IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    именно заради глобата. новините преливат от коментари и мнения по решението
    знам, че ползваш същият сайт-агрегатор
    Това с глобите не мога да го разбера.... как го отчитат пазарите ... доволни , че е по-малко от първоначалните предположения
    А как отчитат вероятността - ако някой съдия в Бразилия, Русия и т.н. реши да ги осъди
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      На хетрата има само 250 бр. продадени на 21 ....
      Днес се опитах да купя пак Фолсваген ,та той маркета много малко върна до 122....
      Що така ....а излезна глобата...
      именно заради глобата. новините преливат от коментари и мнения по решението
      знам, че ползваш същият сайт-агрегатор

Коментар

• Кефи ме посоката на слузта и слузестите компании.

Ако може да спадне още малкочко, та да си изловя ВР на 5.18 кинта - сгодно и сосно - дори сега на тая цена - дивидентна: 6%.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Според мен Гамеса и ХДПАТ нямат нищо общо след сливането със Сиеменс мисля ,че има доста на горе ,но ще видим за сега не мисля да се махам от нея
          На хетрата има само 250 бр. продадени на 21 ....
          Днес се опитах да купя пак Фолсваген ,та той маркета много малко върна до 122....
          Що така ....а излезна глобата...

Коментар

• Благодаря, Лобосов

Ще поразсъждавам върху - но това все пак: еднократен дивидентец. Купувам си на 21 кинта, вземам 3 кинта дивидентец, после акцията (скочила заради), пада на 16 кинта... и занапред снася по 24 цента дивидентец, тоест става дивидентно несгодна за неопределен период - това тоже възможен сценарий.

Е, ако ти си ги пазарувал на 12.80 еврака, хвърляй си шапчичката от кеф.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              ДАУ е на 18030 ... до 17,950 е долната черта на рейджа...
              Утре ще са нагоре всичките индекси по всички земни кълбета ,ако не обърнат още днес....
              Ти на вечен рейндж ли залагаш? Да,зная - изборите..
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                ДАКСа ми пълни душата и (equity-то) естествено, дали това е едно добро начало на едно по-голямо суркане по баира..?
                ДАУ е на 18030 ... до 17,950 е долната черта на рейджа...
                Утре ще са нагоре всичките индекси по всички земни кълбета ,ако не обърнат още днес....

Коментар

• ДАКСа ми пълни душата и (equity-то) естествено, дали това е едно добро начало на едно по-голямо суркане по баира..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    АКО ти беше се усетил и инвестирал в гамеса(напр.) преди да речем 2г, сега надали щеше да правиш подобни изказвания
                    Много е важно да прецениш, че правя "изказването" в настоящия момент - след впечатляващия ръст. По скоро въпросът трябва да е - готови ли сте да купите акции в компания направила 1000% ръст на година и с колко очаквате да ви порасне инвестицията ...
                    Без капчица завист към придобилите на ниските нива , респект към тези които са отпреди 2 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      4 г. - 2000%
                      Те и патките на БФБ летяха така ...
                      Не ме кефят такива ръстове , независимо колко е дивидента ... Те и SDRL даваха над 20% ....
                      АКО ти беше се усетил и инвестирал в гамеса(напр.) преди да речем 2г, сега надали щеше да правиш подобни изказвания

Коментар

Според мен Гамеса и ХДПАТ нямат нищо общо след сливането със Сиеменс мисля ,че има доста на горе ,но ще видим за сега не мисля да се махам от нея
                        добре си направил с гамеса/сиеменс. консолидацията при вятърните веи ще продължи. големи пари се направиха от реникс компаниите преди време, сег амалко темповете ще поспаднат, но има още потенциал. аз сум на няколко пъти в нордекс, сега нордекс/аксиона, но мисля че и нордекс може скоро да стане обект на придобиване(на правилната цена). нордекс се контролира сега от с.клатен и аксиона, не е сименс уви, но все пак е в добри ръце. пс: сименс са ми много голма слабост по друга, вече несъществуваща, линия

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          4 г. - 2000%
                          Не ме кефят такива ръстове , независимо колко е дивидента ... Те и SDRL даваха над 20% ....

Коментар

акционери в Gamesa одобрят споразумението за сливане с Siemens Wind Power с 99,75% от гласовете

25 Окт 2016

В последните четири години, Gamesa е увеличил своята пазарна стойност 21 пъти, от 1 евро за търговия през юли 2012 г. до момента достигне 21.46 евро през февруари , оценявайки над 2000%,
                            4 г. - 2000%

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              много труден за прогнозиране стана пазара може би е по-добре да се изчака резултата от изборите за да може да се вземе някакво що-годе смислено инвестиционно решение другото се е хазарт с вързани очи....които има опит в такава ситуация може и да извлече финансова изгода и да реализира добър доход но аз лично за себе си съм решил на този етап само да наблюдавам и да стоя извън пазара....
                              Да, на сигурно е най-сигурно.

Коментар

• много труден за прогнозиране стана пазара може би е по-добре да се изчака резултата от изборите за да може да се вземе някакво що-годе смислено инвестиционно решение другото се е хазарт с вързани очи....които има опит в такава ситуация може и да извлече финансова изгода и да реализира добър доход но аз лично за себе си съм решил на този етап само да наблюдавам и да стоя извън пазара....
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X