IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
    Импе, тотал пишат че открили петрол по нашите земи.

само около 10% надолу им трябват за да влезнат в диапазон за пазарене

http://www.total.com/sites/default/f...16-results.pdf
    Зная, драги - аз дебна Total - точно дето казваш ти. Сега съм си заплюл 3-4 слузести компании и тази: една от тях.

Ако слузта падне под 45 зеленички - мисля ще стане сгодно за пазаруване на. Ща още Лукойл и ВР.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• total, impe

Импе, тотал пишат че открили петрол по нашите земи.

само около 10% надолу им трябват за да влезнат в диапазон за пазарене

http://www.total.com/sites/default/f...16-results.pdf

Коментар

• Какво правят Sanofi, бе - защо така - 6.29% яхо-о-о-о - да не са измислили лекарство против всичко на света?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          ето порше леко завишават прогнозата за печалба за 2016, а странно че даймлерите леко я занижиха при толкова цветущи резултати напоследък
          Ами чичото с кичарестите мустачури обича акционерите приятно да изненадва. Дава занижени прогнози, та после да се кефим повече.

Коментар

• ето порше леко завишават прогнозата за печалба за 2016, а странно че даймлерите леко я занижиха при толкова цветущи резултати напоследък

Коментар

• Нещата с късите също не са лесни...
              Гледам Парибас днес имаше отчет и май инвеститорите са доволни щом не са сринали акцията.....
              Това означава че няма да има голям спад на Французите... според мен..

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Не зная това рали за Килъри защо трябва да се случва, защо си решил, че ще се случва? По каква причина? Хората на Килъри ще издуват мускули понеже какво??
                Ако нещата са толкова предвидими и лесни, дали да не се замислим, че изглеждат прекалено лесни? От кога пазарите станаха прекалено лесни?
                Ралито го виждам другата седмица а не след изборите....
                Заложих три месеца на рейндж и дърпам и от дългите и от късите по малко.... , затворих на ДАХ четири позиции....
                В момента имам само дълга банка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

ДАХ в момента е 10607 аз затворих 10590....
                  За мен рейджа на ДАХ е до 10500...
                  Смятам че довечера американците ще са на плюс или малък минус...
                  което ще изкара другата седмица ЕС индексите на плюс...

Докато банките не тръгнат да падат с 5% нещата са обратими а и избори идват.... едно рали ще е добре за за Килъри...
                  Не зная това рали за Килъри защо трябва да се случва, защо си решил, че ще се случва? По каква причина? Хората на Килъри ще издуват мускули понеже какво??
                  Ако нещата са толкова предвидими и лесни, дали да не се замислим, че изглеждат прекалено лесни? От кога пазарите станаха прекалено лесни?
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Монтииии, затвори ли късата, пиле...?
                    Само гледай от понеделник какво става..

ДАХ в момента е 10607 аз затворих 10590....
                    За мен рейджа на ДАХ е до 10500...
                    Смятам че довечера американците ще са на плюс или малък минус...
                    което ще изкара другата седмица ЕС индексите на плюс...

Докато банките не тръгнат да падат с 5% нещата са обратими а и избори идват.... едно рали ще е добре за за Килъри...

Коментар

• Монтииии, затвори ли късата, пиле...?
                      Само гледай от понеделник какво става..

Коментар

• Обаче франсето не ще да следва пропорционално швабата, поне за сега.

Коментар

• Монти, много ранко с късия бе...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Да бе - точно Софарма - затова Донев и картофоглавия са във война, говедото дори изрекетира нашия човек...

Така беше ама после му легна..... и още му лежи.....
                            Затворих късия ДАХ .... около 10590 бе лимита........

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              говорета за дакса и премеждията ви на него.
                              има си отделна тема за плюене на бфб и управляващите
                              Късите ми едреят ден по ден, кеф!

Коментар

• говорета за дакса и премеждията ви на него.
                                има си отделна тема за плюене на бфб и управляващите

Коментар

Working...
                                X