If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ралито ще е в края на седмицата....
Днес ще завършим на малък минус или на малък плюс ралито ще е в края на седмицата....
Банките са на плюс в момента и се чака ДАУ ........
Това виждане твоето можеш да го казваш още три дни.
Какви банки са на плюс и кой чака ДАУ си е изцяло твое въображение.
ралито ще е в края на седмицата....
Днес ще завършим на малък минус или на малък плюс ралито ще е в края на седмицата....
Банките са на плюс в момента и се чака ДАУ ........
Форумите очакват загуба може ли да ни изненадат с добър отчет....
споменаваната загуба изглежда да е солидна "einen Fehlbetrag von rund 487 Millionen Euro". по-скоро(ако има нещо хубаво) може да е в годишният очет.
засега сякаш големите харесват новите промени.... идея нямам.
На загуба май ще е ...
Но пък е в цената ....
Кога ще излее отчета ....
На 10 е отчета ареарбанк ...
довечера ДАУ ще е най после на зелено....нема причини да падне ....китайците са си жълти ..
чете ли очакваните резултати на коба какви ще са?
няма да са добри, но посокота в която стартира новото преструктуриране се харесва на големите и малките
На загуба май ще е ...
Но пък е в цената ....
Кога ще излее отчета ....
На 10 е отчета ареарбанк ...
довечера ДАУ ще е най после на зелено....нема причини да падне ....китайците са си жълти ..
Мисля сам ти лекинко си прекалил с пиенето на бръмбръм и с пафкането на пури. Филмираш се малко повече от нужното.
Иначе и аз обичам пура, но с коняк. не обичам ного-ного бръмбръм.
Макар и да не по-темата с немския капиталов пазар.
Много кардинални събития се случиха през тази година Императоре. Фундаментална основа от която ще се изгради новия свят от руините на стария.
Въпроса е кой ще са зидарите и кои чираците в тази нова епоха. Когато разбереме това ще знаеме със сигурност и каква би била визията.
Едно от най-важните събития, което мина покрай ушите на всички беше срещата на дядото с белите дрешки /както обичаш да казваш/ с патриарха първата официална след близо 1000 години. Християнството, което е застрашено да изчезне напълно в Европа направи първите стъпки да се опита да се противопостави в лицето на един от най-силните Западни елити /Ватикана-католицизма/ и един от водещите на Изток./Православието оглавявано от РФ, което има голямо икономическо и политическо значение в страната на Мечката./.
Но това е само малка част от поредицата важни събития случили се през тази година, които ще имат огромни въздействия в бъдеще върху капиталовите пазари включително и ДАКСА. Геополитиката и икономиката са скачени съдове.
За съжаление отдавна не съм пушил пури и бръм-бръм, а сезона е много подходящ за подобно отпускащо релаксиращо занимание.
аз лично не разчитам на рали, а на нормално движение с леки амплитуди.
следейки събитията около уса си мисля, че т.н. стари чичковци от швейцарските Алпи подготвят пазара И за един силно радикален и различен президент.
колко силно/рязко и дали такъв избор ще повлияе на ДАХ, никой не може да определи.
Дори и днешния му спад ме устройва за момента.
Всеки ден по толкова е просто идеално.
Не бързайте с прогнозите, до изборите ще е така - настрани..
Рали не виждам.
виждам equity-то си, равно е на вчерашното и онзиденшното...
и докато пиша това, виждам и потапяне
аз лично не разчитам на рали, а на нормално движение с леки амплитуди.
следейки събитията около уса си мисля, че т.н. стари чичковци от швейцарските Алпи подготвят пазара И за един силно радикален и различен президент.
колко силно/рязко и дали такъв избор ще повлияе на ДАХ, никой не може да определи.
Коментар