If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не е за тази тема, но като гледах едни графики кога и как е нараствал дълга на САЩ оставам с впечатление, че Демократите са бетер Социалисти и не знам що не си сменят името..
Гледай ръста в %, а не в абсолютни суми- единствено при Клинтън нещата са ок, другите са абсолютни прахосници без значение от партийната окраска
не е за тази тема, но като гледах едни графики кога и как е нараствал дълга на САЩ оставам с впечатление, че Демократите са бетер Социалисти и не знам що не си сменят името..
Ми той си е такъв отвсякъде и всички го знаят.
Аз съм за него да бие до дупка келявата бабишкера лъжкиня...стига да не го изберат накрая за президент...ма не вярвам чак пък толкова да си загубят разсъдъка.
Ако ли да - 100% шорт .
То шотр, така или иначе ще има и то ДО ДУПКА! Въпросът е в нагласите на американското общество. Доналд също ще бъде натиснат от определени кръгове и няма да може да изпълни на 100% това, което обещава сега! Важното е от САЩ, да задуха вятър на промяната, относно прекратяване на либерастката политика, а във вътрешно-икономически план, да опитат да възстановят каквото могат от реалната си икономика, а не от доларовата!
Там не става въпрос за стопове като нашите, но и да има такива с власт над пазарите, то те не биха посмели да дръпнат шалтера защото тогава ше се изклати доверието и довиждане на Империята. Затова измами с борсата стават обири и те тва праат в това ги бива и не е за лев два ....
Те шалтера няма да дърпат, но пред невъзможността да променят определени дадености, ще се опитат да приложат модел за управление на кризи и минимализиране на загубите!
Коя реална икономика се срива ли - това май питаше? Виж изказванията на победителя от демократите на вчерашния праймериз в Ню Хемпшър и ще разбереш!Чудно ми е тоя защо още не са го обявили за комунист....
Ми той си е такъв отвсякъде и всички го знаят.
Аз съм за него да бие до дупка келявата бабишкера лъжкиня...стига да не го изберат накрая за президент...ма не вярвам чак пък толкова да си загубят разсъдъка.
Швабите ще са от тези, които ще го ядат най-дебело!
Вчера Bobacho го написа много добре и заслужава да се цитира отново!
" Германците са бита карта. Нито са дисциплинирани нито трудолюбиви. Това са митове. Siemens е най-разследвана за подкупи компания в Европа. Спечелят ли търг, мисли за подкуп. Дизелгейт просто няма да го коментирам. Даймлер беше разследван в Русия за подкуп. Те съсипват Европа. Дават подкупи на гръцките чиновници и после им продават нещо. Това е все едно да откраднеш от сестра си. Ако така се прави бизнес да го правят извън ЕС. Не може да прецакваш съюзниците си и съседите си. Между другото цакат и в България. Мотриси за метрото, паспортите. Като не могат да излъжат някого извън ЕС, лъжат в него.и го убиват. Продуктите им изобщо не са конкурентно способни. Оказват сериозна държавана помож на VW и плащат глоби на Брюксел за това, но са преценили, че глобите са много по-малки от ефекта от подпомагането. И други и други. Общо казано Германия сега не е каквото беше 1980г. И са пътници и ще завлекат всички (освен Орбан може би). Решенията на Меркел за гръцката криза и бежнаците могат да затрият еврозоната."
Германия е един лъскав и луксозен "Китай", извън комфорта си на експортьор в ЕС, и извън възможността да продава стоките си на дефицитната Южна Европа, ще претърпи пълен крах. Още малко остава, да удари "училищния звънец". Не 5%, а 20% безработица ще им се вижда добро ниво!
Не бих се учудил, DB да се окаже европейския Лемънец!
Преди близо половин час зададох елементарен въпрос, на който никой не ми отговори.
Коя реална икономика се срива ли - това май питаше? Виж изказванията на победителя от демократите на вчерашния праймериз в Ню Хемпшър и ще разбереш!Чудно ми е тоя защо още не са го обявили за комунист....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Колеги, как е на чуждите борси, по ли е лесно Гледам народа и емоцията се е пренесла от БФБ на ДАХ И честно на БФБ в момента ама въобще не ни бърка какво става с ДАХа щото сме тотално изолирани от процесите на пазарите. Донакъде и сами се изолирахме, лошо когато пазарите растат и добре както е сега, че при нас нищо не се усеща
Да кажат колегите дето пренесоха капитал от БФБ на ДАХа - сладко ли им е И кога да ги чакаме отното на БФБето
ами не съм бил никога там незнам как е на БФБто, но поне знам, че е контра индикатор ако не друго
На БФБ му трябва още съвсем малко за да стане ПИП (Перфектен Императорски Пазар). Няма шортове и затова не пада. Остава само да забранят софикс и ше почне всеки ден да расте с по 5%
Колеги, как е на чуждите борси, по ли е лесно Гледам народа и емоцията се е пренесла от БФБ на ДАХ И честно на БФБ в момента ама въобще не ни бърка какво става с ДАХа щото сме тотално изолирани от процесите на пазарите. Донакъде и сами се изолирахме, лошо когато пазарите растат и добре както е сега, че при нас нищо не се усеща
Да кажат колегите дето пренесоха капитал от БФБ на ДАХа - сладко ли им е И кога да ги чакаме отното на БФБето
това нашето (БФБ) не е борса, а табло на което на 30-та дата в края на всяко тримесечие едни ПФ си нагласят резултата, че да лапкат едни пари.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
златото ( среброто, платината и тн са синджир марка) трябва да го настъпят...иначе няма как да кажат , че нещата са ок ... хората трябва да си мислят, че металите са 'ШИТ' и ням нищо лошо в отрицателните лихви и безкрайните дефицити
все по-трудно става
мечтая си да го докарат под 1000$, но за целта баба Еленка трябва да вдигне лихвите още поне веднъж, което честно да си кажа не знам как ще стане с тия трилиони дългове и дефицити и отрицателни лихви в японско, а скоро и в ЕС...
Еми тука е много тънко, защото ако ги вдигне тея лихви още - пазарите отидоха, а те заминат ли отиде им всичко на САЩа и пенсии, менсии и т.н на тях и майките са им на борсата. От друга страна пък искат да смъкват ценните метали или поне да поддържат тънка цена, за да може да си го върнат от жълтите и съответно да кажат после на Европата ей го бе тука е нищо не сме профукали(а за хората/раята ич не им дреме кво мислят ). Да ама жълтите и русите не продават .... и ше видиме играта ше е ПАТ на края нит едните нит другите и ше треа се разберат иначе тегаво ....
Пазарите могат да бъдат обрани по много начини! Не е необходимо, някой да играе игри на дребно да избива стопове или да направи лев за 1-2 месеца с подобни игри! Ако приемем, че има хора с власт над пазарите, то тяхната игра би била много по-голяма от това нещо и нещата, които ще се случват са ясни отдавана за тях!
Там не става въпрос за стопове като нашите, но и да има такива с власт над пазарите, то те не биха посмели да дръпнат шалтера защото тогава ше се изклати доверието и довиждане на Империята. Затова измами с борсата стават обири и те тва праат в това ги бива и не е за лев два ....
Коментар