IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не се бой за мен, но събирай парички - да присъединиш към нас, за което после няма да съжаляваш.
    Само чакай още ма-а-алко.
    абе и аз виках - къде отивате поизчакайте, ама........
    Поздрави! Имаме ли бебе?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Мите, как си? Дръж се! Всички сме с вас.
      Не се бой за мен, но събирай парички - да присъединиш към нас, за което после няма да съжаляваш.
      Само чакай още ма-а-алко.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        ...

Импе според мен банките и застрахователите лекинко са свързани, та ако банковия сектор го закъса тея са по веригата... поне нещо такова смътно ми се срува да са ми набивали в главата едно време.
        Понякога да, не и в случая. Къде е връзката?

Коментар

• ...
          Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          Гледам че пробихме 9000, вече ще гоним 8600 ми се струва
          Импе според мен банките и застрахователите лекинко са свързани, та ако банковия сектор го закъса тея са по веригата... поне нещо такова смътно ми се срува да са ми набивали в главата едно време.
          Last edited by pepe1234; 11.02.2016, 19:28.

Коментар

И защо мислиш, че Даксът ще падне с над 200 пункта?

Иначе най се дразня от падът на Allianz с над 4%, все едно е някаква кирлива бамка.
            Мите, как си? Дръж се! Всички сме с вас.

Коментар

Бабката от преди малко:

10:52 ET - Yellen says the Fed is carefully monitoring global financial-market and economic developments which could affect the trajectory of the US economy, but she reiterates her view that a contraction isn't imminent. "There is always some chance of a recession in any year, but the evidence suggests expansions don't die of old age," she tells the Senate Banking Committee. Yellen commented on that "myth" during her post-FOMC presser in December, and New York Fed chief Dudley has been among those since using the phrase. She also says today it's premature to say whether recent developments have shifted the balance of risks to the downside, but notes the Fed will "monitor the outlook" and take those developments into account when officials meet in March.
              А днес между другото Риксбанк забиха дълбоко ножа в шведското нищо-неправене(освен на Тройки...) и изненадаха тълпата неприятно!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Дребен въпрос е дали до края на сесията нефта ще е под 26.00,златото над 1260.0 и дакса под 8600...Според мен Три Пъти "ДА!"
                нефта ако може и под 20 да падне
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Дребен въпрос е дали до края на сесията нефта ще е под 26.00,златото над 1260.0 и дакса под 8600...Според мен Три Пъти "ДА!"

Иначе най се дразня от падът на Allianz с над 4%, все едно е някаква кирлива бамка.

Коментар

• Дребен въпрос е дали до края на сесията нефта ще е под 26.00,златото над 1260.0 и дакса под 8600...Според мен Три Пъти "ДА!"
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Какво се случи, че DB реши да скочи ...и другите банки покрай нея- Драги ли се събуди от следобедна дрямка
                      4.12% надолу все още е.

Прав си - можеше да е 8.68% надолу, проклетадае.

А Драги е мъж, не като онуй проклето бабе - йелън.

Коментар

• Какво се случи, че DB реши да скочи ...и другите банки покрай нея- Драги ли се събуди от следобедна дрямка
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
                          2008а Daimler са изкупили 10% (десет) от ВСИЧКИТЕ си акции за да задържат тази цена. Това един от триковете да задържиш цената на акцията. Другият е раздаване на дивидент. Нито едното нито другото е свързано с ефективността на фирмата, финансовите резултати и тн. Мисля аз де.... може и да не е така. Имам леки увлечения по коспиративните теории.
                          Ами ного хубаво са направили - когато си изкупуваш собствени акции, най-добре е - то се знае - да го сториш на дъното. Иначе - ако не бяха ги - какво: щяха да отидат на 8 кинта ли?

А дивидентът е нещо естествено - нали затуй хората инвестират? Казвам: инвестират, не спекулират.

Апропо - дребна подробност, че от Осма досега дивидентът на, е нарастнал 5.5 ПЪТИ. нали се сещаш, че сега цената няма как да иде на 25 евро - кой ще си продаде акциите, някой луд ли?

Впрочем гледам: Daimler излезе на плюс - някои чак сега са прочели отчетът ли, що ли?
                          Last edited by Императорът; 11.02.2016, 17:15.

Коментар

Ще излязат на далавера временно обаче. Пазарите може да паднат и под нивата от Осма... ама няма начин да останат там.

Daimler, която ползвам обикновено за пример, Осма година е стигала до 24 евро. Ти ще продадеш ли за 24 евро акция с дивидент 3.3 евро? Все едно да имаш депозит в бамката с лихва 13% и да изтеглиш парите, за да ги дадеш на циганите да се почерпят.

А печатането на пари е причина хората да купуват акции, а не да ги продават. Просто защото акциите са реален актив, а парите все по-малко са такъв. Ти би ли купел акции на компания, която непрекъснато и бясно печата нови акции (без да ти дава на тебе съразмерен дял от напечатаните) и така ти разводнява печалбата?
                            2008а Daimler са изкупили 10% (десет) от ВСИЧКИТЕ си акции за да задържат тази цена. Това един от триковете да задържиш цената на акцията. Другият е раздаване на дивидент. Нито едното нито другото е свързано с ефективността на фирмата, финансовите резултати и тн. Мисля аз де.... може и да не е така. Имам леки увлечения по коспиративните теории.

Коментар

• Даксът тръгна да обръща малко по малко - значи сигурно Щатите не започват ного зле. Време е старият джадай пак да се бори здраво.

Анонов - ако ти имаш Даксови акции и се стигне до там, че да няма кой да ги купува, обади ми се - все ще се споразумеем някак и ще те освободя от някои от тях.

Впрочем май младият джадай ще се бори по-здраво.
                              Last edited by Императорът; 11.02.2016, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Акции от ДАКС ще купуваш само от Императорът. При него няма падащи акции.

Но при сегашната конюнктура, по-правилният въпрос е: "Къде се продават акции от ДАКС?" Отговорът е прост: Продават се навсякъде, но няма кой да ги купува.
                                Ха ха шегаджия

Коментар

Working...
                                X