IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Бльъ. Аз съм си от Daimler и от BMW.
    Хубави коли, но по-малък потенциал за акциите им за нагоре.
    Last edited by Misho ILIEV; 25.01.2017, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Мене костенурките ме кефят като компания - голяма, мудна, неефективна, високи разходи, ниски маржове на печалбата в сравнение с другите автомобилни гиганти. Но пък много силен бранд, дълбоки джобове, политическа подкрепа от Берлин и Долна Саксония.

Идеални са са turnaround и драстично увеличаване на печалбата при по-добър мениджмънт.
      Бльъ. Аз съм си от Daimler и от BMW.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
        Прогнозите на ЕЛАНА Трейдинг за 2017 г.: Акции, валути, петрол, злато
        http://www.elana.net/bg/news/1411/pr...ite-akcii.html
        ненужен... моля рекламирайте другаде

Коментар

• Прогнозите на ЕЛАНА Трейдинг за 2017 г.: Акции, валути, петрол, злато
          http://www.elana.net/bg/news/1411/pr...ite-akcii.html

Коментар

Мене костенурките ме кефят като компания - голяма, мудна, неефективна, високи разходи, ниски маржове на печалбата в сравнение с другите автомобилни гиганти. Но пък много силен бранд, дълбоки джобове, политическа подкрепа от Берлин и Долна Саксония.

Идеални са са turnaround и драстично увеличаване на печалбата при по-добър мениджмънт.
            да, да .... така стоят нещата. корелацията на майката с мудното дете е много силна и докато я има (т.к. имаше мнения миналата година, че мислят да поизтънят "пъпнат връв) движенията и на двете ще са много интересни и доходоносни.
            компаниите "ми" на Дакса де развиват точно поТА който се предоставя за тях много силен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

и аз съм дълъг но с майката. харесвам на мамата продуктите и стратегията

Коментар

Добро влизане. Тъкмо взимаш и костенурките скачат 2.77% на следващия ден.

Аз съм дълъг на костенурките откакто гръмна скандалът. Чакам поне 200.
                и аз съм дълъг но с майката. харесвам на мамата продуктите и стратегията

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  vw target 260
                  Добро влизане. Тъкмо взимаш и костенурките скачат 2.77% на следващия ден.

Аз съм дълъг на костенурките откакто гръмна скандалът. Чакам поне 200.

Коментар

• "- Господа !!! Наистина ли искате да ни биете? - попита плачливо Воробянинов.
                    - И още как !!! - изкряскаха в отговор разлютените шахматисти."
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• vw target 260

Attached Files

Коментар

• Click image for larger version

Name:	agenda resultados.png
Views:	1
Size:	13.3 КБ
ID:	3161362

Публикация на резултатите за 2016
                        Тва кво го направиха тоз сайт една снимка не може се качи като хората
                        Last edited by lobos; 20.01.2017, 12:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Мда, полезно и поучително
                          Благодаря !
                          п.с. нещо се превъзбудиха купувачите в Сантандер ...сериозен обем - 5х среднодневния досега
                          Относно твоите хартийки - често ти се чудя на куража да играеш на джънк
                          Поне за Испания ми е доста спокойно сега предимно играя с Ампер и Сниаце ,даже Сниаце мисля си е оставя за дългосрочно може би като мине 60 цента ,това го очаквам когато инсталират новата система
                          То до някъде се и свиква и им научаваш номерата ,аз поне съм забелязал почнат ли да вадят големи пакети купува .значи сме на долу както и обратното обикновено от 13-до 15 часа е по слаба търговията ако мислят да оберат тънко почват с големите продажби ,като от долу си стоят техните кошници и купуват който се закачи и тъка до към 16.30 най късно до 17 00 часа и тогава почват да купуват ,особено ако знаят новини .
                          Когато купува някой голям почти не дават цената да пада на долу .но когато има яко спекула при други позиции веднага надушват и почват да свалят цената ,понеже спекулантите са заети с други позиции и тъка поне това съм забелязал за ,,боклуците,,
                          Last edited by lobos; 20.01.2017, 12:37.

Коментар

• Коментар

• coba напредва точно по ТА

Коментар

• Коментар

Working...
                                X