IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

По принцип Орешарски "пипаше" фондовия маркет....
    Прав си от калинките на Тиквата нема м.мейкър на маркета и е такава непредвидимост ,но докато дойде новия минфин ще мине време на нестабилност ..... Некой фирми като Софарма , домуза ,Трасе и банките са вързани с тиквата ,ще ядат бой при друг.....
    Няма по голям картел от банките.....
    Да бе - точно Софарма - затова Донев и картофоглавия са във война, говедото дори изрекетира нашия човек...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Защо мислиш тъй? Разумно погледнато, падането на картнофоглавият изрод и доказан престъпник и национален предател, и на цялата му дебилна и престъпна хунта, би трябвало положителен знак да е, пък ако ще магаре да турят на мястото на. По-зле от бойкоборисов може ли да има?

По принцип Орешарски "пипаше" фондовия маркет....
      Прав си от калинките на Тиквата нема м.мейкър на маркета и е такава непредвидимост ,но докато дойде новия минфин ще мине време на нестабилност ..... Некой фирми като Софарма , домуза ,Трасе и банките са вързани с тиквата ,ще ядат бой при друг.....
      Няма по голям картел от банките.....

Коментар

не съм...
        Гледам маркета ,но стратегията ми е да намалявам всекидневно позициите си...
        По добре рано с пропуснати възможности от колкото късно със сериозни загуби....
        Гледай в оптимизма каква радост се вихри и какви нови милионери ще се нароят , но ако спечели радев и падне правителството сега ,да видиш какво торнадо ги чака до новите избори през пролетта .....но те са излезли вече на гюме и не се Осещат че са мюрета.....
        Защо мислиш тъй? Разумно погледнато, падането на картнофоглавият изрод и доказан престъпник и национален предател, и на цялата му дебилна и престъпна хунта, би трябвало положителен знак да е, пък ако ще магаре да турят на мястото на. По-зле от бойкоборисов може ли да има?

Коментар

не съм...
          Гледай в оптимизма каква радост се вихри и какви нови милионери ще се нароят , но ако спечели радев и падне правителството сега ,да видиш какво торнадо ги чака до новите избори през пролетта .....но те са излезли вече на гюме и не се Осещат че са мюрета.....
          аз затова продадох всичко и напуснах БФБ

Коментар

не съм...
            По принцип е добре да има оптимисти даже и аз тез дни мислех дали да заредя някой лев на БФБ ама нещо не ми се занимава .иначе аз в момента имам Гамеса ОЧЛ И Сниаце и едва ли би имал голям срив най много при Гамеса но тя не ме притеснява иначе верно има много кандидат милионери

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Ти взели Гамеска
              не съм...

Коментар

Мисля ,че ще има поне няколко дни рали......в последните дни другата седмица....
                Ново начало.....това се играе от как свят светува...
                Кралят умря ,да живее краля....
                Ти взели Гамеска

Коментар

Посоко едва ли ще има преди изборите до тогава си бараме топките

Мисля ,че ще има поне няколко дни рали......в последните дни другата седмица....
                  Ново начало.....това се играе от как свят светува...
                  Кралят умря ,да живее краля....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Подлудяха графиките..
                    Започва оформяне на посока..
                    Посоко едва ли ще има преди изборите до тогава си бараме топките

Коментар

• Подлудяха графиките..
                      Започва оформяне на посока..
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Това с глобите не мога да го разбера.... как го отчитат пазарите ... доволни , че е по-малко от първоначалните предположения
                        А как отчитат вероятността - ако някой съдия в Бразилия, Русия и т.н. реши да ги осъди
                        тя, глобата, беше дефинирана, но неподтвърдена. т.е. въпреки намекванията, че судията при следващото заседание ще я приеме и подтвърди, съществуваше риск да не буде приета/подтвърдена. до вчера повечето не знаеха, какво със сигурност ще стане вчера. сега цифрата е факт и всички нови планове(с взета пред вид цифрата на глобата от преди 2-3 месеца) могат да се реализират по план, респ. заложен проектобюджет.
                        вълненият идват също и от падналите продажби в следствие на скандала.
                        лобитата на фв в еуропа са мн силни, ще видим какво ще стане.

пс: аз фв нямам, но имам порше. а порше държат около 30.8% от фв
                        Last edited by Ferry; 26.10.2016, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          именно заради глобата. новините преливат от коментари и мнения по решението
                          знам, че ползваш същият сайт-агрегатор
                          Това с глобите не мога да го разбера.... как го отчитат пазарите ... доволни , че е по-малко от първоначалните предположения
                          А как отчитат вероятността - ако някой съдия в Бразилия, Русия и т.н. реши да ги осъди
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

На хетрата има само 250 бр. продадени на 21 ....
                            Днес се опитах да купя пак Фолсваген ,та той маркета много малко върна до 122....
                            Що така ....а излезна глобата...
                            именно заради глобата. новините преливат от коментари и мнения по решението
                            знам, че ползваш същият сайт-агрегатор

Коментар

• Кефи ме посоката на слузта и слузестите компании.

Ако може да спадне още малкочко, та да си изловя ВР на 5.18 кинта - сгодно и сосно - дори сега на тая цена - дивидентна: 6%.

Коментар

Според мен Гамеса и ХДПАТ нямат нищо общо след сливането със Сиеменс мисля ,че има доста на горе ,но ще видим за сега не мисля да се махам от нея
                                На хетрата има само 250 бр. продадени на 21 ....
                                Днес се опитах да купя пак Фолсваген ,та той маркета много малко върна до 122....
                                Що така ....а излезна глобата...

Коментар

Working...
                                X