Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТая криза е нещо като Торбалан.
Всички дечица се страхуват от Торбаланът, ама никой не го е виждал.
Въпреки че никой не го е виждал обаче, всички дечица се страхуват, затова се и напишкват в креватченцата си, пък ти върви им обяснявай, че няма Торбалан, щом Баба им вече ги е подплашила.
Криза в реалната икономика НЯМА. Евтиният петрол ще бъде като допинг за.
Ефтининия петрол показва че няма работеща икономика.....
А щатите го изкуствено намалиха но няма да могат да спрат спада...вече.....
Отвориха кутията на Пандора....
цялата им политика е на принципа да убият муха с атомна бомба.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ по тази причина със 100 милиарда долара на месец им се топи резерва.
Падне ли под 2.5 трилиона, пиши ги бегали. Т.е. с това темпо им остава не повече от година, а аз имам съмнения, че темпото ще се увеличи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ по тази причина със 100 милиарда долара на месец им се топи резерва.
Падне ли под 2.5 трилиона, пиши ги бегали. Т.е. с това темпо им остава не повече от година, а аз имам съмнения, че темпото ще се увеличи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩо така мислиш? Като думне кризата и всичко намалее наполовина ще се търси повече петрол?
Или производителите ще кътнат 80% от помпането?
Всички дечица се страхуват от Торбаланът, ама никой не го е виждал.
Въпреки че никой не го е виждал обаче, всички дечица се страхуват, затова се и напишкват в креватченцата си, пък ти върви им обяснявай, че няма Торбалан, щом Баба им вече ги е подплашила.
Криза в реалната икономика НЯМА. Евтиният петрол ще бъде като допинг за.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА ти нали знаеш какво значат тия държавни намеси? - Масова национализация през борсата. Самите китайски компании пък изкупуват чужди все по-често.
А регулации вече няма, няма стопове и т.н.
Падне ли под 2.5 трилиона, пиши ги бегали. Т.е. с това темпо им остава не повече от година, а аз имам съмнения, че темпото ще се увеличи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПри китайските индекси има една комунистическа особеност - когато се качват - не са регулирани, но когато падат - започват огромни държавни намеси, подкрепи и регулации.
Седи и гледай мача там....
А ти нали знаеш какво значат тия държавни намеси? - Масова национализация през борсата. Самите китайски компании пък изкупуват чужди все по-често.
А регулации вече няма, няма стопове и т.н.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПетък? - Гледам ги за месец назад.
Седи и гледай мача там....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНали знаеш, че Китай от петък не работят? Щото, ако гледаш китайски индекси днес, те са от петък.
Да знаеш, че китайските индекси ще бъдат "стабилни" цялата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНали знаеш, че Китай от петък не работят? Щото, ако гледаш китайски индекси днес, те са от петък.
Да знаеш, че китайските индекси ще бъдат "стабилни" цялата седмица.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА 200 долара ??? Аз залагам, че до толкова ще се покачи цената му когато истинската буря се разрази. Или около тези цифри
Или производителите ще кътнат 80% от помпането?
Коментар
-
Да знаеш, че китайските индекси ще бъдат "стабилни" цялата седмица.
Коментар
Коментар