Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо мислиш тъй? Разумно погледнато, падането на картнофоглавият изрод и доказан престъпник и национален предател, и на цялата му дебилна и престъпна хунта, би трябвало положителен знак да е, пък ако ще магаре да турят на мястото на. По-зле от бойкоборисов може ли да има?
По принцип Орешарски "пипаше" фондовия маркет....
Прав си от калинките на Тиквата нема м.мейкър на маркета и е такава непредвидимост ,но докато дойде новия минфин ще мине време на нестабилност .....Некой фирми като Софарма , домуза ,Трасе и банките са вързани с тиквата ,ще ядат бой при друг.....
Няма по голям картел от банките.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене съм...
Гледам маркета ,но стратегията ми е да намалявам всекидневно позициите си...
По добре рано с пропуснати възможности от колкото късно със сериозни загуби....
Гледай в оптимизма каква радост се вихри и какви нови милионери ще се нароят, но ако спечели радев и падне правителството сега ,да видиш какво торнадо ги чака до новите избори през пролетта .....но те са излезли вече на гюме и не се Осещат че са мюрета.....
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Гледай в оптимизма каква радост се вихри и какви нови милионери ще се нароят, но ако спечели радев и падне правителството сега ,да видиш какво торнадо ги чака до новите избори през пролетта .....но те са излезли вече на гюме и не се Осещат че са мюрета.....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТи взели Гамеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мисля ,че ще има поне няколко дни рали......в последните дни другата седмица....
Ново начало.....това се играе от как свят светува...
Кралят умря ,да живее краля....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПосоко едва ли ще има преди изборите до тогава си бараме топките
Мисля ,че ще има поне няколко дни рали......в последните дни другата седмица....
Ново начало.....това се играе от как свят светува...
Кралят умря ,да живее краля....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПодлудяха графиките..
Започва оформяне на посока..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова с глобите не мога да го разбера.... как го отчитат пазарите ... доволни , че е по-малко от първоначалните предположения
А как отчитат вероятността - ако някой съдия в Бразилия, Русия и т.н. реши да ги осъди
вълненият идват също и от падналите продажби в следствие на скандала.
лобитата на фв в еуропа са мн силни, ще видим какво ще стане.
пс: аз фв нямам, но имам порше. а порше държат около 30.8% от фвLast edited by Ferry; 26.10.2016, 16:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеименно заради глобата. новините преливат от коментари и мнения по решението
знам, че ползваш същият сайт-агрегатор
А как отчитат вероятността - ако някой съдия в Бразилия, Русия и т.н. реши да ги осъдиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа хетрата има само 250 бр. продадени на 21 ....
Днес се опитах да купя пак Фолсваген ,та той маркета много малко върна до 122....
Що така ....а излезна глобата...
знам, че ползваш същият сайт-агрегатор
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСпоред мен Гамеса и ХДПАТ нямат нищо общо след сливането със Сиеменс мисля ,че има доста на горе ,но ще видим за сега не мисля да се махам от нея
Днес се опитах да купя пак Фолсваген ,та той маркета много малко върна до 122....
Що така ....а излезна глобата...
Коментар
Коментар