IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Това виждане твоето можеш да го казваш още три дни.
    Какви банки са на плюс и кой чака ДАУ си е изцяло твое въображение.

DAX 10,592.50 10,665.01 10,742.00 10,592.00 -72.51 -0.68%

А започнахме на зеленко...
    Долната линия на ДАУ е 18050 .... най много до там после нагоре..... до вторник....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      ралито ще е в края на седмицата....
      Днес ще завършим на малък минус или на малък плюс ралито ще е в края на седмицата....
      Банките са на плюс в момента и се чака ДАУ ........
      Това виждане твоето можеш да го казваш още три дни.
      Какви банки са на плюс и кой чака ДАУ си е изцяло твое въображение.

DAX 10,592.50 10,665.01 10,742.00 10,592.00 -72.51 -0.68%

А започнахме на зеленко...
      The strongest stand last.

Коментар

Монти, къде е ралито??
        ралито ще е в края на седмицата....
        Днес ще завършим на малък минус или на малък плюс ралито ще е в края на седмицата....
        Банките са на плюс в момента и се чака ДАУ ........

Коментар

• Отново аз ПОЗНАХ посоката (още преди седмица).

Коментар

• Монти, къде е ралито??

Коментар

• Баси извратеното: ВР - 49% спад на печалбица, а акция - пак не ще да пада. Баси.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Форумите очакват загуба може ли да ни изненадат с добър отчет....
                споменаваната загуба изглежда да е солидна "einen Fehlbetrag von rund 487 Millionen Euro". по-скоро(ако има нещо хубаво) може да е в годишният очет.
                засега сякаш големите харесват новите промени.... идея нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  не, дългосрочен съм тук
                  Форумите очакват загуба може ли да ни изненадат с добър отчет....

Коментар

ти ще продаваш ли дотогава....
                    не, дългосрочен съм тук

Коментар

в петък
                      ти ще продаваш ли дотогава....

Коментар

На загуба май ще е ...
                        Но пък е в цената ....
                        Кога ще излее отчета ....
                        На 10 е отчета ареарбанк ...
                        довечера ДАУ ще е най после на зелено....нема причини да падне ....китайците са си жълти ..
                        в петък

Коментар

чете ли очакваните резултати на коба какви ще са?
                          няма да са добри, но посокота в която стартира новото преструктуриране се харесва на големите и малките
                          На загуба май ще е ...
                          Но пък е в цената ....
                          Кога ще излее отчета ....
                          На 10 е отчета ареарбанк ...
                          довечера ДАУ ще е най после на зелено....нема причини да падне ....китайците са си жълти ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Мисля сам ти лекинко си прекалил с пиенето на бръмбръм и с пафкането на пури. Филмираш се малко повече от нужното.

Иначе и аз обичам пура, но с коняк. не обичам ного-ного бръмбръм.
                            Макар и да не по-темата с немския капиталов пазар.
                            Много кардинални събития се случиха през тази година Императоре. Фундаментална основа от която ще се изгради новия свят от руините на стария.
                            Въпроса е кой ще са зидарите и кои чираците в тази нова епоха. Когато разбереме това ще знаеме със сигурност и каква би била визията.
                            Едно от най-важните събития, което мина покрай ушите на всички беше срещата на дядото с белите дрешки /както обичаш да казваш/ с патриарха първата официална след близо 1000 години. Християнството, което е застрашено да изчезне напълно в Европа направи първите стъпки да се опита да се противопостави в лицето на един от най-силните Западни елити /Ватикана-католицизма/ и един от водещите на Изток./Православието оглавявано от РФ, което има голямо икономическо и политическо значение в страната на Мечката./.
                            Но това е само малка част от поредицата важни събития случили се през тази година, които ще имат огромни въздействия в бъдеще върху капиталовите пазари включително и ДАКСА. Геополитиката и икономиката са скачени съдове.
                            За съжаление отдавна не съм пушил пури и бръм-бръм, а сезона е много подходящ за подобно отпускащо релаксиращо занимание.

Коментар

аз лично не разчитам на рали, а на нормално движение с леки амплитуди.
                              следейки събитията около уса си мисля, че т.н. стари чичковци от швейцарските Алпи подготвят пазара И за един силно радикален и различен президент.
                              колко силно/рязко и дали такъв избор ще повлияе на ДАХ, никой не може да определи.

Дори и днешния му спад ме устройва за момента.
                              Всеки ден по толкова е просто идеално.

Коментар

Не бързайте с прогнозите, до изборите ще е така - настрани..
                                Рали не виждам.

виждам equity-то си, равно е на вчерашното и онзиденшното...
                                и докато пиша това, виждам и потапяне
                                аз лично не разчитам на рали, а на нормално движение с леки амплитуди.
                                следейки събитията около уса си мисля, че т.н. стари чичковци от швейцарските Алпи подготвят пазара И за един силно радикален и различен президент.
                                колко силно/рязко и дали такъв избор ще повлияе на ДАХ, никой не може да определи.

Коментар

Working...
                                X