IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
    ахахахах ще удара и аз една молитва като твоята сакън станат късите
    аз вчера не губих мноо мноо време и преместих всичко за Февруари и Края на Януари щото нещо не е както тряя работата .... ше подскочи май ей така колкото да ти изкара акъла ако па не подскочи ми почне да потъва се тая още по-добре ...

P.S. Иначе вече имат нещо като римско наименование P.O.T.U.S. (President Of The United States) после мое се преименуват и на Potus Trumpus vs. Potus Clintonos ....
    Last edited by michaelis12; 02.11.2016, 08:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      Господ здраве да му дава на Тръмплината, да иляди и той неговата фамилия да стане главатар та да ми излезнат късите, че вече багдън от чакане .....
      ахахахах ще удара и аз една молитва като твоята сакън станат късите

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Според мен Клинтаница добре е подредила театъра
        Клинтаница щеше да е подредила нещата, ако не беше нарушено неписаното правило 60 дни преди избори ДА НЕ СЕ ПИПАТ КАНДИДАТИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ВЛАСТИ
        Но, миналата седмица се подновиха разследванията срещу Хилъри от Щатската полиция по въпроса за откраднатите/продадени мейлове!?!?
        Така че.... Доната напредна с 3 пункта за едно следобедно кафе от този факт!
        IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          СЕЧ!!!
          E, не преувеличавай, Желязко, това - дреболия.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мен Клинтаница добре е подредила театъра

Коментар

• СЕЧ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Я - зех си. Даже малко подкопа моята цена. Знаех, си, че трябва да пусна цена, завършваща на 18 - това ми е щастливо число, що не се самопослушах - щях да се кефя повече.
                ...те пък паднали още... да бях изчакал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  http://www.investing.com/indices/indices-cfds

Цял свят е червен.
                  Не забравяй, че долните линии също могат да слизат.
                  Тръмп води.. Уолстрийт продава.. Къде видя ралита?
                  Господ здраве да му дава на Тръмплината, да иляди и той неговата фамилия да стане главатар та да ми излезнат късите, че вече багдън от чакане .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    ДАУ е на 18050 ...
                    Ако до петък продължи спада и под 17900..... ще има май промяна на стратегията на големите ....
                    Аа, първо ралито..
                    Предизборното.
                    Венсеремос, гаспада таварищи из ватачка!

Коментар

• ДАУ е на 18050 ...
                      Ако до петък продължи спада и под 17900..... ще има май промяна на стратегията на големите ....

Коментар

• Я - зех си. Даже малко подкопа моята цена. Знаех, си, че трябва да пусна цена, завършваща на 18 - това ми е щастливо число, що не се самопослушах - щях да се кефя повече.

Коментар

• Добре, бе: какво се случва, неговото кожа крастава?

Слузта: нагоре - слузестите акции - падат.

Газчицата 5% надолу, Газпром: 2.3% нагоре.

Извратена работа. Пуснах една поръчичка за малко ВР, колкото за адет, че ного съм им навит. Ха да видим дали някой ще ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            монтьо много го разбира трейдинга винаги е на обратно . хяхяхяхяхях

http://www.finanznachrichten.de/nach...erzbank-ag.htm

Пускам ти специално тази банка да видиш там некъде около 5,30 съм купувал....

Коментар

• монтьо много го разбира трейдинга винаги е на обратно . хяхяхяхяхях

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Долната линия на ДАУ е 18050 .... най много до там после нагоре..... до вторник....
                                http://www.investing.com/indices/indices-cfds

Цял свят е червен.
                                Не забравяй, че долните линии също могат да слизат.
                                Тръмп води.. Уолстрийт продава.. Къде видя ралита?
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X