмното движение на кривата на очакваната колебливост, позната на опционните търговци като "skew".

сега е 117.75 едно от най ниските нива на месе4на а 115 е по4ти съпорта му
              Last edited by Stone_Kold; 14.02.2016, 20:21.
              Вся Власть Советам

Коментар

Защо трябва да пада под настоящите нива?

Впрочем Дау по има някакви основания да отстъпи още малко, Дакс: няма. Р/Е на доста компании, хем от най-най-могъщите - вече са ного ниски.
                Нали си чувал, че покрай сухото гори и мокрото. Чувал си и за сентимент. Щом дау се сгърчи, дакса също се гърчи. Все така е било досега, защо да не бъде. Може и там да е бъкано с чуждестранни инвеститори, които ги издува шубето от дау. На бфб няма вече чужди спекулантьори, затова ви се чудех кой дирите из чуждоземско пред големите спадове там !??
                Не е препоръка... !!!

Коментар

Петрола е нагоре ,щото се чака руснаците да одумкат и саудитци и турци и петрола да стане дефицит....а спада на другото е ясен..
                  За мен петрола нагоре означава утре зелен маркет....
                  трудно ще скочат на всички руснаците и хубаво да си правят сметката дали ще се справят срещу всички. Статистически Те са по-силни когато срещу тях се води война
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Впрочем Дау по има някакви основания да отстъпи още малко, Дакс: няма. Р/Е на доста компании, хем от най-най-могъщите - вече са ного ниски.
                    защото трябва да краде...приеми 4е стоповете са някъде надоле а соросидния ше унере стоповете и още надоле 4е ептен да стане страшно....и може там да напазарува и докъто вси4ки са стресирано даксето ше поеме нагорце но не рязко а със болнава вяла търговия 4е да не усетиш как са се променили нагласите на пазара
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Днешната търговия в Саудитска Арабия е доста интересна.
                      2% надолу, като цяло.
                      Всичко останало надолу.

Петрола е нагоре ,щото се чака руснаците да одумкат и саудитци и турци и петрола да стане дефицит....а спада на другото е ясен..
                      За мен петрола нагоре означава утре зелен маркет....

Коментар

• Днешната търговия в Саудитска Арабия е доста интересна.
                        2% надолу, като цяло.
                        Всичко останало надолу.

Коментар

Според мен, дау-джонс може да се сгъне като баничка до 14000 точки. За дакса съответно какво може да последва не ми се мисли направо. Незнам за какво са набуътахте там в пиковия макс !!! )))

Коментар

По принцип си права....аз също очаквам голям спад ,но сега очаквам корекция на спада за да излеза....вече го направих на 50% ....
                            Добре си направил,взимай парсата и бягай

Коментар

Според мен, дау-джонс може да се сгъне като баничка до 14000 точки. За дакса съответно какво може да последва не ми се мисли направо. Незнам за какво са набуътахте там в пиковия макс !!! )))

По принцип си права....аз също очаквам голям спад ,но сега очаквам корекция на спада за да излеза....вече го направих на 50% ....

Коментар

• Според мен, дау-джонс може да се сгъне като баничка до 14000 точки. За дакса съответно какво може да последва не ми се мисли направо. Незнам за какво са набуътахте там в пиковия макс !!! )))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X