IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Morgan Stanley prevé que la banca española sea la más beneficiada cuando suban los tipos
    http://www.expansion.com/empresas/ba...0268b45f1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Продадоха вече Пекао ли? Сега и пионерченцето, остава да продадат и Булбамк - и ще останат по голи ануси.
      Тихоооо ... ще им останат клоновете в Турция и Украйна
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Някой има ли идея как да търгува европейски банки след последното раздвижване ?

Вчера не успях да разчета какво се случи след ЕЦБ , в смисъл :
        - индексите се качиха - не с много , но приемам , че такава е реакцията на пазара ... и алгоритмите
        - но защо някои банки се изстреляха без да има значими новини (Santander) а други дори паднаха (Raifaizen) ???

За Unicredit e ясно ... засега . Продажбата на Пекао ги изтика нагоре, както вероятно ще се случи и при обявяване на продажбата на Пионер ..
        Ама дали на 13.12.16 Жан-Пиер Мустиер ще обяви някакви добри новини ? Какво може да предложи, че да подкрепи акцията ? И то в деня преди ФЕД да обяви лихвите ....
        Според мен най- позитивното послание може да е новина за сливане с друга банка ... ама малко вероятно ...Май горивото е на изчерпване

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry

BMW 110
          Ърм?

Ако станат 110, може и да продам.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• BMW - яхо-о-о-о-о-о-о !!! Целият пазар може и да е понадут (немският, американският е супернадут и гледам - пак кекаво нагоре пъпли), ама моите компании имат - мисля още потенциал да растат - най-малко BMW, най-ного Daimler. Бих си зел още от тях, ама по ги ща на около 54 кинта.

Коментар

Monti, гледаи какво става с цбк i dbk
              Гледам ,но вече нямам ......Последните 200 на 7,3....
              винаги излизам по рано но никога по късно.....
              Печелиш че си ги задържал но вече мисля че това ще им е ..... или гроздето е кисело?
              Ралито скоро може да свърши -банковото.

Коментар

Monti, гледаи какво става с цбк i dbk
                Гледай испанските ко правят аз онзи ден разкарах Популар си изям ушите

Коментар

• Тези тотално полудяха последните дни. За мен, и предполагам не само, тези ръстове са толкова измислени, че няма накъде. Аз си продадох най-накрая Кобата и мисля да чакам отново да отидем на червено.

Коментар

• 3 ден Дакс ако е малко на горе Ибекс яко и обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

И аз чаках ,но май след НГ остава....?
                      Аз мисля: след Нова година веднага може да има съвсем лек спад, после пазарите ще продължат дори нагоре може би, разбира се - не могъщо, но с кекаво пъплене. След като всички очакват спих след НГ, защо мислите, че ще има спих след НГ? нали всички чакаха спихове след Брекзит, след победата на Доналд над Полуживата и след сепукуто на Ренци? Три пъти ни измамиха хипермегаебасиспекулантите, защо мислите, че няма да ни и четвърти път?

Сега все повече се убеждавам, че съм прав да избягвам спекулантството. това е все едно да играеш покер с някой, дето хем подрежда картите както си иска, хем променя правилата както пожелае в своя сгода в течение на играта. Винаги ще те очеше, а ако някой път поспечелиш мънинко, то ще е защото той ти е пуснал фъндък, за да не избягаш от масата, и за да те излъже, че е немошшшшшшшеник.

Затуй не ща да таковата. Иначе - ако човекът е дългосрочен инвеститор - пак може да си е на сгода - просто дебне когато спекулантите сринат пазарите, за да си понакупи разни работи.

Коментар

• Gamesa
                        http://www.expansion.com/empresas/en...10d8b45a3.html

Коментар

Според мен ралито е в банковият сектор предполагам другата седмица ще вдигнат лихвите и тогава ще стане корекцията ,но пазара е тотално изтрещял

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

И пазара ги друса яко

Коментар

Разчита на оставката на Ренци в този момент....
                              И пазара ги друса яко
                              Last edited by lobos; 07.12.2016, 20:20. Причина: Даже аз чаках лека корекция но едва ли ще бъде тази седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Тия къси в това рали как ги пускате не знам и аз мислех да взема нещо по евтино обаче на пазара му се расте
                                Разчита на оставката на Ренци в този момент....

Коментар

Working...
                                X